s Mammalaiffii: Blogin syksy - Kirja-arvonta =)

maanantai 24. elokuuta 2015

Blogin syksy - Kirja-arvonta =)

Sieltä se syksy alkaa pikkuhiljaa hiipimään, vaikka lämpöä päivisin vielä riittääkin hellelukemiin asti. Lehdet ovat alkaneet kellastumaan, puolukat ovat paikoittain jo kypsiä ja sienisato on jo osaksi kerätty talteen =)

Tyttöjen muskarikin jo alkoi ja ens keskiviikkona mennään jo toistamiseen laulamaan, leikkimään ja tanssimaan kavereitten kanssa. Ensi viikolla Inkalla alkaa myös jumppa, johon äitiä ei kuulemma haluta mukaan, vaan äitin tulisi käydä vaikka kaupassa sillä välin tai viettämässä tovi omaa aikaa. Vähän olenkin suunnitellut, josko kävisin itse lenkillä sillä välin, niin tulisi molempien kuntoa hoidettua samalla kertaa.

Muita suoranaisia harrastuksia tytöillä ei olekaan. Mutta tottahan toki me ulkoillaan, käydään puistoissa ja metsässä leikkimässä, askarrellaan ja pelaillaan ja leikitään kaikenlaista kivaa yhdessä. 

Josta tulikin muuten mieleen, että ensi viikon lauantaina (5.-6.9.) on taas Leikkilauantain aika eli bloggaajat pääsevät linkittämään leikkejä, askarteluja, käsitöitä yms lapsille sopivia aktiviteetteja Leikkipankkiin, johon pääset linkittämään TÄSTÄ. Leikkipankki aiheittain löytyy TÄSTÄ. Ja edelleen on mahdollista vierailla mun blogissa, josko tarvitsee omalle idealleen (kuvien kera) julkaisupaikan eli omaa blogia ei ole tai se ei sovi aihepiiriin. Silloin voit julkaisusi ja kuvat lähettää blogin sähköpostiin: mammalaiffii@hotmail.com.

Arvontapalkinnot!

Mutta takaisin asiaan... Eli nyt kun syksy taas tekee tuloaan, niin todella moni asia on alkanut mua mietityttämään. Kortilla on ollut oma terveellisen elämän hakuisuus, kuntoilun aloitus uudelleen treeniväsymyksen jälkeen, iltatähden yritys, blogin jatko, blogipostausten aiheet (mitkä ok, mitkä tylsiä... mistä haluan kirjoittaa jne), blogin ulkonäkö, ajankäyttöni, tyttöjen ja meidän makkarin vaihto päittäin (sisustus-suunnitelmia), diy projektit jne. 

Älyttömän paljon asioita ja siksi kaikki on vähän kortilla, kun jostain syystä mun jaksaminen on ollut lähiaikoina vähän heikkoa. Osaksi syytän kyllä rajuhkoa kesäflunssaa, joka mulla oli tuossa parin viikon ajan. Mutta kyllä tässä nyt muutenkin pitäis saada itsensä jollain tasolla paremmin aktivoitumaan arkielämän pyörittämiseen. Voisko joku tulla potkimaan mua persuksiin? Auttaiskohan se ;)

Onneksi aurinko paistaa nyt päivittäin ja mikä ihaninta... Tänään hain matkahuollosta mun uuden kameran ja oon päässyt sitä tutkimaan ja vähän kokeilemaan järjestelmäkameralla kuvaamista. Nyt täytyy yrittää vaan bongata joku kuvauskurssi, jotta opin tarvittavat kikat upeisiin järkkärikuviin =) Nikonin seuraava oma kurssi kun oli lähempänä joulua vasta... huoh... Mutta onneksi kumminkin reilusti ennen joulua, josko sais sillä otettua kivat kuvat joulukortteihin =)

Mutta nyt te varmaan ajattelette, että mitä hittoo... Entäs se arvonta!

Arvonta


Tässä se tulee: Löysin messuilta monia aivan ihania kirjoja ja innostuin teillekin kolme niistä ostamaan arvontapalkinnoiksi =)

Herkullista satoa ruukuista on kirja, joka opastaa sua kasvattamaan kaikennäköisiä herkkuja ruukuissa ja näin ollen säästät aikamoisen summan rahaa, kun ei niitä tartte kaupasta ostaa ja saat iloa niiden hoitamisesta ja mikä parasta, pääset nauttimaan mitä uskomattomimmista herkuista tuoreena, suoraan puskasta ja aivan itse kasvatettuna.

Docendo Sportin Liikkuva äiti on kirja, josta löytyy paljon tietoa ja upeita vinkkejä ja ohjeita odottavan äidin liikuntaan. Kirjassa on myös ohjeita synnytyksen jälkeiseen liikunnan aloittamiseen ja liikkumiseen vauvan kanssa. Aivan loistolöytö, jonka ostin itsellenikin kirjahyllyyn odottamaan tulevaa ;)

Ja viimeiseksi, mutta ei kumminkaan vähäisimpänä... Seurapiirien kuningatar Grace Kelly. Kirja, joka kertoo Grace Kellyn elämästä. Mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa viimeisille rantareissuille tai pihakeinulukemiseksi =)

Arvontasäännöt:


1. Tämä arvonta on vain virallisille lukijoilleni (esim. blogger) ja arvontaan osallistuminen tapahtuu kommentoimalla tähän postaukseen kohdan 2 asiat ja sähköpostiosoitteen.

2. Arvottavana ovat ylhäällä olevan kuvan kirjat! Eivät yhdessä, vaan erikseen. Voit osallistua kahden kirjan arvontaan, joten perustele valintasi. Miksi juuri sinun tulisi voittaa kyseiset kirjat ja muistahan laittaa kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut, josko arvontaonni sinua suosii =)

 Arvottavat kirjat (valitse kaksi ja perustele):
Herkullista Satoa Ruukuista
Liikkuva äiti (pääasiassa odottavan äidin liikunta-asioita)
Seurapiirien Kuningatar Grace Kelly


3. Arvonta alkaa nyt ja päättyy 6.9.2015 klo 21.

4. Voittajille lähetän sähköpostilla onnittelut ja osoitekyselyn mahdollisimman pian arvonnan jälkeen. 

5. Arvonnat suoritan lahjomattoman random.org:in arvontakoneella. Joten arvontakone määrittää sen, että lähtevätkö kirjat kahteen vaiko kolmeen eri osoitteeseen =)

6. Arvontapalkinnot lähetän voittajille viimeistään 9.9.2015 (jos olen saanut osoitetiedot), joten ne ovat joko loppuviikosta tai heti seuraavan viikon alkuviikosta perillä =)

Paljon onnea arvontaan!#kirjaarvonta #arvonta #gracekelly #liikkuvaäiti #herkullistasatoaruukuista

7 kommenttia:

 1. - Mie ehottomasti tahdon tuon Grace Kellyn elämänkerran! RAKASTAN elämänkerta kirjoja ja vielä olisi (ainakin) yhdelle tilaa hyllyssä. Ja Gracen elämä oli vähintäänkin mielenkiintoinen.
  kaenpesassa@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Valitsen vain yhden koska ainoastaan se kiinnostaa ihan täysillä! :) Eli kirja nimeltään Herkullista satoa ruukuista. Haluaisin voittaa kirjan koska meillä on tällä hetkellä talossamme julkisivureontti ja ensi kesänä meillä on entistä isompi lasitettu arveke jolle haaveilen istuttaa kaikkea ihanaa syötävää. Olen muuttanut viimeisen 2 vuoden aikana elintapojani roimasti ja mahdollisimman puhdas ja ravinnerikas ravinto on perheemme tapa ruokailla nykyisin. Suosimme myös mahdollisimman paljon luomua ja lähiruokaa. Uskon että kirjan neuvoilla ja ohjeilla saisin tuotettua ihan itse kotona todellista lähiruokaa. :) heidi.arvela@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Seurapiirien kuningatar Grace Kelly ja Herkullista Satoa Ruukuista kiinnostavat kovasti :) Grace Kelly on yksi suosikeistani, joten elämänkerta olisi ihan ehdoton päästä lukemaan ja olen myös tänä kesänä aloittanut kasvattamaan itse yrttejä, salaattia jne. joten Herkullista Satoa Ruukuista myös ihan must! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Seurapiirien kuningatar Grace Kelly ja Herkullista Satoa Ruukuista kiinnostavat kovasti :) Grace Kelly on yksi suosikeistani, joten elämänkerta olisi ihan ehdoton päästä lukemaan ja olen myös tänä kesänä aloittanut kasvattamaan itse yrttejä, salaattia jne. joten Herkullista Satoa Ruukuista myös ihan must! :)
  ameliarose211@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Liikkuva äiti! Oi ja voi, ehdottomasti! Kuulun selvästi kirjan kohderyhmään! :)
  Toisena valintana Grace Kelly, jonka tyylikkyyttä olen ihaillut lapsesta saakka. :)

  leevilotta(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Valintani olisivat kirja Grace Kellystä, koska olin tätä jo harkinnutkin luettavaksi blogiani varten ->http://tuhansiasivuja.blogspot.fi/. Ja toisena Herkullista satoa ruukuista, koska ruoanlaitto ja sen viherrys innostaa suuresti.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Valintani ovat: Herkullista satoa ruukuista. Minulla on erilaisia yrttejä ruukuissa kasvamassa parvekkeella, siksi haluan lisätietoa niista. Toinen valintani on Grace Kelly, tykkään lukea elämänkertoja.
  klaara49@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)