s Mammalaiffii: Ellan ja ebban ihanuuksia!

keskiviikko 29. huhtikuuta 2015

Ellan ja ebban ihanuuksia!

Edellispäivänä postilaatikkoomme oli saapunut paketti! Siinä luki Ella ja ebba lähettäjänä ja heti tiesin, että paketista tulisi paljastumaan tuotteita, jotka saisivat tyttärieni suut hymyyn!

Toin paketin sisälle samalla, kun tulin töistä. Heti kun avasin oven, kuului Inkan huuto: Äitiiiiiiii! Niin iloisesti, että hänellä oli tainnut olla ikävä ja minun yllätyksekseni Aino käveli, siis oikeasti käveli ilman mitään tukea (ensimmäinen pidempi kävely), luokseni halimaan. Eli oli hänelläkin ollut ikävä minua. Tuli ihanan rakastettu olo =)

Voi sitä Inkan nassua, kun näki, että toin hänelle paketin. Se oli kuin Naantalin aurinko! Inka rakastaa paketteja ja varsinkin paketteja, joista löytyy joko leluja tai vaatteita.

Inka lähti samantien olkkariin avaamaan pakettia innoissaan ja hetken päästä sieltä jo paljastuikin toinen toistaan ihanampia vaatteita ja Inka tuli niitä minulle esittelemään jo ennen, kuin olin edes kengät ehtinyt ottaa jalastani. Hän ilmiselvästi rakastui heti ensisilmäyksellä paketin sisältöön!

Paketissa oli kaksi aivan ihanaa Småfolkin paitaa.
Lisäksi sieltä löytyi Danofoen pinkit shortsit, småfolkin omppusukat ja Dunsin polvisukat. Ihana korttikin oli mukana ja småfolkin miniluettelo mulle "kuolattavaksi". Tytöille oli myös muutama ilmapallo, joista he ilahtuivat kovasti. Onhan vappukin tulossa =)Tytöt olivat innoissaan. Hypistelivät vaatteita ja Inka totesi "pee-ee" jokaisesta vaatteesta eli hän oli huiman tyytyväinen, että vaatteet olivat pehmeitä. Minä kyllä aina panostankin nimenomaan siihen, että lasten vaatteet ovat pehmeitä, jotta niissä on sitten kiva leikkiä.

Siksi olinkin todella iloinen yhteistyökumppanuudesta Ella ja ebba -verkkokaupan kanssa, koska he myyvät ainoastaan laatutuotteita, jotka kestää lasten leikkejä ja ovat mukavan pehmeitä käyttää.

Pääsin itse valitsemaan tuotepakettia ja en voi muuta todeta, kuin että päättäminen oli vaikeaa, sillä kauppa on täynnä toinen toistaan ihanempia lastenvaatteita, skip hopin tuotteita ja myöskin aivan ihania sisustuotteita, joilla saisi mukavan ilmeen lastenhuoneeseen. 

Olethan muuten huomannut, että blogini sivupalkista löytyy Ella ja ebba -verkkokauppaan blogin lukijoille -20% alennuskoodi, jonka voipi normaalihintaisiin vaatteisiin käyttää. 

Kaupan valikoimaan pääset tutustumaan TÄSTÄ.
 
Uusissa ihanissa Småfolkin paidoissa oli ihana hyppiä ja tanssia ja mikä kivointa, hihoja käärimällä paita muokkautui ok -kokoiseksi myös pikkusisko Ainolle =)Ja olihan noin upeat paidat heti saatava päälle ja tytöt niissä temmelsivät koko illan. Hyppivät, tanssivat ja sylittelivät ihastellen toistensa paitoja.

Se oli aivan ihanaa seurattavaa, sillä tytöt ovat olleet jo pitkään vähän allapäin, sillä sairastelukierteemme takia, emme ole päässeet kovin paljon leikkimään ulos. Tämä oli aivan huippupiristys sairastelun keskelle!!

Kiitos Ella ja ebba!Blogin Facebook -tykkääjien kesken arvotaan 1.5. klo 21 lahjakortti Ellan ja ebban verkkokauppaan! Lahjakortti on 30e suuruinen ja sen voi normaalihintaisiin tuotteisiin käyttää. Joten käy ihmeessä osallistumassa arvontaan blogin facebook -sivuilla, jonne pääset TÄSTÄ.

2 kommenttia:

  1. Onpa nättejä vaatteita. :) Pitääkin käydä osallistumassa tuohon arvontaan. Mukavaa vapun aikaa. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)