s Mammalaiffii: Elämäntapamuutos vko 19: Tulokset ja fiilikset

maanantai 25. toukokuuta 2015

Elämäntapamuutos vko 19: Tulokset ja fiilikset

Vihdoin vähän isompi pudotus ja heti mun aivot lähti lomalle!! Pää lyö tyhjää ja ei oo hajuakaan, mitä kirjoittaisin, joten otanpa tän päivän vähän iisimmin ja heitän tähän pienimuotoisen linkkilistan teille sivustoille, joista löytyy VHH eli vähähiilihydraattisia reseptejä:


Eli tollasia löysin teille =) Osa on mulle ennestään sellaisia, joissa vierailen aina silloin tällöin, mutta osa oli mullekin uusia tuttavuuksia ja varmastikin pysyviä sellaisia. Eniten mielenkiintoni herätti karppisokeri!! Sepä saattaisi olla leivontaan loistava apuri ja täysin hiilihydraatiton =) Pitäisköhän tilata? Hmm... Oon hirmuisen kiinnostunut ollut Yesdelin muistakin tuotteista, mutten oo raaskinut niitä vielä tilailla... Ne olis kyllä ratkaisu moniin ruokailuihini.

Yesdelistä saa ostaa Karppisokeria. Kuvaa klikkaamalla pääset sivulle, josta selviää tuotteen ominaisuudet!


Vko 19 tulos

-0,8kg (yht. -11,5kg)Jos sulla on tiedossa joku muu hyvä reseptipaikka, jossa on tarjolla vähähiilihydraattisia reseptejä, niin olisin linkistä enemmän kuin mielissäni!


Voit jättää sen, joko kommenttina tai lähettää sähköpostiini: mammalaiffii@hotmail.com

#elämäntapamuutos #laihduttaminen #painonpudotus #weightwatchers #loosingweight #lifechange #karppilinkit #vhhlinkit #reseptilinkit #yesdeli @yesdeli

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti =) Paljon on vielä töitä tehtävänä, että pääsen normaalipainoon. Mutta kyllä se vaan tänään ihan huipulta tuntui, kun kävin H&M:ltä ostamassa itselleni uudet urheilukuteet kesäksi, niin sain ostaa L-kokoa =)

      Poista

Kiitos kommentistasi =)