s Mammalaiffii: Äidin omaa aikaa - Kirppistelyä Pikkusiilissä

keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Äidin omaa aikaa - Kirppistelyä Pikkusiilissä

Eilen mulla oli pitkästä aikaa useampi tunti omaa aikaa. Sain ajatella vain ja ainoastaan itseäni, omia tarpeitani ja halujani, ei vaipanvaihtoja, ei uhmaisia haluamisia (mä hauuun, mä hauuun...), eikä edes kenenkään muun hoitamisen tarvetta tai huolta siitä, että onko jollain nälkä vai ei.

Niin uskomatonta kuin se onkin, niin silti valitsin päiväni aktiviteetiksi menemisen lastenkirpputori Pikkusiiliin, Turkuun. Nyt sain vihdoin kiertää kirppistä aivan rauhassa, ilman murheen häivää. Sain köntätä joka laatikon pohjia myöden, jos halusin. Ei kuulunut edes tylsistyneitä huokailuja takaata, kun mieheni ei ollut mukana. Hän kun ei ole shoppailusta niin innostunut kuin minä... Harvassahan ne sellaset miehet taitaa olla muutenkin, jotka kirppistelystä tykkäisivät samalla tavalla kuin naiset? Ei kaikki naisetkaan tykkää siitä... Itse kyllä viihdyn siellä hurjan hyvin ja välillä kirppiksiltä tekee aivan uskomattomia löytöjä =)


Ainolle aivan ihana juhlamekko odottamaan kasvua (92cm). Hinta 5e.

Minäkin tein eilen aivan ihania löytöjä. Ensiksi löysin Ainolle todella kauniin velourisen juhlamekon. Mietin sen ostoa kauan, mutta EI, en pystynyt sitä jättämään sinne tankoon roikkumaan, niin kaunis se on. Ja hintakin oli vain 5e, joka on mielestäni pilkkahinta tuon tasoisesta juhlamekosta.
Inkalle Me and I:n kesämekko. Hinta 5e.

Sitten ei montaa vaatetta löytynytkään pitkään aikaan ja vastaan tuli myös vaatteita, joita en itse ikinä kehtaisi laittaa edes kirpputorille. Oli meinaan pari rikki olevaa ja useampi likainen. Tuollaisten myymiseen mun ymmärrykseni ei riitä. Tosin tuollaista on järjettömän vaikea valvoa, joten syy on nimenomaan myyjän, ei Pikkusiilin.

Mutta kun olin järkytyksestä selvinnyt, niin bongasin Inkalle aivan ihanan Me and I:n kesämekon 5e:lla. Olin niin onnellinen! Yleensä pyytävät tuollaisista ihanuuksista vähintään 10e, ehkä jopa 15-20e. Mutta me saatiin mekko vitosella... jee =)

Inkalle kaksi pitkähihaista paitaa (kuin uusia). Vasemman hinta 0,50e ja oikean 1e.

Löysin Inkalle myös 4 paitaa todella edullisesti. 3 pitkähihaista ja yhden t-paidan. Kaikki yhteensä 4,50e. Ja niitten kunto on uudenveroinen. Joten sanoisin, että paidat olivat aikamoisen hyvä löytö.

Inkalle Benettonin pitkähih. paita ja t-paita kesäksi. Benettonin hinta 2e ja t-paidan 1e.

Tuntuu muuten hurjalta nykyään ostaa Inkalle 104 cm vaatteita. Justiinsahan Inka oli vielä 80 cm pikkutyttö eli pikkusiskonsa kokoinen. Tai no Ainokin on jo siirtymässä kokoon 86 cm. Pakko on todeta, että mulla ei taida enää olla pikkutyttöjä ollenkaan. Sniif...

Inkalle collegehousut ja Ainolle välikausihanskat. Housujen hinta 0,60e ja hanskat 3e.

Löysin Inkalle myös uutuuttaan hyvät collegehousut, vain 0,60e hintaan ja todennäköisesti vain siksi, että vyötäröstä puuttui kiristysnauha. Housujen vyötärökuminauha on kumminkin sen verran hyvä, ettei mielestäni kiristysnauhaa tarvita. 

Löysin myös Ainolle kauan kaivatut Reimatec:in välikausihanskat 3e:lla. Raukalla kun oli tähän asti vaan sormikkaat ja kurahanskat. Hyvin on kyllä niilläkin pärjätty, mutta nyt on sitten kunnon hanskatkin olemassa, niin ei tartte turhaan hikistää käsiään aina kurahanskoissa.

Tytöille (lähinnä Ainoa ajatellen) 2 Teletappien DVD:tä. Hinta 2e/kpl.

Viimeisenä, mutta ei kumminkaan vähäisimpänä, tarttui mukaan myös 2 kpl Teletappien DVD -levyjä. Suomeksi puhuttuja. Näitä olen jo aiemmin yrittänyt etsiä kaupoista, mutta missään ei ole ennen ollut suomeksi puhuttuja.

Tytöt tietty halusi heti katsoa sitten Teletappeja ja ohjelmasta nousi suosikeiksi aamuisin hymyilevä / kikatteleva ja päivän päätteeksi nukkumaan menevä vauva-aurinko. Ja myös siivousrobotti on ilmiselvästi hurjan jännä ja suosittu hahmo. Tais nyt itse Teletapit jäädä taustahahmoiksi meidän tyttöjen silmissä ;)

Mutta joo... Tällaisia löytöjä mä tein eilen Pikkusiilistä ja päiväni teki täydelliseksi kahvilasta hakemani Latte & sämpylä.

Mitäs sä teit eilen? Tai jos olit töissä, niin oliko mukava päivä?

#kirpputori #kirppis #pikkusiili #meandi #kirppislöytö #teletapit #äidinomaaika

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)