s Mammalaiffii: "Irtiotto" lapsista = luxusaikaa mieheni kanssa

maanantai 12. lokakuuta 2015

"Irtiotto" lapsista = luxusaikaa mieheni kanssa

Perjantaina starttasimme matkan Tampereen suuntaan tyttöjen isovanhempien luo. Tämä oli vierailu, jota tytöt olivat "kuumeisesti" odottaneet. Milloin Inka höpötteli kaikesta, mitä aikoo mummun asioista tehdä, niin välillä Aino oli soittamassa leikkipuhelimellaan Mummulle ja Vaarille, puhumattakaan Pepe -koiran kaipuusta. Jos et nyt muista, että mimmonen koira Pepe taas olikaan, niin näet sen TÄSTÄ postauksesta, josta selviää mm. se, että Pepe on Vaarin maalaamana tauluna tyttöjen uuden huoneen seinällä ja juurikin siksi usein puheen- ja ihastelunaiheena tytöillä.

Matkan päälimmäinen tarkoitus oli se, että minä ja mieheni saataisiin yhteistä parisuhdeaikaa "karkaamalla" isovanhempien luota hotelliin =)

Tottahan toki kerroimme kumminkin tytöille, että olimme menossa hotelliin. Lauantaina aamupäivällä suukotettiin ja halittiin tyttöjä kovasti ja todettiin, että pitäkää hauskaa Mummun ja Vaarin kanssa, että me tulemme huomenna takaisin. 

Siitä alkoi meidän lyhyt hotelliloma =) "Irtiotto" lapsista...

Tämä oli loma, jota ei juurikaan oltu suunniteltu. Toissapäivänä varasin hotellin ja hinnat olivat sen verran kovia, että päädyimme ottamaan huoneen Norlandia Care Tampere Hotellista. Hotelli olisi syrjässä ja siksi emme odottaneet hotellilomalta muuta kuin rentoutumista ja mukavaa ajanviettoa, yhteistä luxusaikaa.


Kun saavuimme hotellihuoneeseen, sain ilokseni huomata, että hotellihuoneemme oli mukavan ajattomasti sisustettu ja tyylikäs. Sieltä löytyi jopa jääkaappi omille eväille, joita meillä olikin mukana iltapalaa varten, sillä emme olleet tietoisia hotellin iltapalamahdollisuudesta 24h / vrk auki olevassa kahvilassa, joka pursui toinen toistaan ihanempia leipiä ja taisi siellä jotain makeaakin olla myytävänä. 

Ilta meni telkkua katsellen ja yhteistä aikaa viettäen. Rentoutuen... Ei huutoja, ei kiukkuja, ei hihasta nykiviä lapsosia, vaan omaa rauhaa. Toki aika ajoin tuli ikävä tyttöjen ilon kiljahduksia, ihania juttutuokioita ja hassutteluja... haleja ja pusuja. Mutta silti nautin todella paljon siitä, että saimme vaan olla ja levätä. 

Aamullakin saimme nukkua ihan rauhassa ja heräsimme vasta kahdeksalta. Luxusta! Sillä tytöt heräävät joka aamu 5-5.30 välillä. Meidän normaali luxus on, jos tytöt nukkuvat 6:een asti =\

Herättyämme meitä odotti aamiainen ravintolassa, joten valmistauduimme ja lähdimme syömään. Aamiaispöydässä oli vaikka mitä, jopa mustaa makkaraa ja puolukkahilloa! Ihana tamperelainen erikoisuus =) Aamiainen oli todella herkullinen ja ruhtinaallinen. Mitään en jäänyt kaipaamaan.


Aamiaisen jälkeen meille jäi vielä tovi rentoutumisaikaa, ennen hotellihuoneen luovuttamista. Koko "irtiottomme" aikana meillä ei ollut missään vaiheessa kiire mihinkään. Kaiken saimme tehdä rauhassa, ilman häiriöitä. Ihanaa =)

Mitä hotelliin tulee, niin muuten hotelli oli mielestäni oikein hyvä ja varsinkin hotellihuone oli tosi tyylikäs, mutta sijainti olisi voinut olla parempi. Paitsi, jos olet menossa katsomaan Tays:iin läheisiäsi, sillä hotellista on vain 400m Tays:in pääsisäänkäynnille ja osa Tays:ia on myös hotellin tiloissa tai pitäisikö sanoa, että hotelli on osa Tays:ia, sillä hotelli toimi myös potilashotellina mm. synnyttäneille äideille.

Mutta kaiken kaikkiaan lomamme / "irtiottomme" oli oikein onnistunut =)


2 kommenttia:

 1. Kuulostaa sille, että on ollut hyvä pieni loma :) kyllä vanhemmat välillä tarvitsee pienen irtioton arjesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :)

   Oli tosiaan hyvä reissu ja tuli tarpeeseen.

   Munkin mielestä tuollainen reissu silloin tällöin toimisi oikein hyvänä arjen piristäjänä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)