s Mammalaiffii: Inkan 3v. Prinsessasynttärit

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Inkan 3v. Prinsessasynttärit

VIHDOIN! Vihdoin ehdin kirjoitella ja näyttää teille kuvin, mitä kaikkea Inkan prinsessasynttärit sisälsi =)

Mietin teemaa kauan ja lopulta kaksi teemaa kisasi keskenään: Elukkasynttärit ja Prinsessasynttärit. Prinsessateemaan päädyttiin siksi, koska neitokainen on nyt noin puolen vuoden ajan ollut innoissaan aina, kun näkee prinsessojen kuvia jossain.

Jos haluat lueskella synttärien suunnittelusta enemmän, niin suunnittelupostaukseen pääset TÄSTÄ

Inkan synttärit olivat virallisesti 10.4., mutta pidimme synttärit vasta 12.4. sunnuntaina, jotta mahdollisimman monelle sopisi tulla paikanpäälle.

Kävi kumminkin niin, että Aino heräsi tuona aamuna kuumeisena ja katsoin tarpeelliseksi ilmoittaa asiasta juhlavieraille, jotta saisivat itse päättää tulostaan ja näin ollen ottaa vastuun mahdollisesta tartunnasta. Tämän takia juhlat kutistuivat minimiin eli juhlijoina olivat vain ihan lähimmät sukulaiset, joista mieheni veli onneksi on Inkan sylikummi, niin saatiin yksi kummeistakin paikalle.

Inkan 3v. synttärit 

 
Kuva 1. Kuva kutsukorteista ja synttärien koristeista.

Kuvassa yksi on ylimmäisenä Inkalle tekemäni Prinsessan kruunu ja valtikka. Sen alta oikealta löytyy Inka istumasta hänelle tekemästäni valtaistuimesta. Täytyyhän "oikealla" Prinsessalla olla vähän parempi paikka istua, kuin tavallisten pulliaisten sohva ;) Sen vierestä löytyy kuva keittiön koristeluista ja kutsukorteista. Ja alimmaisena on keskellä keittiön ikkunaan tekemäni Prinsessan linna ja sen molemmin puolin on muita koristeluita. Täytyy myöntää, että aika homma oli, mutta kyllä se kannatti! Inka oli todella iloinen ja haltioitunut kaikista Prinsessajutuistaan.

Kuva 2. Lahjojen avaamista.

Kun kaikki olivat saapuneet paikanpäälle, pääsi Inka vihdoin avaamaan lahjojaan. Meidän malttamaton neitokainen ;)

Inka sai hyppymaton, hyppynarun, parit housut ja aika paljon rahaa. Muutaman päivän päästä Inka sai meiltä lahjan, joka oli toinen lahjamme hänelle: (ensimmäinen oli Lapsimessut -reissu) polkupyörän. Tarviikin ottaa joku päivä siitä kuva puistoreissulla.

Kuva 3. Inka ja Prinsessan tuoli (valtaistuin). Inka tykkäsi kovasti leikkiä Prinsessaa.
Kuva 4. Inka kakun kynttilää puhaltamassa.

Sitten minä lähdinkin kaffen keittoon ja laittamaan pöydän koreaksi. Kun sain kaiken valmiiksi, sai juhlavieraat kutsun kaffelle. Ensiksi sytytettiin Inkan kunniaksi kakun kynttilä ja hän pääsi sitä puhaltamaan. Hienosti sai Prinsessa puhallettua kynttilänsä sammuksiin yhdellä yrittämällä tuuletuksen kera, "JEE!".

Kuva 5 . Tarjoilut.
Kaffepöydän antimet taisivat olla onnistuneet, kun maistuivat kaikille oikein hyvin. Tällä kertaa en tehnyt tarjottavia kauhean paljon, kun itse en niiden tuhoamisessa sitten myöhemmin pystyisi kumminkaan auttamaan.

Tänä vuonna Inkan synttärien kaffepöytään tiensä löysi: Kinkku-meetvurstivoileipäkakku, banaanimokkapalat, prinsessakeksejä, daim-keksejä ja tottahan toki Prinsessakakku valkosuklaa-vadelmatäytteellä!

Kuva 6. Inka tykkäsi kovasti Prinsessakakustaan. Olihan se sisältäkin Prinsessamainen.

Kaffettelun jälkeen siirryttiin takaisin olohuoneen puolelle touhuamaan kaikennäköistä. Oikeastaan aika perusjuttuja, mutta niistä niitä, joista Inka kovasti tykkää.

Kuva 7. Räpläiltiin ja ihasteltiin koruja ;)

Kuva 8. Leikittiin leluilla kaikennäköisiä leikkejä. Tämä palikkalaatikko -leikki on Inkalle äärettömän helppo ja siksi tykkää sitä muille aina selostaa ja näyttää.

Kuva 9. Lueskeltiin kirjoja. Taisi olla taas yksi Inkan lempikirjoista luettavana. Herra Hakkaraisen tarinoita.

Kuva 10. Tytöt ratsasti pappan Inkalle tekemällä keinuhepalla ja "kiusoittelivat leikkisästi" mummua.

Sitten alkoikin jo ilta häämöttää ja synttärivieraat lähteä. Päivä oli oikein onnistunut! Tytöt, varsinkin Inka, olivat väsyneitä, mutta iloisia ja onnellisia päivästä.

Vielä illalla leikittiin vähän Prinsessaa ja valtaistuimessa istui milloin kukakin ja sai "käskyttää" alamaisiaan ;) Milloin piti hypätä hyppymatolla, milloin hyppynarulla jne. Ainokin oli oikein tyytyväinen päästessään istuinta kokeilemaan ja ei olisi halunnut lähteä siitä edes iltapalalle =)

Kuva 11. Aino valtasi valtaistuimen juhlien jälkeen =)

Oikein mukavat kekkerit oli ja vaikka juhlijoita olikin vähän, ei se meidän juhlamieltä haitannut. Ja täytyy myöntää, että vieläkin muutamia ilmapalloja roikkuu kämppäämme koristamassa. Eihän niitä voi vielä ottaa pois, kun sitten kotimme  ei ole enää Prinsessakoti ;)#prinsessasynttärit #prinsessateema #3vsynttärit #prinsessakakku #kinkkumeetvurstivoileipäkakku #princess #birthday #princesstheme


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)