s Mammalaiffii: Mikä minusta tulee isona?

keskiviikko 14. lokakuuta 2015

Mikä minusta tulee isona?

Suuri kysymys, johon on vaikea vastata. Nyt löysin jo oikealle alalle, sillä tykkään Taloushallinnon osaaja -opinnoistani todella paljon ja ne tukevat merkonomi -koulutustani, jossa aikoinaan suuntautumisenani oli toimistotyö ja tietohallinto. 


kuva: www.sirinium.fi

Nyt pitäisi vaan pikkuhiljaa alkaa päättämään, että haluaisinko painottua enemmän kirjanpitäjäksi vaiko palkanlaskijaksi vai ihan toimistotyön taloushallinnon töihin, jotka ei suoranaisesti ole kirjanpitoa tai palkanlaskentaa, vaan niitä ns. pienempiä taloushallinnon töitä, esim. ostolaskujen käsittelyä yms.

Päätös pitäisi tehdä siksi, että kohta mun pitäisi etsiä itselleni alalta työpaikka, johon pääsisin ensin työssäoppimaan ja sen jälkeen töihin... Toivottavasti vakituiseksi =) Tai ainakin pidempi määräaikaisuus. Kaipaan jo turvattua toimeentuloa, kun monta vuotta on mennyt kituuttaen.


kuva: www.e-conomic.fi

Onko sulla kokemusta kirjanpitäjänä tai palkanlaskijana toimimisesta? Tai perus taloushallinnon töitä sisältävästä toimistotyöstä? Voisitko auttaa minua kertomalla kokemuksistasi? 


Olisin siitä todella kiitollinen, sillä tämän asian päättäminen on hurjan vaikeaa. Molemmilla töillä on plussapuolensa ja molemmissa töissä on sellaisia ns. vaikealta tuntuvia asioita, mutta tottahan toki nekin asiat jossain vaiheessa varmasti selkeytyvät. Tuskin kumminkaan ennen työssäoppimispaikan hakemista, joka on jo tosi pian.

Mutta joo... Nyt pistän tämän asian taas ajatusmyssyyn "hautoutumaan" ja lähden laskemaan palkkoja. On meinaan vielä palkanlaskennan läksyt kesken.

Huomiseen...

2 kommenttia:

 1. Kokemusta löytyy kaikista, hoidan työssäni kolmen yrityksen kirjanpidon, palkat, reskontrat, käytännössä kaikki juoksevat asiat. Lisäksi toimin pomon sihteerinä, hoidan hänelle vuokralaskutusta, maksunvalvontaa ja muita vastaavia hommia. Nautin työstäni, hommaa ja vastuuta on paljon. Kirjanpito on päätyöni, ja siihen tarvitaan tarkkuutta ja hyviä hermoja, vähän yksinäistä välillä, toki sitä jossain voi tehdä tiimityöskentelynä, mutta itse en sietäisi jos joku tulisi mun systeemejä sotkemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista =)

   Onpas sulla monipuolinen työnkuva. Alan työt tosiaan vaatii tarkkuutta ja hyviä hermoja, sen olen huomannut jo koulutuksessa. Itseni osaan kuvitella sekä yksinäni töitä tekemässä että tiimissä. Toki toinen varmasti ajan kanssa tuntuisi enemmän omalta tavalta, mutta molemmissa on hyvät ja huonot puolensa =)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)