s Mammalaiffii: Päivä Lintsillä

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Päivä Lintsillä

Meillä oli varattuna viime sunnuntaille 4 paikkaa PRO:n bussiin Salo-Linnanmäki, jotta pääsisimme Lintsille pitämään hauskaa ja viettämään perheen yhteistä luxusaikaa.

Aamupalapöydästä asti saimme kuulla Inkalta, kuinka matkustaisimme tänään bussilla ja menisimme pitämään hauskaa laitteisiin. "Buua buua, meeään buua", "Wiuuu, wiuuuu" ja käsimerkein mentiin kovaa ja korkealla laitteissa. Joten aamusta asti päivämme oli oikein mukava ja hauska.

Monta kertaa saimme toppuutella jo lähtevää neitokaista, joka meinasi hermostua, kun ei päässyt vielä lähtemään bussille. Mutta kun lähdön aika tuli, voi sitä molempien neitokaisten innokkuutta, kun sai pukea ulkovaatteet päälle, pakattiin auto ja lähdettiin ajamaan Saloon bussille.


Tytöt bussimatkalla, Inka katselemassa vesien ihmeellisiä "hyppyjä" ja Inka junailemassa.

Kun bussiin päästiin, niin olihan se jännää ja ihmeellistä ja kun sai istua ihan yksin vyötärövyössä omalla penkillä. Minä Ainon vieressä varmistajana, ettei neiti yritä lähteä mihinkään kesken matkan. Alkumatkan Aino pomppi istualtaan penkissä, kun hän oli sitä mieltä, että bussi on heppa, kun se niin tärisee. Sitten vähän lauleltiinkin Iihahhaa -laulua. Matka meni oikein mukavasti aina Helsinkiin Linnanmäelle asti.

Oltiin vähän ajoissa perillä, niin jouduttiin vähän odottelemaan ja jonottelemaan ennen kuin päästiin sisään, mutta kun sinne päästiin, niin todettiin, että mennään samantien syömään ja syömäpaikaksi valitsimme Pizzeria Spasso:n. Tytöt sai lasten jauhelihapizzat, minä Kananrinta-vuohenjuusto-basilikaöljypizzan ja Mikko Italialainen salamimakkara-tuplamozzarella-rucolapizzan. Ruoka oli aika tyyristä, mutta oli se kyllä hintansa arvoista, todella hyvää!

Tytöt syömässä, mun pizza, tytöt autoilee ja Inka pienoiskarusellissa.

Syömisen jälkeen lähdimme katselemaan ja muistelemaan, että missäs kohtaa ne pienten lasten laitteet olivatkaan. Pian me ne sitten jo löydettiinkin  ja pääsimme niiden tuomasta vauhdin hurmasta nautiskelemaan. Ei vaan mennyt kovin kauaa, kun alkoi tuulemaan tosi paljon ja meidän piti pukea lämpimät vaatteet päälle. Mutta ei ne vauhtia ja hauskoja juttuja rajoittaneet. Päinvastoin, kun oli mukavan lämmin touhuta.

Inka Pallokarusellissa

Inkan lempilaite oli Pallokaruselli. Neiti kikatti ja naureskeli koko laitteessa oloajan, kun oli niin jännää ja vauhdikasta menoa. Pallokaruselli olikin ns. hurjin laite, johon Inka vielä toistaiseksi pääsi. Ens kesänä sitten avautuukin Inkalle uusi maailma, kun aukeaa mahdollisuus mennä kaikkiin 100cm laitteisiin, johon vielä 97cm pituisena hän ei päässyt. Toivottavasti Aino ei ole liian kade moisesta mahdollisuudesta... Ainokin, kun on aikamoinen "hurjapää" ;)

Minä, Inka ja Aino rumpukarusellissa ja alhaalla todiste, että minäkin olin Inkan mukana pallokarusellissa ;)

Kun pikkusisko Aino nukahti pikkuisille päikkäreille rattaisiin, niin kävimme katsomassa hassuja peilejä, Inka ratsasti useamman kierroksen hauskassa kolikkokarusellissa, ihailtiin vesilähdettä, halittiin Nalle Puhia ja mentiin jätskille. Jätskiä syödessä, Aino sitten heräilikin jo ja pääsi maistelemaan jätskiä meidän kanssamme.

Inka kolikkokarusellissa. Inka halimassa Nalle Puhia. Inka, Aino ja isi pikkumaailmanpyörässä. Inka ihailemassa vesilähdettä ja yks Lintsin toteemipaaluista.

Vielä lopuksi isi meni Ainon ja Inkan kanssa pieneen maailmanpyörään katselemaan maisemia ja sen jälkeen suunnattiinkin portin ulkopuolelle piknikille, jotta tytöt saivat massut täyteen ruokaa ennen bussimatkaa. Ihanaa syödä luonnon helmassa =) Sitten koitti bussimatka takaisin Saloon ja siitä sitten ajeltiin autolla kotiin. Matkat menivät hyvin ja päivä oli mitä ihanin! Loistava Lintsireissu kaiken kaikkiaan! Ens kesänä sitten taas uusiksi =)


Kiitos PRO ja Kiitos Linnanmäki! Teitte päivästämme täydellisen!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)