s Mammalaiffii: Kesäkuu kuvin =)

keskiviikko 8. heinäkuuta 2015

Kesäkuu kuvin =)

Tässä teille vähän kuvakollaaseja, joista osaapi ehkä hieman päätellä meidän kesäkuun kuulumisia =) Kuvia on tuhansia (gröhöm... oon sitten vähän innostunut kuvaamisesta vissiin), joten nämä oli vaikea valita. Toivottavasti tykkäätte =)


Meidän kesäkuu koostui sadekelien vesileikeistä ja lätäköissä hyppimisestä, kukkasien ihailuista, korttiaskartelusta, puistoiluista joka ilmalla (olemme käyneet todella useissa puistoissa), ystävistä, kuntoilusta, kesäherkuista, luontopoluista, pienistä kesälomareissuista (mm. eläimia kattomassa ollaan käyty useammassa paikassa), kirppistelystä, saippuakuplista ja monista toinen toistaan upeimmista elämyksistä ja uusista asioista.


Ollaan opittu paljon niin itsestämme, toisistamme kuin luonnosta ja eläimistäkin. Tytöt kehittyvät ja kasvavat hurjaa vauhtia ja äitin ja isinkin on pistettävä "kaikki peliin", jotta pysymme touhukaksikon perässä ;)

Vaikka rahaa ei oo reissaamiseen, niin silti kesäkuumme on ollut tähän astisista kesäkuista ihan paras! Pienelläkin budjetilla saa paljon aikaan, varsinkin kun ottaa huomioon sen, mitä luonto tarjoaa ihmeteltävää ja nähtävää. 

Vasta kesäkuu takana kesästä ja pari kuukautta vielä kesää jäljellä... Mitä tässä vielä ehtiikään tapahtua. Vaikka ja mitä ja suunnitelmiakin on jo muodostunut ;)


Oikein ihania kesäpäiviä kaikille!


Ja muistakaahan osallistua ARVONTAAN mammalaiffiin facebook -sivulla!!

 


4 kommenttia:

 1. Näistä tuli iloiselle mielelle :)

  VastaaPoista
 2. Näistä kuvista aistii tekemisen riemun ^_^

  with love, Jenni

  VastaaPoista
 3. Kiitti :) Oli kyllä mukava kuukausi. Touhuttiin paljon kaikenlaista :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)