s Mammalaiffii: Tiistai toivoa täynnä - Mammalaiffii sai kodin Onni blogiyhteisöstä

tiistai 8. syyskuuta 2015

Tiistai toivoa täynnä - Mammalaiffii sai kodin Onni blogiyhteisöstä

Tänään on tosiaan tiistai toivoa täynnä, sillä hain blogilleni blogikotia Onniblogit -yhteisöstä. Ei mennyt kauaakaan, kun sain ilouutisen uudesta blogikodista =)

Onniblogit on usean eri blogin blogiyhteisö. Yhteisössä on niin lifestyle, erityislapsiperhe, perhe, ruoka, hyvinvointi, koti ja sisustus, matkailu, DIY kuin muoti ja kauneusblogejakin ja vielä muutama mahtuu mukaan. Kannattaa hakea mukaan, jos blogisi on blogikotia vailla. Hakulomakkeeseen pääset TÄSTÄ. 
 
Minäkin olen nyt osa tätä yhteisöä ja ketään tuskin yllättää se, että blogini löytyy Perhe -osion alta. Kirjoitanhan paljon perheeseen liittyviä asioita, vaikka toki blogista löytyy myös DIY -juttuja, hyvinvointia, elämäntapamuutosta ja paljon muutakin. 

Muuttuuko mikään? EI! 

 
 
Onniblogeissa kaikki bloggaajat toimivat itsenäisesti ja vastaavat siten sisällöistään. Yhteisö toimii tukena ja auttaa lukijoita löytämään monia mielenkiintoisia blogeja saman katon alta. Mammalaiffii jatkaa omana itsenään =)
 
Onni-blogeilla on yhteinen Facebook, Twitter ja Instagram-tili, joihin nostetaan mielenkiintoisia postauksia. Mammalaiffiin sivuille Onni Blogeissa pääset tästä ja Onni Blogit -etusivulle tästä. Kannattaa käydä tutustumassa muihinkin Onni -blogeihin =)
 
Nyt lähden tutustumaan paremmin yhteisön muihin blogeihin. 
 

Mukavaa tiistai-iltaa kaikille!

 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi =)