s Mammalaiffii: DIY: Askartelun lumoissa

lauantai 23. toukokuuta 2015

DIY: Askartelun lumoissa

Muistatko vielä helatorstain kuulumiset, jossa esittelin ensimmäiset askarteluni todella pitkään aikaan? Jos et, niin pääset kurkkaamaan postaukseen TÄSTÄ. Postauksessa esittelin äidilleni ja isälleni tekemät onnittelukortit. Jotka näin jälkeenpäin katsottuna eivät kauhean hääppöset olleet, mutta askartelukokemukseeni verrattuna ne oli ihan ok.

No, joka tapauksessa... Noiden korttien tekemisestä muhun iski oikein kunnon "askartelukärpänen" ja päätin investoida uuteen harrastukseeni hieman. Ensiksi kävin tsekkaamassa Suomalaisen kirjakaupan valikoimaa ja mukaani tarttui seuraavat askartelutarvikkeet/-materiaalit:

Suomalaisen kirjakaupan antia

No, enhän mä sieltä raaskinut osteskella läheskään kaikkea tarvitsemaani, koska kyseinen kauppa ei ole askarteluliikkeenä kovinkaan edullinen.

No, sitten bongasin Käsitellen -yrityksen Facebook -sivun ja huomasin tuotteiden olevan suht edullisia ja palvelun pelaavan loistavasti. Joten aloin tekemään omaa tilausta ennen kuin huomasinkaan =) Ja tässä sitä nyt ollaan. Useita askartelutarvikkeita ja askartelukuvia rikkaampana. Ihanaa!

Ihanuuksia Käsitellen -yrityksestä. Tilauksen tein Facen kautta.

No olihan niitä askartelutarvikkeita ja -materiaaleja sitten lähdettävä lähes samantien kokeilemaan. Tänään ehdin tekemään kolme erilaista korttia. Kuvaamisen muistin vasta, kun olin jo suojapussittanut kortit, mutta toivottavasti saatte silti selvää, että mimmoisia kortteja oon tehnyt.

Onnittelukortti Hääparille

Onnittelukortti joko lapselle tai lapsenmieliselle

Onnittelukortti odottavalle äidille/perheelle. Esimerkiksi vauvakutsuja varten...

Eli tämmösiä tällä kertaa. Seuraavan kerran pääsenkin vasta ens viikon keskiviikkona askartelemaan. Miten ihmeessä mä jaksan odottaa sinne asti? Oikein sormet "syyhyää" tekemään lisää kortteja =)

Tänä vuonna aion tehdä joulukortitkin itse ja sitten vaan lisätään tyttöjen kuva sinne sisään tms. Vihdoin mulla on intoa ja jaksamista siihenkin. Hihii... Olo on kuin pienellä lapsella uuden asian opettelussa. Niin jännittävää, mielenkiintoista ja ihanaa!#askartelu #korttiaskartelu #diy

2 kommenttia:

  1. Vau, taitava oot tekemään! Mulla on semmonen iso askartelulaatikko täynnä kaikkea ihanaa mutta kun ei ikinä kerkeä mitään niistä tekemään :( ehkä jos tulis oikein kunnon inspiraatio...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :) Aika tosiaan on välillä mullakin tosi "kortilla", mutta onneks sentään välillä ehtii :)

      Poista

Kiitos kommentistasi =)