s Mammalaiffii: Kirppistelyä Seesamissa

tiistai 12. toukokuuta 2015

Kirppistelyä Seesamissa

Minä suorastaan rakastan kirppiksillä käyntiä, kun ikinä ei tiedä, mitä ihanuuksia sieltä löytyy. "Harrastukseni" on pitkään ollut paussilla, kun tytöt ovat sairastaneet, joko vuoronperään tai molemmat samaan aikaan.

Mutta eilen tytöt olivat sen verta hyvässä kunnossa, että vihdoin uskalsin kirppikselle lähteä heidän kanssaan. Tosin teimme vaan pikavisiitin Seesam -lastenkirpputorille, mutta sekin oli tosi mukavaa ja tulihan sieltä muutama vaatelöytökin tehtyä tytöille =)

Löysin Ainolle Me and I:n T-paidan (kuin uusi) ja Inkalle ihanan perhos T-paidan, jossa kivoja yksityiskohtia: narutuksia (rusetteja) ja bling blingiä (hilemäistä), josta Inka tykkää hurjan paljon.

Lisäksi löysin Ainolle kaksi aivan ihanaa Polarn O Pyretin kesämekkoa. Olin niin onnellinen, kun juuri kävin Inkan vanhoja (Inkan toinen kesä, jolloin oli 1v 2 kk) kesävaatteita läpi ja Aino ei yksinkertaisesti mahdu suurimpaan osaan niistä, kun on jo 1 v 4 kk. On hää jo niin iso tyttö!

Oletko sinä käynyt kirpputoreilla? Onko sinulla kokemusta Turun seudun kirpputoreista? Mistä teet parhaimpia löytöjä? Mikä on ehdottomasti sun lempparikirppis?


2 kommenttia:

 1. Bongasin ilokseni blogipolun uusimmista postauksista kirppispostauksen, joten oli heti pakko tulla kurkistamaan, että mitä postauksen takaata oikein löytyykään :D

  Seesam on kyllä hyvä paikka, sillä eipä sieltä tarvitse koskaan tyhjin käsin poistua. Itse olen kuitenkin käynyt useammin PikkuSiilissä, sillä se on monasti "ohikulkumatkalla", jolloin sinne on helppo poiketa. Mutta aina toisinaan tulee kyllä lähdettyä Seesamiinkin saakka.

  Olen kolunut Turun seudun kirppiksiä läpi jo useamman vuoden ja kyllä tuo Kirppis Center Manhattan, sekä Kirppis Center Länsikeskus ovat ylitse muiden. Ja kun tuon Manhattanin vieressä on vielä tuo PikkuSiilikin, niin melko usein suuntaan niille main.
  Vuokraan Länsikeskuksesta loosin pari-kolme kertaa vuodessa, jolloin siellä tulee ravattua vähän tiuhempaankin, mutta muutoin valintani on yleensä tuo Manhattan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Mukavaa, että löysit postaukseni. Kiitos tosi paljon vinkeistä :) Taidankin seuraavaksi suunnata Manhattanille :)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)