s Mammalaiffii: Mammalaiffii Blog Awards - Esittelyssä 10 lempiblogiani

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Mammalaiffii Blog Awards - Esittelyssä 10 lempiblogiani


Olen pitkän aikaa jo halunnut esitellä teille monta eri blogia, joita käyn itse lukemassa säännöllisesti. Nyt se sitten tapahtuu... Mutta esittelen tällä kertaa ne 10, jotka ovat omasta mielestäni aivan huippublogeja, parhaimpia. Jokainen heistä pitäisi mielestäni palkita jollain tapaa, sillä heidän bloginsa ovat ainutlaatuisia ja he ovat tavalla tai toisella minua blogiensa kautta tukeneet... Joten etteköhän te löydä näiden joukosta "helmiä" lisättäväksi omille lukulistoillenne ;)


Ja 10 parasta ovat...


http://pikku-bambin.blogspot.fi/
Pikku-Bambin blogi kertoo 30+ pienen Bambin (09/13) äidin elämästä. Kauneudenhoitoa, hyvinvointia, DIY-juttuja, luonnonkosmetiikkaa, ekoilua ja liikuntaa. Jokapäiväisiä paremman olon ja hyvän mielen asioita. 

Blogi, josta löytyy just ne jutut, jotka mua kiinnostaa eniten: Ruokareseptit & DIY -jutut. Höystettynä mukavilla elämäntapahtumilla. Tää on blogi, jossa vierailen useimmiten.
http://www.zeninan.com/
Zeninan -blogi kertoo 29-vuotiaan Niinan ja hänen perheensä elämästä ja sen käänteistä. Syyskuussa 2013 vauhdikas pariskuntaelämä koki mullistuksen heidän poikansa synnyttyä ja hiljattain heidän perhe täydentyi uudella vauvalla!

Niinan blogi hurmasi minut kauneudellaan. Aivan upeita kuvia ja niin todella kauniita. Tottahan toki myös sisältö on ihana, sopivasti kaikkea ja myös Niinan blogista löytyy reseptejä ja myös hyviä kosmetiikkavinkkejä.

http://kunaitikelaa.blogspot.fi/


Hieman erilainen, elämänmakuinen, rehellinen ja suorapuheinen Kun äiti kelaa -perheblogi liikuntavammaisen Selina-äidin, pienen rakkaan A-murun, isomman rakkaan Isimiehen elämästä, arjen haasteista ja haaveista!

Selinan blogiin tutustuin Mammaliigan kautta ja tykästyin siihen kovasti. Selina kirjoittaa asioista ja perheensä elämästä rehellisesti ja suurella sydämellä.  

http://aitiyrittaa.blogspot.fi/


Helsinkiläisen Heidin, 40-vuotiaan taaperon äidin, vaimon, sarjayrittäjän, eläinsuojelijan, järjestöaktiivin ja kunnallispoliitikon Äiti yrittää -blogi. Blogi kertoo perhe-elämän ja yrittäjyyden yhteensovittamisesta, lasten tarvikkeista ja vaatteista, puutarhanhoidosta, vihremehuista, matkailusta ja sisustamisesta sekä kaikesta ihanasta mitä Heidin eteen tupsahtaa.

Blogi, joka sisältää monipuolisesti mielenkiintoista luettavaa. Tänne hipsin aina, kun haluan lukea mielipidekirjoituksia.

http://villavalko.blogspot.fi/


Villavalkon Kati kirjoittelee pääasiassa sisustamisesta, mutta myös rakentamisesta, perhe-elämästä ja kaikesta kauniista. Valokuvaus on intohimonaan ja blogista löytyy sisustamiseen liittyvien kuvien lisäksi myös luonto- ja matkailukuvia. 

Katin blogiin piipahdan aina, kun haluan nähdä kauniita sisustuskuvia tai kaipaan vinkkejä sisustukseen.  Hänen blogistaan saa inspiraatiota toteuttaa itsekin kauniita sisustukseen liittyviä juttuja ja voi sitä unelmien määrää, jotka ovat syntyneet Katin kuvien takia... Kiitti vaan Kati ;)

http://www.projectmama.info/

Project Mama on blogi, jossa Katja, työssäkäyvä äiti, jakaa subjektiivisia mielipiteitään vanhemmuudesta, kulutuksesta, politiikasta, tyylistä ja kädentaidottomuudesta - sarkasmilla kuorrutettuna ja ilman.

Tää on aivan huippublogi. Loistavia mielipidekirjoituksia laidasta laitaan ja loistavalla huumorilla höystettynä. Kun kaipaan piristystä päivääni, niin vierailen lukemassa Katjan blogia.

http://minimeblogi.blogspot.fi/

Mini & Me -blogissa pääsette sisälle Aijan perheen arkeen. Aija kirjoittelee juttuja taaperoista, muodista (naisten, miesten ja lasten), sisustuksesta, matkailusta, opiskelusta, arkielämästä ja kaikesta pienestä kauniista!

Tästä blogista löytyy paljon kaikennäköistä pientä kivaa, minua kiinnostavista aiheista.  Mielenkiintoisia reseptejä, hieman DIY -juttuja, ihania perhe-elämäpostauksia, matkailua yms. Aijan blogi on sellainen, johon menen silloin, kun haluan lueskella juttuja monipuolisesti.

Tää blogi on mukana Kesän kuumin blogi -kisassa, joten jos haluat auttaa Aijaa saamaan lisää ääniä, niin käyppä äänestämässä häntä TÄÄLLÄ 31.5. mennessä. Mini & Me -blogi löytyy Lifestyle -kategoriasta. Äänestäneiden kesken arvotaan ihana Arabian kattaus!

http://bakevillebylallu.blogspot.fi/

Lalluskaisen pitämä aivan ihana Bakeville -leivontablogi. Blogi, josta löytyy uskomaton määrä toinen toistaan upeampia reseptejä erilaisiin herkkuihin! Sekä makeisiin että suolaisiin!

Tästä blogista haen välillä inspiraatiota omaan leivontaani ja yritän sitten ohjeista tehdä itselleni sopivia, vähän kevyempiä versioita tai sitten teen alkuperäisen mukaan, mutta herkut ovat tällöin pääasiassa perheelleni ja meillä käyville vieraille.

http://pyrytysta.blogspot.fi/

Hanna-Marin Downimaista Pyrystä -blogi, jossa hän kertoo Pyry pojastaan ja hänen erityisestä piirteestä; Downin syndroomasta, omista tuntemuksistaan ja arjen pyörittämisestä erikoislapsen kanssa.

Hanna-Marin blogi on ihanan positiivinen ja Pyryyn ei vaan yksikertaisesti voi olla ihastumatta. Tosi ihana ja symppis, kuten äitinsäkin. Hanna-Mari kirjoittaa aina ihanan sydämellisesti asioista ja tykkäänkin siksi käydä hänen blogissaan usein.
http://goodmomentsonly.blogspot.fi/


19v Annikan Life á la Annika -blogi. Annika rakastaa urheilua ja tankotanssia. Lähellä hänen sydäntään ovat myös geelikynnet, shoppailu, ystävät, terveys sairautensa fibromyalgian ohessa, matkailu, taide, DIY, biletys, tyyli, kauneus, ruoka ja matkailu.

Annikan blogi on minulle uusi tuttavuus, mutta hyppäsi suoraan kärkilistoilleni monipuolisuutensa ja kauniiden kuvien takia. Joidenkin kuvien videomaisuus vähän välillä häiritsee, mutta ei niin paljoa, etten palaisi takaisin blogiin yhä uudelleen ja uudelleen. Ehkä palaan jo siksikin takaisin, että tulee mieleen oma nuoruus ja on kiva muistella menneitä.

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti vaan itsellesi, kun kirjoittelet niin ihanaa blogia =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Eipä kestä kiitellä =) Ihanaa ruokablogia teet. Seuraavaksi kokeillaan sun jätskireseptiä =) Tosin itse painonpudottajana en voi kuin ministi maistaa, mutta eiköhän tytöt ja heidän isukki jätskin syö enemmän kuin mielellään ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)