s Mammalaiffii: Elämysten Seikkis

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Elämysten Seikkis

Eilen aamupäivällä esikoiseni pyysi puistoon kanssani, mieheni ja kuopuksen ollessa torkuilla. Vähän aikaan mietin asiaa ja kattelin ulkona olevaa ihanaa ilmaa ja sitten se iski! Me lähdetään tietenkin Turun Kupittaalle Seikkikseen katsomaan, että miten siellä on kesän tuleminen vastaanotettu. Niin me pakattiin eväät ja varusteet kassiin ja lähdettiin ajelemaan Turkuun, ihan spontaanisti tosta noin vaan =)


Käytiin eka pikkusten puolella evästämässä ja alottelemassa ns. rauhallisemmilla leikeillä ;) Sitten bongattiin pallot ja mentiin kattelemaan, kuinka jengi bongoili pallojen sisällä holtottomasti ja kunnon naurun räkätys raikui. Vähän olis tehny itsekin mieli kokeilla, mutten voinut, kun Inka olisi jäänyt yksin. Ehkä vielä joku kerta...


Sitten jatkettiin isompien puolelle, josta löytyikin kaikennäköistä härveliä, kiipeilytelineitä, pomppulinna, ihana puro, leikkimökki, iso auto, hiekkalaatikko ja tärkeääkin tärkeämpi jätskikiska =) Johon poikkesimme juuri ennen lintulammelle lähtemistä.


Lintulammella oli monenlaisia lintuja ihmeteltäväksi ja löydettiin me sieltä muutama vuohikin ja pupuja. Kaiken kaikkiaan reissu oli oikein onnistunut ja Inkalla ja äipälläkin oli tosi hauskaa. 

Tarvii mennä pian uudestaan ja ottaa isi ja pikkusiskokin mukaan =)

2 kommenttia:

 1. Meidän on pitänyt mennä tuonne jo muutaman kerran, mutta sää ei ole suosinut. Näyttää tosi kivalta paikalta! Toivottavasti mekin päästään tuonne pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen :) Siellä riittää paljon puuhaa lapsille ja lapsen mielisille ja kaiken kruunaa lintupuisto siinä vieressä :)

   Jos on hyvä ilma, niin kandee ottaa piknik-peitto ja eväät mukaan ja viettää siellä koko päivä. Itse meinaan ottaa rattaat ens kerralla mukaan, jotta tytöt saa nukkua päikkärit välillä :) Samalla itse saa käpötellä Kupittaan kauniissa puistossa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)