s Mammalaiffii: Messuantia: Katin Mussukoiden tuotekassin sisältö

sunnuntai 12. huhtikuuta 2015

Messuantia: Katin Mussukoiden tuotekassin sisältö

Eilen tapasin Lapsimessuilla uuden yhteistyökumppanini Katin, Katin Mussukoista. Aivan ihana ihminen ja omaa yrityksen, joka tarjoaa toinen toistaan ihanempia tuotteita. Kauniita ja laadukkaita vaatteita, kankaita ja myös paljon muita äitiyteen/isyyteen liittyviä tuotteita.

Katin Mussukoiden messuständi Lapsimessuilla 2015 (6s179).

Pientä taustatietoa Katin Mussukoista:

Toiminimi Katin Mussukat (Y-tunnus: 2126225-3) on perustettu vuonna 2007. Yritys jälleenmyy, maahantuo, valmistaa ja valmistuttaa lasten ja aikuisten vaatteita, lastentarvikkeita ja lahjatavaraa.
Valikoima on laaja ja he haluavat tarjota laadukkaita, persoonallisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Osa mm. nimikoiduista tuotteista on sellaisia, joita löydät vain Katin Mussukoiden putiikista.

Katin Mussukoiden messuständin antia.

Vietin Katin Mussukoiden messuständillä tovin ja toisenkin. Kuvaten ja ihaillen yrityksen tarjoamia ihania vaatteita ja myös muita tuotteita. Itse ihastuin eniten värikkäisiin bodeihin, kuvioituihin harsoihin ja isätuotteisiin. Voi kun minä olisin eksynyt yrityksen nettisivuille aikoinaan, kun kokosin isyyspakkausta tyttöjeni isukille. Aivan loistavia tuotteita =)

Kun olin valmis, sain Katilta tuotepussukan...


Saamani tuotepussukka =)

Tuotepussista löytyi aivan ihanat kesämekot tytöille. Molemmille samanlaiset. Niistä tuli heti kesäinen fiilis ja teki mieleni kokeilla niitä tyttöjen päälle, mutta valitettavasti tytöt olivat niin väsyneitä messupäivästä, etteivät enää jaksaneet ruveta vaatteita kokeilemaan. No, vaatteiden käyttöönottopesun jälkeen sitten kokeillaan ja ihaillaan mekkoja.

Pussista löytyi lisäksi molemmille aivan ihanat jätskihuivit ja mulle äippätuubihuivi, jossa luki äiti monella kielellä. Tykkäsin =)

Todella ihania tuotteita löytyi pussukasta. Kiitos Kati!

 
Tuotepussukan sisällöstä kuvia. Jos ihastuit mekkoon, löydät sen TÄSTÄ. Jos taas jätskihuiveihin, löydät niiden tekemiseen kankaan TÄSTÄ. Ja äippätuubihuivi löytyy TÄSTÄ.

HUOM!!


Katin Mussukat tarjoaa kaikille ilmaisen toimituksen -koodin nettikauppaan!Ilmainen toimitus koodilla: posti224 


Ohjeet koodin käyttöön: Valitse toimitustavaksi posti 3,90e. Tämän jälkeen kirjoita posti224 kohtaan: Kirjoita lunastuskoodi.


Nettikauppaan pääset TÄSTÄ!

 

 

 Mukavia shoppailuhetkiä kaikille =) 

#katinmussukat #mussukatfi #alennuskoodi #mammalaiffii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)