s Mammalaiffii: Askartelua ja helatorstain kuulumisia =)

perjantai 15. toukokuuta 2015

Askartelua ja helatorstain kuulumisia =)

Eilen eli helatorstaina... hmm... uskallanko sanoa... alkoivat tytöt olemaan terveitä, jos ei oteta huomioon flunssien jälkeistä pientä yskää ja nuhaa. Aivan loistavaa!

Lähettiin "juhlistamaan" sitä ulos aurinkoon. Tytöt pääsi pitkästä aikaa oikein kunnolla ulkoilemaan... pitkän kaavan mukaan...

Ensiksi käytiin leikkimässä oman pihan hiekkalaatikolla, mopoiltiin ja testattiin myös pihan uus vauvakiikku, josta ei nyt kuvaa tässä ole, mutta Instagramista löytyy (sinne pääset tosta sivupalkin linkistä). Muuten oli oikein mukavaa, mutta vauvakiikusta meinasi tulla vähän kinaa, kun se oli nyt sitten mukamas niin hieno ja kummatkin halusi sen itselleen omia.

Kun oltiin pihalla leikitty noin tunnin verran, niin lähettiin sisälle, jotta Aino pääsisi maitohörpylle ja muut kaffelle. Isovanhemmat olivat meinaan juuri tupsahtaneet autollaan pihaamme. 

Kun oltiin sisällä, Ainon väsymys oli väistynyt taka-alalle ja hän jaksoi toohottaa isovanhempien kanssa, yhtä energisesti kuin siskonsa Inkakin. No, sitten jonkun ajan päästä Aino alkoi kumminkin väsymään uudestaan ja oli myös isovanhempien aika lähteä ajelemaan kotiinpäin. 

Puettiin taas pihavaatteet päälle ja otettiin kotoota kärryt mukaan. Aino kärryihin ja ei muuta kun kattelemaan ihania kevätmaisemia ja tehtiin me voikukkaseppelekin. Vähän heikko siitä tuli, kun en muistanut, että miten seppele tulisi päätellä, että pysyy hyvin kasassa... Muistaisko joku teistä? 


Sitten, kun oltiin aikamme kärrytelty ja samalla isovanhemmat autolle saatettu, niin sitten mentiin kotiin tekemään ruokaa.Eilen illalla mä aloin väsäämään mun äidin korttia valmiiksi. Täytyy sanoa, että on kyllä taidot vähän ruosteessa. Mutta kaippa siitä tuli ihan ok kortti. Eli se on toi vasemman puolinen kortti... Sisällä on Inkan piirustus ja valkoiset alustat parin perhosen kera, joihin voin kirjoitella tekstin.

Toi sininen on mun isän syntymäpäiväkortti, jonka tein tänään. Nyt onnistuin mielestäni jo vähän paremmin. Mutta harjoitusta vielä kaipaan... Tarvii alkaa taas askartelemaan enemmän. Haaveena olis edelleen joku päivä perustaa kortti- & korukauppa nettiin. Mutta toteutus on edelleen todella kaukainen. Toivottavasti kumminkin vielä joskus toteutuisi =)


Mitäs te ootte touhuilleet? Joko joku on ehtinyt aurinkoa ottamaan tai uskaltautunut heittämään talviturkin pois järvessä/meressä?


#DIY #itsetehty #syntymäpäiväkortti #askartelu

2 kommenttia:

  1. Minkä merkkiset takki&housut isommalla neidillä on? Kivan pirtee kuosi, meki tarvittais.. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti kommentista =) Tiiätkös mitä... Niinkin simppeli ja halpa setti, ku Lotta ja Lassi -merkkinen setti =) Ku Inkalla oli jo välikausipuku, mutta halusin sellasen kauppapuvun, joka on helppo riisua ja pukea shoppaillessa. Samalla puku toimii varapukuna, kun toinen on pesussa =)

      Poista

Kiitos kommentistasi =)