s Mammalaiffii: Kesävaatetilaus

perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesävaatetilaus

Tänään saapui aivan ihana yllätys. Meinaan Handmade by Namukas -huutokaupasta huutamani tuotteet oli saapuneet jo tänään meidän postilaatikkoon. Uskomattoman nopeasti tuotteet tulivat perille.

Huudin huutokaupasta neljä kesävaatetta tytöille. Tässä ekassa kuvassa Aino esittelee toista t-paitaansa, jossa on aivan ihania pupuja ja t-paita on muutenkin todella kaunis ilmestys ja täydellisen sopiva Ainolle.


Alla olevassa kuvassa Inka esittelee uutta tunikaansa, jossa kuvina on kettuja ja sieniä ja punaista pallokangasta. Todella kaunis ja sopis suht koht hyvin aikaisemmin ostamieni caprien kanssa. Vielä paremmin varmaan sopii yks väristen, esimerkiksi punaisten leggarien tai shortsien kanssa. 


Lisäksi paketista löytyi Inkalle oikein kunnon räikeä mekko, joka oli kaunis Inkan päällä, mutta oli vielä sen verran iso, että menee Inkalle käyttöön vasta 2016 kesällä.

Ja Ainolle löytyi toinenkin t-paita, jossa oli aivan ihanan suloisia etanoita sienimetsässä. Kyllä nyt tyttöjen kelpaa aloittaa kesä =)
 

Tytöt olivat kesävaatteisiin todella tyytyväisiä ja niitä käytiin kovasti peilaamassa ja jokaista piti saada kokeilla päälle useamman kerran. Äitikin tykkäsi ;)

Kiitos Handmade by Namukas!

2 kommenttia:

  1. Ihanan pirtsakoita vaatteita, sopii molemmille pikku söpöläisille <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista :) Niin munkin mielestä sopivat oikein hyvin. Jotkut varmaan kauhistelevat värikirjoa... Mutta mä tykkään väreistä hurjan paljon, varsinkin pienten lasten kesävaatteissa :) Piristää mieltäkin kummasti :)

      Poista

Kiitos kommentistasi =)