s Mammalaiffii: Lomavinkki - Kanniston kotieläintila

torstai 25. kesäkuuta 2015

Lomavinkki - Kanniston kotieläintila

Me käytiin juhannusviikolla Alastarolla Kanniston kotieläintilalla ja ihastuttiin paikkaan täysin. 

Kanniston kotieläintilalta (aito vanha maatila) löytyy monia eri kotieläimiä, jotka edustaa alkuperäisiä kotimaisia rotuja. Toki joukossa eleli sopuisasti myös erikoisempia lajeja kuten ylämaankarjaa, aaseja ja poroja. Tilalta löytyi myös supersöpöjä seepra-aaseja, mutta ne jäi jostain syystä valitettavasti kuvaamatta. Luonnonmukaisella tilalla on kaksisataa eläintä. Joten katsottavaa ja ihailtavaa löytyi paljon =) 

Meidän retkipäivä syntyi hetken päätöksestä, joten jäimme vaille poniratsastusta ja/tai kärryajelua, joka olisi pitänyt puhelimitse varata etukäteen. Mutta riittääpäähän seuraavaankin kertaan sitten elämyksiä lisää =)

Ihastuimme paikkaan tosiaan ja kun tilalta löytyy myös majoitusmahdollisuuksia, niin suunniteltiinkin, että josko lähikesinä taloudellinen tilanteemme paranee mukavasti, niin voisimme vuokrata tilalta aitan ja viettää vähän pidempään maalaiselämää. Tällöin saisimme taas paljon ihania elämyksiä lisää. Mm. pääsisimme tutustumaan eläimiin vielä paremmin, pääsisimme nauttimaan olkisavusaunan lämmöstä ja ulkokylpyaltaasta. Tilalta löytyy myös pienimuotoinen luontopolku lasten leikkilinnaan.

Tällä hetkellä maatilavierailun hinta on mielestäni kohtuullinen, 5e henkilö, joka pudotetaan Amaliaan (tai maksetaan kortilla päärakennukseen). Amaliasta onkin kuva noissa laittamissani kollaaseissa =)
SUOSITTELEN!


Linkki ajo-ohjeeseen löytyy TÄSTÄ!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)