s Mammalaiffii: ♥ Unelmana iltatähti ♥

perjantai 28. elokuuta 2015

♥ Unelmana iltatähti ♥

Ei siitä ole vielä kauaa, kun sanoin ystävälleni, että jos minä vielä joskus alan puhumaan lapsenteosta, niin hän saa potkaista minua ja takoa minulle järkeä päähän. Mutta kuinkas kävikään?


Mammakavereiltani alkoi tulla Facebookiin ja Instagramiin mitä ihanempia postauksia raskausmasuista ja pienen pienistä suloisista nyyteistä. Vauvakuume alkoi nostaa päätään... Ja vaikka kuinka yritin ajatella raskauden huonoja puolia, ei ne hiljentäneet sisäistä ääntäni ja haluani saada vielä yksi lapsi. Sitä ääntä ei hiljentänyt myöskään perheemme komistus, vaan totesi sen olevan hieno juttu ja alkoi katselemaan automainoksia, että mimmonen peli sitä sitten tarvittaisiin, josko meitä olisi viisi neljän sijaan ;)
Se tunne, kun pienen pieni rakkaus kasvaa sisälläni. Kun masuni nykii vauvan hikan vuoksi. Kun vauva alkaa jumppailemaan ja masuni muuttaa muotoaan ja saan tuntea vauvan ensimmäiset potkut. Oih... Ei tätä vauvakuumetta mikään tukahduta. Ei enää millään!

Kun saan ensimmäistä kertaa nähdä vauvani ultralaitteen avulla. Se rakkauden määrä, mikä siitä tulee. Siihen lähes pakahtuu! Joka kerta sama juttu... Siitä huoneesta on tullut joka kerta maailman onnellisin nainen ulos. Vaikka Inkalla oli munuaisissa vettä, joka vaati seurantaa... Silti... Sekin pieni pelon aiheuttaja selvisi turhaksi. Munuaiset olivat täysin normaalit ja vesi oli poistunut seuraavaan ultraan mennessä =)

Rakastan olla äiti. On siinä haasteensa ja murheensa. Mutta kaiken kaikkiaan äitiys on yksi onnellisuuteni lähteistä. Se paras lähde, joka pulppuaa pulppuamistaan ja ammontaa onnellisuutta ja ihania kokemuksia aina uudelleen ja uudelleen ♥ 

Äitiyteni sisältää monta asiaa: ihanan, rakkaan ja auttavaisen aviomiehen, kaksi touhukasta ja rakasta neitokaista ja oman kodin. Ja kaiken sen, mitä meidän kodissamme ja perheessämme tapahtuu. Yhteiset asiat ja yhteiset hetket. Kiukuttelut, opit, ilot ja onnet, niistä kaikista on äitiyteni tehty

Vauvakuumeeni ei muuten enää ole vain minun, vaan se on tarttunut myös komistukseeni. Ei se niin vahvaa hänellä ole, kuin minulla, mutta kuitenkin =) Ja näin ollen olemme edenneet asiassa ja nyt ollaan tilanteessa, että tulkoon, jos on tullakseen. Ja mitä itseeni tulee, niin en millään malttaisi odottaa tärppäämistä ;)Joten, nyt vaan sormet ja varpaat ristiin ja toivomaan parasta! Ehkä pian meidänkin perheeseen odotetaan lisäystä. Toivottavasti =)


8 kommenttia:

 1. Oi ihanaa<3 plussatuulia sinne :)

  VastaaPoista
 2. Pikaisia plussatuulia täältäkin! :) ♥

  VastaaPoista
 3. Peukut pystyssä,toivottavasti plussaa näyttää pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ❤ Kiitti ❤ Samaa toivon minäkin :)

   Poista
 4. Onnea yritykseen <3 tuo on kyllä pahin/ihanin kuume mitä maa päällään kantaa :D <3

  VastaaPoista
 5. ❤ Kiitti ❤ Niin munkin mielestä ja nimenomaan pahin ja ihanin ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)