s Mammalaiffii: Kiirettä pitää, mutta pitäköön!

tiistai 1. syyskuuta 2015

Kiirettä pitää, mutta pitäköön!

Kiirettä pitää, vaikka työttömänä edelleen olenkin. Uskomatonta! Kaksi touhukasta taaperoa, Inkan kuivaksi opettelu, Ainon ahkera pottailu, lasten harrastukset, omat harrastukset, Taloushallinnon osaaja -koulutuksen soveltuvuustestit, vauvakuume ja paljon muuta...

Mitenköhän minä ehdin tehdä kaikkea sitten, kun olen töissä? Pelottava ajatus, mutta silti toivon, että pääsen mahdollisimman pian joko töihin tai tuohon taloushallinnon koulutukseen.

Elokuun kuulumiset


Nyt elokuussa on luonto ollut meille se juttu. Siellä käydään mustikassa ja sienessä, leikkimässä, tutkimassa ja ihmettelemässä. Meistä on tullut myös vakivieraita taloyhtiömme leikkipaikalle, koska kauemmas ei yksinkertaisesti olla jaksettu lähteä. Välillä onnistaa ja joku naapurin tytöistä tai pojista on myöskin leikkimässä siellä, mutta useasti olemme siellä perheen kesken. Välillä käymme myös kauempana puistossa, mutta lähiaikoina sitä on tapahtunut aikamoisen harvoin.


Ainosta on kehittynyt aikamoinen kiipeilijä ja kova toohottaja, joka rientää jo nopeasti joka paikkaan ja perässä pysyminen ei ole enää niin helppoa kuin aiemmin. Hän myös osaa näyttää mieltänsä ja on jostain kumman syystä oppinut härnäämään isosiskoaan. Täten hän on alkanut antamaan takaisin vähintään samalla mitalla, mitä häntä itseä "kiusataan". Eli toisin sanoen ikuinen taistelu leluista yms. Mitä nyt pienten lasten arkipäiviin kuuluu =)

Myös Inkasta on tullut hurjan reipas ja touhukas tyttö. En aina edes osaa tajuta, että kuinka iso tyttö hän jo on. Neljä päivää sitten Inka halusi ihan itse pikkuhousut jalkaan, eikä vaippaa ollenkaan. Loistavaa! Samantien päätettiin yrittää, josko hän nyt haluaisi opetella kuivaksi ja niinhän hän halusi. Ensimmäisenä päivänä tuli ainoastaan yksi vahinko, toisena päivänä mentiin vähän takapakkia ja tuli 3 vahinkoa, mutta nyt kahden päivän ajan hän on ollut täysin kuiva =) Joten vaippa vierailee Inkan jalassa enää päiväunien aikana ja öisin. Mä oon niin ylpee mun "pikkutytöstä" ja palkkioksi käytiinkin Prismasta ostamassa lisää pikkuhousuja. Inka valitsi Minioneita ja Hello Kittyja =)


Inkalla alkoi tänään ensimmäinen liikunnallinen harrastus: Jumppakoulu. Hän oli asiasta kovin innoissaan ja muisti kunnon urheilijan tavoin myös venytellä ennen jumppaa. Jumppaan mennessä Inka oli oikein reipas, mutta jumpan alkaessa iski todella iso jännitys ja Inka ei uskaltanut mennä leikkeihin mukaan. Aina välillä sain Inkan vähän osallistumaan, mutta taas hän juoksi suojaani harmitellen pelkoaan. Lopulta, kun jumppa oli reilusti yli puolen välin, Inka rentoutui ja lähti muiden mukaan temmeltämään ja leikkimään. Ja voi sitä intoa! Hänellä oli niin tosi kivaa ja hän oli todella tyytyväinen uskaltamisestaan. Ja tottahan toki minäkin kehuin, että hienosti uskallettu ja juteltiin vähän, että eihän se niin kauheata ollutkaan, vaan tosi kivaa =)  

Itse kävin tänään Taloushallinnon osaaja -koulutuksen soveltuvuustesteissä ja huomenna menen vielä haastatteluun. 172 henkilöstä olin päässyt jo 36 joukkoon, josta vielä karsiutuu puolet pois. Huoh... Oli jännittävä päivä ja vielä saapi vähän jännitellä huomisen haastattelun vuoksi. Saas nähdä onnistaako mua ja pääsen koulutukseen. Se riippuu varmasti aidosti siitä, että minkä ammattitason ihmisiä koulutukseen haluavat ottaa. Minulla kun ei alan kokemusta ole, vaikkakin muuta työkokemusta kyllä löytyy.

Siinä oli lyhyesti meidän elokuusta kuulumisia... Tehtiin toki paljon muutakin, mutta tuossa ne tärkeimmät. Mukavaa syyskuun alkua kaikille!!


12 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti kommentista =) Niin tosiaan ovat. Perässä pysyminen käy välillä jo työstä ;)

   Poista
 2. Tsemppiä haastatteluun. Kivat kollaasit.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia!! Tsempit haastatteluun! Ole vain oma ihana itsesi, niin se riittää! :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kollaaseja molemmat! :) Onnea haastatteluun.

  VastaaPoista
 5. Touhukkaita kuvia! Ihan hengästyttää, mutta sellaista se on ruuhkavuosina.;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kommentista 😊 Niin tosiaan on...

   Poista

Kiitos kommentistasi =)