s Mammalaiffii: Heinäkuu kuvin

sunnuntai 9. elokuuta 2015

Heinäkuu kuvin

Kesä on ollut, mitä on ollut... Heinäkuussa ei juuri kunnon lämpimiä päiviä nähty, mutta onneksi lasten kanssa se ei olekaan se paras asia kesässä. Vaan yhdessä vietetyt päivät ja yhdessä koetut kesäaktiviteetit.

Meidän heinäkuu


Reissuja ja tapahtumia:Kävimme mm. laivaristeilyllä, Perttelin Maatilapäivässä, mun esikoisen mammaryhmän tapaamisessa, vierailtiin sukulaisten luona ja urheilukisatkin tuli koettua.

Luonnon herkkuja:Me ollaan käyty useasti mustikassa tai oikeastaan tyttöjen kanssa metsässä käydään todella useasti jälkiruoaksi, kun mikäs tähän aikaan on parempi jälkiruoka, kuin luonnon antimet. Ihania, makeita mustikoita metsät pullollaan =)

Lisäksi käytiin Inkan kanssa pellolta poimimassa mansikoita. Isännän kanssa kävin sienimetsällä ja tossa parilla iltakävelyllä on todettu, että puolukatkin alkavat jo pikkuhiljaa kypsyä ja ei mene kauhean kauaa, kun pääsee poimimaan hillopuolukat metsästä. Mukavaa.

Mustikat maistuu meille monella tapaa: suoraan puskasta tuoreena, mustikkamaitona, puuron seassa, chia -vanukkaassa, rahkan seassa, kiisselina, jätskin kanssa, mustikkapiirakkana ja -kakkuna.

Perusarkea ja askarteluaSuurin osa heinäkuustamme oli kuitenkin tavallista arkea. Ainoa ero normiarkeen oli se, etteivät tytöt käyneet pph:lla, vaan olivat kotosalla. Uutta leikkipankkia, LEIKKILAUANTAI:ta varten ja että saatiin viettää yhdessä luxusaikaa, askartelimme niin Minioneita, kuin kävimme aarteita etsimässä lähimetsissäkin

Ehdin askartelemaan itseksenikin vähän ja siitä syntyi muutamia kortteja varastoon ja äidilleni sain tehtyä uudet hopeiset korvakorut. 

Arkeen kuului myös kirppistelyä, puistoilua, itsetehtyä jätskiä (ohje löytyy TÄSTÄ), Zen-värittämiseen hurahtamista, saippuakuplia, lätäköissä pomppimista, herkkusalaatteja niin omalla ajalla kahvilassa kuin kotosallakin ja kaikkea muutakin kivaa.

Eihän arkemme ikinä yhtä hymyä ole, niinkuin lapsiperheelle tyypillistä... Löytyi myös kiukutteluja milloin mistäkin syystä, mutta pääosin sanoisin kumminkin arkemme olleen onnellista, iloitsemista ja yhdessä kaiken kivan tekemistä ja toisiemme seurasta nauttimista!

Eli takana on mukava heinäkuu! Saas nähdä mitä tämä elokuu tuo tullessaan... Ehditäänkö tekemään ja kokemaan mitään muuta kuin tämä kesäflunssa, joka meille on nyt eksynyt =\

Oikein mukavaa elokuun alkua kaikille!! Ja muistakaahan käydä osallistumassa Turun Messulippujen arvontaan blogin Facebook -sivulla, jonne pääsee mm. TÄSTÄ.2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi =)