s Mammalaiffii: Mammalaiffiin kesä

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Mammalaiffiin kesä

Kauan tätä mietin, että uskallanko tehdä näin. Mutta kyllä! Kyllä taidan uskaltaa. Vähennän huimasti postaamista kesän ajaksi ja näin ollen keräilen uutta postausenergiaa syksyyn ja annan luvan itselleni ns. lähteä kesälaitumelle tekemään kaikkea kivaa kesään liittyvää.

 • Blogi EI HILJENNY KOKONAAN! Vaan tosiaan vähennän postaamista tästä päivästä lähtien aina elokuun 16 päivään asti. Maanantaina 17.8. blogi palailee normiin postausvauhtiinsa (5-7 postausta per viikko).
 • Blogin kesäloman aikana, 16.6. - 16.8., postailen enemmän fiiliksen mukaan ja postauksia tulee 1-3 postausta per viikko, riippuen viikosta. 
 • Kesäloman aikaiset elämäntapamuutospostaukseni teen 29.6. ja 20.7.
 • Meidän kesälomakuulumisia yritän kirjoitella vähintään joka toinen viikko ja samassa on todennäköisesti kivoja vinkkejä kesätekemisiin, koska meidän on tarkoitus puuhailla kaikennäköistä kivaa kesän aikana.
 • Blogin Instagram on mulla aktiivisesti käytössä koko kesän ajan, joten josko haluaa seurailla meitä aktiivisemmin, niin sitä kautta saat nähdä kuvia ja lukea pieniä tekstejä meidän elämästä. Instagramissa olen nimellä: mammalaiffii ja pääset sivuilleni TÄSTÄ.
 • Toivottavasti jaksatte silti käydä lueskelemassa blogiani kesälläkin =)
 • Kesän jälkeen luvassa arvonta ;)
  KIITOS, että ootte lukijoitani! Ootte huipputärkeitä, joka ikinen!


 

6 kommenttia:

 1. Mukavaa kun ette katoa kuitenkaan kokonaan :) Luen kyllä ahkerasti blogiasi vaan olen aika laiska kommentoimaan ja kun on aina kädet täynnä tekemistä niin ei aina kerkeekkään :)
  ihanaa kesää teille. Toivottovasti se aurinko tuleenpian meitä hellimään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa kuulla, että on aktiivisia lukijoita :)

   Tosiaan en katoa kokonaan kesän ajaksi. Vaan kaikkea kivaa on silti luvassa :)

   Oikein ihanaa kesää :)

   Poista
 2. Mukavaa kesälomaa! Minä odottelen täällä! <3 Itsekin olen vähentänyt postaustahtia hiljalleen ja aion nauttia kesästä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa kesälomaa sinullekin :)

   Kesällä tosiaan tulee niin paljon oltua ulkona kesäaktiviteeteissa yms. Että on mukavaa pitää vähän hiljaisempaa postaustahtia.

   Itse odottelen myös kovasti Turun Messuja, joista kuulette myös varmasti lisää blogissakin ;) Mm. Arvonnan puitteissa ;)

   Poista
 3. Rentoa lomaa! :) hyvä idea itsellekin, tosin postaustahti on hiljentynytkin kuin itsestään...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)