s Mammalaiffii: Kysymyksiä bloggaajalta toiselle

keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Kysymyksiä bloggaajalta toiselle

Sain tämän haasteen bloggaaja-ystävältäni Kun äiti kelaa -blogin Selinalta. Lähdin tähän mukaan, koska se vaikutti aika hauskalta ja tämä on taas yksi tapa, jolla pääsette paremmin tutustumaan "kasvoihin blogin takana" eli minuun. Toivottavasti ette ole vielä kyllästyneet lukemaan näitä haasteita. Minä kun tykkään näistä kovasti =)
  
Säännöt:

Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään ja vastata haastajan antamiin 11 kysymykseen. Tämän jälkeen haastetun pitää haastaa 11 bloggaajaa ja esittää heille 11 uutta kysymystä. Eikä takaisin haastamista! ;)11 asiaa Millasta:
 1. Välillä on aikoja, jolloin haluaisin vaan olla yksin. Ilman ketään ja/tai mitään, vaan olla ja "möllöttää" ja ajatella kaikkea maan ja taivaan väliltä ihan rauhassa. 
 2. Mun on tosi vaikeaa päästä todella huonosta tavastani eroon. Nimittäin salassa herkuttelusta. Siinä on jotain sellaista mitä kaipaan... Rauhallinen hetki, vain minä ja herkku. Oi mikä nautinto! Mutta joo... tästä tavasta (onneksi tätä on enää todella harvoin) mun on päästävä eroon. Milläköhän voisin korvata moisen?
 3. Tunnen itseni välillä yksinäiseksi.
 4. Mulla on päiviä, jolloin peilikuvani näyttää mielestäni oikein hyvältä ja olen todella iloinen elämäntapamuutokseni tuloksista. Mutta on myös niitä päiviä, kun sieltä kurkkaa ruma ja lihava Milla ja kauhistelen, että miten mä oon päästäny itseni tähän kuntoon. Jännästi mieli kyllä heittelehtii... Joskus on HOT ja joskus NOT ;)
 5. Lempiaineeni peruskoulussa olivat matematiikka ja liikunta.
 6. En aina vieläkään meinaa jaksaa uskoa sitä, että molemmat tyttäreni ovat kasvaneet minun sisälläni ja minä olen heidät pukannut tähän maailmaan. Niin suloiset ja jo niin isot tytöt!
 7. Persilja aiheuttaa minulle oksennusreaktion.
 8. En voi olla hymyilemättä, jos näen kukkasia luonnossa. Rakastan niitä. Varsinkin kevään ensimmäiset valkovuokot. Niiden sekaan tekisi mieli oikein sukeltaa =)
 9. Inhoan siivoamista.
 10. Rakastan ruoanlaittoa, mutta jos en saa siitä yhtään mielipidettä ja/tai kiitosta, motivaationi siihen hiipuu...
 11. Tykkään paljon matkustelusta ja haluaisinkin matkustella tosi paljon. Sekä ulkomailla että Suomessa. Odotan jo todella paljon ensimmäistä perhematkaa ulkomaille. Lasteni iloa saada nähdä ja kokea uusia asioita...
  


Selinalta sain nämä kysymykset:
 1. Miksi kirjoitat blogia ja onko sinulla joku tavoite blogisi suhteen? Kirjoitan blogia, koska pidän kirjoittamisesta ja se on mukava harrastus. Tavoitteena on sekä purkaa omia ajatuksiani että antaa mukavaa luettavaa lukijoilleni. Ehkä jollain on meneillään samanlainen elämäntilanne tms ja saa blogistani ideoita/tai tukea. Se olisi ihaninta.
 2. Jos saisit tilaisuuden lähteä just nyt unelmiesi matkalle etelän lämpöön ja saisit pakata vain 3 asiaa  mukaan, niin mitä pakkaisit? Hmm... Tää on vaikee. Jos saisi, niin valitsisin perheeni. Mutta jos tavaroista puhutaan ja kukkaroa ei sais valita, niin kirveen, riippukeinun ja muistikirjan, johon kuuluu kynä.
 3. Mitä elokuvaa kävit elokuvateatterissa viimeksi katsomassa? Ja jatkokysymys, söitkö niitä ylihinnoiteltuja, mutta niiiiiin hyviä poppareita? Kävin katsomassa mieheni kanssa leffan "luokkakokous". Se oli hulvattoman hauska ja eväänä mulla oli ainoastaan vesipullo.
 4. Mitä piirrettä arvostat omassa äidissäsi tai isässäsi eniten? Ehdottomasti sitä, että antavat mun elää omaa elämää, mutta tarpeen tullen tukevat ja auttavat.
 5. Millainen on turhamaisin haaveesi? Saada sellainen oikein laadukas ja helppokäyttöinen kahvikone, josta saisin joka aamu ihanan Cafe Latten tai vaikka joskus kaakaonkin talviulkoilun jälkeen :)
 6. Oliko sinulla unilelua lapsena? Siis sellaista, joka kulki mukana paikasta toiseen ja se oli rakkain unilelusi? Itsetehty nalle :)
 7. Onko sinulla unelma, jonka eteen teet jatkuvasti töitä? On. Olla normaali painoinen ja tuntea itseni virkeäksi ja terveeksi :) Tätä varten mulla on elämäntapamuutos meneillään... Tavoitteena pysyvästi parempi olo!
 8. Jos menet ravintolaan ja valitset kolmen ruokalajin aterian, mitä söisit? (Alku- pääruoka ja jälkkäri.) Alkuruoaksi todennäköisesti kampasimpukoita, pääruoaksi jonkun hyvän pihvin mediumina kera vihanneshöystön ja/tai perunamuussin ja grillattuja kasviksia, jälkiruoaksi joku raikas sorbetti.
 9. Jos pääsisit nyt mihin tahansa kouluun, niin mitä opiskelisit? Kukkataiteilijaksi tai -sommittelijaksi. Unelmanani oli jossain vaiheessa perustaa oma kukkapuoti.
 10. Mistä pihistät ja mihin panostat kodissasi? Tällä hetkellä joudun pihistämään lähes kaikesta taloudellisesti vaikean tilanteemme takia. Mutta jos saisin panostaa, niin panostaisin kauniimpaan ja viihtyisämpään sisustukseen. Sellaiseen, josta saisi itselleen energiaa ja hyvän olon jo pelkästään sitä katsomalla. Esimerkiksi kukkasista tykkään paljon ja haluaisin lisää huonekasveja ja kukkasia maljakoihin :) Saan niistä voimaa. Rakastan kaikkea kaunista!
 11. Mikä on parasta äitiydessä? Lasten kanssa touhuaminen, hassuttelu ja heidän kehityksensä seuraaminen. Ja toki ne kaikki ilon kiljahdukset ja kikatukset, joita tytöiltä tulee päivittäin :)


Minun kysymykset haastetuille:
 1. Lempi vuodenaikasi (saat valita vain yhden)? Miksi?
 2. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
 3. Lempipostauksesi? Miksi?
 4. Jos saisit nyt valita yhden asian menneisyydestäsi, jonka tekisit toisin. Mikä se olisi ja miksi?
 5. Jos saisit nyt valita yhden asian menneisyydestäsi, jonka saisit kokea uudelleen juuri niin kuin aiemminkin. Mikä se olisi ja miksi?
 6. Lempi juhlapyhäsi (ei välttämättä kirkollinen) ja miksi?
 7. Helpoimmin tavoiteltavissa oleva tämän hetkinen unelmasi?
 8. Lempiaineesi peruskoulussa?
 9. Ensimmäinen työsi? Tykkäsitkö? Tekisitkö sitä uudelleen?
 10. Arjen motivointikeinosi?
 11. Luettele kolme hyvää ja kolme huonoa ominaisuuttasi/puoltasi (ei välttämättä työelämässä, vaan ihan yleisesti)?

Haastan seuraavat bloggaajat mukaan:

Katin / Villa Valko
Hanna-Marin / Downimaista Pyrytystä
SanKarin / Sekalaista Sakkia
Anninan / Oi siskoni mun
toisenkin Niinan / ZeninanKiitos Selina mukavasta haasteestaMitäs tykkäsitte? Yllättikö joku vastaus?

 

 

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitti haasteesta :) Sitä oli oikein mukava tehdä :)

   Poista
  2. Inhottava ihminen kun olen niin, heitinpä sinua haasteella. Melkein samalla kuin tämä, muttei ihan kuitenkaan. Haastevastus tulee ulos vielä tällä viikolla. :)

   Poista
  3. Tarvii käydä katsomassa sitten, kun päästään Ainon kanssa sairaalasta pois. Jos ei ole samanlainen, niin otan haasteen vastaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi =)