s Mammalaiffii: 10 kauneinta sanaa

tiistai 15. syyskuuta 2015

10 kauneinta sanaa

Löysin tossa jokusen aikaa sitten  Tipulassa blogin postauksen kautta aivan ihania uusia haasteita ja linkkirinkejä, joihin jokainen bloggaaja voi osallistua halutessaan.

Tänään päätin osallistua niistä Kivempi Blogin Listamaniaan, jossa Listamania 2:sen aiheena on 10 kauneinta sanaa.

10 kauneinta sanaa


Ystävyys

"Ystävyys on sitä, että kun laittaa silmänsä kiinni ja ajattelee ystävää, niin poskilihakset alkavat vetäytyä korvia kohti ja kaikki rypyt siliävät!" - Nalle Puh


Rakkaus


"Rakkautta on kaksi sydäntä samassa tahdissa"
"Rakkautta on rakastua toiseen joka päivä yhä uudelleen ja uudelleen"
"Rakkautta on yhteinen sävel"
"Rakkautta on jakaa sekä ylä- että alamäet"
Kuva: http://www.ihanaiset.fi/

Meni vuosia, kun vaan ihastuin ja luulin sitä rakkaudeksi. Nykyään uskallan sanoa, että vihdoin tiedän, miltä aito rakkaus tuntuu. Sen tunteen mieheni ja lapseni ovat opettaneet minulle ja rakastankin heitä yli kaiken. 

Lapset


Lapseni ovat minulle tärkeintä maailmassa. He ovat täydellisiä juuri sellaisina, kuin he ovat. He saavat välillä sydämeni pomppimaan huolesta. Mutta useimmiten sydämeni pakahtuu onnesta. Vietämme paljon aikaa yhdessä; leikimme, laulamme, käymme harrastuksissa. Nautimme toistemme seurasta ja usein onkin niin hauskaa, että vatsalihakset ovat kovalla koetuksella naurun määrästä. Lapset ovat parhautta!

Kyyneleet


Niin tärkeät kyyneleet... Välillä kyynehdin surusta... Välillä onnesta. Kyyneleet sisältävät aitoja ja suuria tunteita. Tunteiden näyttäminen auttaa minua olemaan oma itseni.

Terveys


Terveelliset elämäntavat ovat minulle tärkeitä. Yritän kokoajan oppia lisää, sillä haluan pysyä terveenä mahdollisimman pitkään. Yksi suurimmista peloistani on tuskaiset vanhuuden päivät.

Luonto


Paikka, johon menen ajattelemaan, sillä luonnossa jos jossain ajatukseni selkeytyvät ja samalla saan rentoutusta ja raitista ilmaa.

Luonnon maisemiin ja ihmeisiin en ikinä kyllästy. Voisin viettää kaikki päivät luontoa ihaillen, jos siihen olisi mahdollisuus.

Perhe


Tärkeintä mulle on perheeni ja perheeni hyvinvointi. Perhe tuo minulle turvallisuutta ja saan tuntea itsensä rakastetuksi. Lepo


Tärkeää, jotta jaksaa taas porskuttaa elämässä eteenpäin. 

Unelma


Yksi elämän eliksiireistä. Kun on unelma, jota tavoitella, on jotain mitä odottaa. Haaveilu ja unelmointi ovat ihania asioita. Ne tuovat mielihyvää.

Toivo


Toivossa on hyvä elää, vai miten se sananlasku menikään. Toivo paremmasta "huomisesta" auttaa eteenpäin vaikeina aikoina.

Hiljaisuus 


Joskus sitä haluaa olla vaan ihan hiljaa, täydessä hiljaisuudessa. Täysin hiljainen hetki on harvinaisuus. Mutta kun sellainen tilanne tulee. Kun kuulee itsensä hengittävän, on se aika jännä ja hieno tunne. Ei tarvi kauaakaan olla täyttä hiljaisuutta, kun olen saavuttanut täyden rentoutumisen. Upea tunne! 


Mitkä ovat sun 10 kauneinta sanaa? 

6 kommenttia:

 1. Kauniit sanat ja perustelut! Mulle tää haaste oli jotenkin niin vaikea, etten keksinyt mitään järkevää. :D Nyt kuitenkin taas syyskuun maniaan osallistun. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin jäi vähän kutkuttelemaan se uus. Et josko osallistuja. Saas nähdä ehdinkö kouluhommilta ;)

   Poista
 2. Tosi kauniita sanoja ja ihana postaus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)