s Mammalaiffii: Uusi blogi - Ystävänpäiväarvonta

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Uusi blogi - Ystävänpäiväarvonta

Monet ovat kyselleet, että mitä meille kuuluu ja miten muuttomme meni. Joitain kiinnostaa, että onko elämäntapamuutokseni edennyt. Pari kyselyä olen saanut koskien uutta kotiamme ja monet ovat kyselleet iltatähtiasiaa.

Näihin ja moniin muihin asioihin alatte nyt pikkuhiljaa saamaan vastauksia uudessa blogissani ja alan myös säännöllisesti kirjoittelemaan meidän kuulumisista, uuden asuinpaikan tuomista fiiliksistä, mun / meidän harrastuksista ja myös kivoja reseptejä on tiedossa ja toki esittelen teille myös meidän uuden kodin.

Mutta ensin ajattelin pitää uuden blogini avajaisten ja ystävänpäivän kunniaksi pienimuotoisen arvonnan =)


ARVONTA

 

Arvontaan voi osallistua vain uudessa blogissani.


Arvontapalkinto: Saat valita itsellesi tai lahjaksi ystävällesi 20 € arvosta mitä tahansa, mistä tahansa suomalaisesta nettikaupasta ja mä tilaan ne sulle. Vaihtoehtoisesti voit halutessasi valita hyväntekeväisyyskohteen, johon voin tuon summan lahjoittaa sinun nimissäsi.

Jos arvontaan osallistuu yli 50 henkilöä, niin arvontapalkinnon arvo onkin 25 €.

Ja jos osallistujia on 100 tai yli, niin arvontapalkinnon arvo on 30 €. Joten nyt kutsumaan kaikki ystävätkin mukaan =)

Arvontaan osallistumisaikaa teillä on 29.2. klo 21 asti eli tämän kuun loppuun.

Arvonnan suoritan lahjomattoman random.org:in arvontageneraattorilla 29.2. illalla, osallistumisajan päättymisen jälkeen ja ilmoittelen voittajan mahdollisimman pian sekä uudessa blogissani että blogin Facebook -sivulla, johon pääset TÄSTÄ.

Miten osallistun?


Arvontaan pääset osallistumaan uudessa blogissani olevan "Blogin avajaiset - Ystävänpäiväarvonta" -postauksen kautta eli TÄSTÄ!


Oikein paljon onnea kaikille arvontaan ja ihanaa ystävänpäivää =)

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)