s Mammalaiffii: Kuvat messulöydöistä ja KORUARVONTA!

sunnuntai 25. lokakuuta 2015

Kuvat messulöydöistä ja KORUARVONTA!

Olin lauantaina Osaava Nainen messuilla viettämällä omaa aikaa ja kuvaamassa messukävelyäni bloggaajan roolissa. Tänään olin messuilla äitini kanssa, viettämässä äiti-tytär -luxusaikaa.

Lauantaina tein messuilta hurjan paljon löytöjä, sillä messut olivat täynnä juuri minua kiinnostavia asioita. Nyt sunnuntaina meni aikamme lähinnä hemmotteluihin ja pienoiseen herkutteluun. Tänään ostin meille herkutteluhetkiin, arkipäivien iloksi, savustettua edamia ja sinihomejuustolla maustettuja ruistikkuja. Tytöille ostin puolukkaruisnaksuja. 


Jouluaskartelutarvikkeita ja aivan ihania ajatuskortteja Emmas and Mamas:n ständiltä


Kun lauantaina lähdin kiertämään messuhalleja olin häkeltyä ja seota täysin, sillä messut olivat askartelijan taivas. Sieltä löytyi todella monia askarteluputiikkeja, joilla oli aivan ihania askartelutarvikkeita ja -tuotteita. Täten sainkin paljon uusia ideoita askarteluun ja löysin myös aivan ihania askartelutarvikkeita, mm. jouluaskarteluun =)


Askartelulöytöjä Donno:n ständiltä


Löysin myös uuteen innostukseeni eli sukkien neulontaan, ihania ohjeita ja ihanan tuntuisia ohuehkoja Roosa Nauha -lankoja ja bambupuikot. Tää ostos tuntui tosi hyvältä, sillä ostoksesta meni osa rintasyöpätutkimuksen hyväksi ja samalla sain ihanuuksia uutta harrastustani varten =)


Roosa Nauha -lankoja, -oppaita ja bambupuikot Varsinais-Suomen Taito:n ständiltä

Tytöille löysin Allomaari:n ständiltä pari ihanaa joululahjaa. Inkalle  Stacking Jigsaws pinottavan lelun. Tämän ostin siksi, koska Inka tykkää hurjan paljon pulmallisista tehtävistä ja tämä "pulmapeli" ei ole tietokoneella, vaan hän voi sitä pelailla käsin. Ratkaisuja on monia ja näistä palikoista voi myös rakentaa monimuotoisia torneja ja vaikkapa eläimiä. Vain mielikuvitus toimii rajana.

Ainolle, meidän muumifanille, ostin puiset muumipalikat, joista on iloa moniksi vuosiksi eteenpäin. Tämän hetken iloksi niistä löytyy muumikuvia, hetken päästä järjestellään kirjaimia ja siitä hetken päästä opetellaan numeroita ja kun päästään siihen vaiheeseen, että olisi kiva laskea palikoilla yksinkertaisia laskuja, niin sekin onnistuu. Ja tottahan toki näitäkin veijareita pystyy kokoamaan torneiksi ja rakentamaan niistä vaikka aitauksen legoeläimille tms. kivaa, jota Aino osaa jo nyt tehdä.


Tytöille joululahjoja Allomaari:n ständiltä
Itseäni hemmoittelin ostamalla vartalovoiteen Mithun ständiltä. Toi voide tuntuu aivan ihanalta mun syyskuivilla kätösillä (atooppinen iho) ja tuoksuu todella hyvälle. Tää purnukka tulee olemaan mun koululaukussa mukana, sillä siellä, jos jossain, tarvitsen kosteutusta käsiini ja voiteen imeytyessä hyvin, ei mun tartte pelätä likaavani koulun tietokoneiden näppäimistöjä ;) 

Ja mikä ihaninta: Mun kädet ei ikinä oo olleet näin pehmeet.
Ihana vartalovoide Mithu:n ständiltä


Koruarvonta


Ostin itselleni myös Korujenmaailman ständiltä rannekorun ja innostuinpa siinä sitten ostamaan vielä toisenkin samanlaisen teille arvottavaksi! 

Emmas and Mamas:n ständiltä sain muutaman ajatuskortin kaupanpäällisiksi, niin päätin, että laitan ne samaan kirjekuoreeseen sille lukijalleni, kuka arvonnan onnellinen voittaja tuleekaan olemaan.


Korussa on helmiäislasihelmiä teräs -renkaassa.

 Säännöt:

 1.  Tämä arvonta on vain blogini virallisille lukijoille (blogger).
 2. Arvontapalkintoina on kuvassa käteni vieressä näkyvä koru ja nuo kaksi upeaa korttia.
 3. Arvonta päättyy 1.11. klo 21
 4. Arvontaan mukaan pääset olemalla virallinen lukijani bloggerissa eli näyt tuossa sivupalkissa olevassa lukijat osiossa (luet julkisesti). Jos olet lukija, muttet ole siihen itseäsi klikannut, niin pääset siihen helposti painamalla "Liity tähän sivustoon" -kohtaa. Ethän kuitenkaan liity lukijakseni vain ja ainoastaan tämän arvonnan takia... Muistathan kommentoida sähköpostiosoitteesi ja sanan "MUKANA" tähän blogipostaukseen, jotta saan näppärästi suhun yhteyden, josko olet lahjomattoman random.org:n arvontageneraattorin arpoma voittaja =)
 5. Facebook ei ole millään tavalla osallinen tähän arvontaan. 

Onnea arvontaan! 


Eli tämmöisiä löytöjä minä tein tällä kertaa ja täytyy kyllä todeta, että olen hurjan tyytyväinen löytöihini ja tykkäsin muutenkin hurjan paljon messuista. Nyt tarttis jollain ihmeen tavalla malttaa odottaa vuosi, ennen kuin pääsee uudelleen...
 


16 kommenttia:

 1. Mukana! Ihania löytöjä! :)

  kunaitikelaa@outlook.com

  VastaaPoista
 2. Upea on koruja hienot kortit. :) Mukana siis. rapaajaroisketta@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä! :) Pulmapeli näyttää hauskalta.
  Mukana arvonnassa. piivoitto@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Varmasti ollut kivat messut :) jos vaikka pääsisi ens vuonna itsekin! :)

  Mukana myös arvonnassa. ideh@hotmail.fi

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa. :)
  heidi.arvela@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kivat messulöydöt :)
  mukana siis
  bikkenpilttuu@hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa! :)

  jolannian@gmail.com

  VastaaPoista
 8. MUKANA :)

  unelmiaonnesta(at)gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana :)
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 10. Mukana! :)
  leevilotta at luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)