s Mammalaiffii: Minimalismipelin kuulumiset ja fiilikset

lauantai 8. elokuuta 2015

Minimalismipelin kuulumiset ja fiilikset

Jokunen teistä varmaan on huomannut, että lähdin mukaan Minimalismipeliin. Jos haluat kerrata, että mistä on kyse, niin voit käydä kurkkaamassa pelin saloihin TÄSTÄ

Nyt on lähes viikko peliä takanapäin ja täytyy kyllä myöntää, että ei oo tehnyt edes tiukkaa luopua mistään tavarasta, mikä meiltä on lähtenyt. Päinvastoin!

Suurin inventaariokohde oli oma osuuteni meidän vaatekaapista ja tarttee kyllä sanoa, että edelleenkin sieltä löytyy paljon vaatteita. Mutta paljon myös lähti! Ennen tätä olin ihan kyllästynyt vaatemäärääni ja en edes jaksanut niitä enää sinne nätisti laittaa, koska pinot olivat tupaten täynnä ja niitä oli peräkkäin. Tämä johtui todella monien vuosien vaatteiden säästämisestä tekosyyllä "jos kumminkin vielä joskus tarvitsen tätä". Osa oli jo telttoja eli aivan liian isoja ja muutamia liian pieniäkin oli, sillä ne oli 2000 luvun alkuajoilta, heh...Myös muutamia muita tavaroita matkusti uusille omistajille...

Lasten matkaruokasetti, Snack trap, vauvan soseiden tekopurnukka ja parit aventin kahvat myyntiin. Lisäksi 7 ikivanhaa neulepaitaa lähti UFF:ille.

Tunnelmat on lähinnä sellaset, että ihmettelen meidän taktiikkaa hamstrata tavaraa nurkkiin. Samalla kun omia kaappejani inventoin, niin kurkkailin muihinkin kaappeihin sillä silmällä ja tarvii myöntää, että paljon tehtävää on vielä edessäpäin. 

Nykyään aamulla kun aukaisen vaatekaappini, tulen hyvälle tuulelle ja sieltä on kiva katsoa, että mitäköhän sieltä tänään laittaisi päällensä. Toisin oli ennen... En oikein muista, että missä vaiheessa homma karkasi käsistä. Jossain vaiheessa sitä ei vaan enää jaksanut välittää. Mutta nyt VÄLITÄN!! Ja tästä lähtien jos jotain uutta kaappiin tulee, niin vanhaa sieltä on samalla poistettava. Ei enää hamstrausta! Ikinä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)