s Mammalaiffii: Elämäntapamuutos: Vko 15 tulokset ja fiilikset

maanantai 27. huhtikuuta 2015

Elämäntapamuutos: Vko 15 tulokset ja fiilikset

Nyt on ensimmäinen työpäivä uutta työtä takanapäin ja olo on raukean tyytyväinen. Olen kovasti miettinyt työmatkan liikkumistapaa... Mennäkö vain omalla autolla ja sitten perillä kävellä ilmaispaikalta töihin. Kävelymatkaksi tulisi noin 800m vai ajaako vain puolimatkaa ja jatkaa paikallisliikenteen bussilla töihin asti, joka menee ihan työpaikan kulmalle.

Tänään taisi tulla siihen asiaan päätös. Tuntui meinaan kivalta kävellä tuo 800m sekä töihinpäin että poispäinkin. Mukava ylimääräinen happihyppely =) Ja tää mun elämänmuutos kaipaakin lisää liikuntaa edetäkseen kunnolla!

Tästä kuvasta tuli mieleen kesä ja tuli tosi kova himo tuoreita marjoja kohtaan =) (cc)

Mutta joo... Itse asiaan...

Tää viikko on jälleen kerran mennyt tyttöjen sairastellessa, joten se on ollut raskas viikko mullekin ihan joka tavalla. Alkaa jaksaminen loppumaan koko perheeltä. Tytöt vielä jaksaa hoitaa, mutta sen jälkeen ei sitten mitään muuta enää jaksakaan. 

Ja se näkyi myös vaakaa morjenstaessani tänä aamuna:

Vko 15 tulokset

- 0,2 kg (yht. -8,2 kg)


Onneksi ei sentään plussaa tullut, mutta oon aikamoisen turvoksissa kaikista niistä ylimääräisistä hiilihydraateista ja häpeissäni siitä, etten oo yhtään pysyny suunnitellussani ruokavaliossa. On mennyt keksejä, jäänyt juomatta vettä, jäänyt väliin ruoka-annoksia, karkkiakin söin aikamoisen määrän... Se lohturuoka kompastuskivi näyttää nyt tällä hetkellä koettelevan mua oikein kunnolla!

Mutta enköhän mä tästä selviä, kunhan saatais meitin perhe terveeksi, niin jaksaisin vähän paremmin kaikennäköistä tehdä oman itsenikin eteen! Oottehan huomanneet uuden arvonnan ja alennuskoodin? Kyseiseen postaukseen pääset TÄSTÄ!
#elämäntapamuutos #laihduttaminen #painonpudotus #weightwatchers #loosingweight #lifechange

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi =)