s Mammalaiffii: Tyttöjen kesken Naisex 2015 -messuilla

sunnuntai 8. maaliskuuta 2015

Tyttöjen kesken Naisex 2015 -messuilla

Eilen 7.3. kävin esikoiseni, Inkan, kanssa Naisex 2015 -messuilla Salossa. Messut alkoivat klo 10 ja me oltiin Salon ammattiopiston pihalla parkkeeraamassa autoa jo 10.23 eli tähtäsimme ajoituksen heti messujen alkuun Inkan päikkäreitten takia. Inkan päikkärit alkaa yleensä klo 12-13 välillä.

Sisäänpääsystä meidän ei tarvinnut mitään maksaa, sillä olin saanut vapaalipun PRO:sta, liitostani. Jätimme ulkovaatteet narikkaan ja lähdimme katselemaan, mitä kaikkea messuilta löytyisi.

Messuilla oli vaikka ja mitä. Kaksi "salia" täynnä askartelua, naisten vaatteita, kosmetiikkaa, terveyttä ja hyvinvointia, tarot-luentaa, hierontaa, jalkahoitoja, koruja, koristeita, lelukoju, leivonnaisia, mahdollisuus suunnitella itse sisustustarroja jne jne.

Kuvia otin niistä, jotka saivat meidät kunnolla pysähtymään ja ihailemaan tuotteita. Lelukojusta ei ole kuvaa, vaikka siinä kohtaa neljästi käytiinkin, kun Inka halusi kokeilla taikahiekkaa aina uudelleen ja uudelleen. En ehtinyt vahtiessa ottaa kuvaa siitä...


Kuva 1. Löydettiin aivan ihania pöllötyynyjä. Kojusta löytyi myös monenlaisia pipoja.


Kuva 1. Pöllötyynyt ihastutti sekä Inkaa että minua. Pari tyynyä sai halin Inkalta ja olisi halunnut sellaisen mukaankin ottaa. Mutta onneksi sain kiinnitettyä huomion seuraaviin kojuihin, joten pöllötyynyt jäivät messuille... Noita on meinaan aika helppo tehdä itse, niin turhaa maksaa niistä itseään kipeäksi ;)


Kuva 2. Värikkäitä puukoruja ja design vaatteita.


Kuva 2. Meidät sai myös koju, jossa oli ihanan värikkäitä puukoruja ja design vaatteita. Meinasin ensiksi, että olisin voinut itseäni korulla hemmotella, mutta tulin siihen tulokseen, että koru on tähän elämäntilanteeseen vähän turhan kallis ja myös tarpeeton. Joten sinne jäi, vaikka näyttikin ihan mukavalta kaulassani. Myös Inka tykkäsi koruista kovasti ja olisi halunnut laittaa jokaista väriä kaulaan.


Kuva 3. Lisää koruja...


Kuva 3. Messuilla oli paljon koruja näytillä. Oli tällainen isompi koju, jossa oli itsetehtyjä koruja ja joista suurin osa näytti siltä, että olisin ne osannut itse tehdä. Joka muuten tuntui aika hyvältä huomata =)

Matkan varrella oli myös kilpailukuponkien täyttöä ja Inka oli aivan ihanan maltillinen äidin pakonomaisen tarpeen kanssa täyttää joka kilpailuun osallistumislappu. Myös karkkeja oli monessa paikassa tarjolla ja olikin Inkan karkkipäivä sopivasti, joten pari nannaa sai siellä herkutella ja yhden pellavalakritsin palasen. Joka kuulemma oli toooooosi hyvää! Äiti kieltäytyi jokaisesta suupalasta... uskomatonta...


Kuva 4. Aivan ihania ovikoristeita ja käsintehtyjä siilejä.


Kuva 4. Nämä söpöläiset siilit veivät meidän sydämet mennessään. Ne olivat aivan ihanan suloisia ja niin hyvin tehty, että huh huh. Tarkkaa ja vaativaa työtä moinen. Myös tuo ovikoristeen lintu oli todella aidon näköinen. Kun pääsis joskus kurssille, jossa moisia oppisi tekemään.

Meillä vaan on tosiaan tilanpuute kotosalla ja asutaan rivitalossa, niin nämä ihanuudet jäivät myös messuille odottamaan sitä, että joskus päästään muuttamaan isompaan tai omakotitaloon. Sitten kun niin käy, niin haluan ehdottomasti jotain tuollaista meidän terassille/parvekkeelle tai ovea koristamaan.


Kuva 5. Sitten Inkalle iskikin nälkä ja menimme kahvilaan...


Kuva 5. Kun oltiin salit kierretty ja vessassa käyty, niin Inkalle iski nälkä. Joten suuntasimme samantien kahvilaan ja Inka pääsi syömään täytetyn croisantin ja mehua/vettä. Samalla pääsimme ihailemaan kaunista, melodista soittoa ja tämän tanssiparin tanssia. 

Syömisen jälkeen kysyin Inkalta, että joko hän haluaa lähteä kotiin vai mennäänkö vielä katsomaan messusaleihin tuotteita. Neitokainen ei todellakaan ollut vielä valmis lähtemään kotiin, joten suuntasimme takaisin messuille.

Istuskelimme riipputuoleissa, osallistuimme arvontoihin ostamalla arpoja (Inka voitti jokaisesta aina jotain pientä, mm. käsirasvan, saippuan ja turvaviirin) ja sitten tietenkin käytiin vielä kerran siellä lelukojussa sitä taikahiekkaa painelemassa ja samalla ostettiin messujen ainoa ostos eli magneettinen "paperinukke" -peli (Kuva 6). Tämä tosin ei ollut paperia, vaan magneettilevyä.


Kuva 6. Messujen ainoa ostos. Inkalle magneettinukkepeli.


No, sitten alkoi neitokainen vihdoin näyttämään jo niin väsyneeltä, että sanoin, että kyllä meidän nyt on lähdettävä ajelemaan kotiinpäin, katsomaan, että mitä isille ja vauvalle kuuluu. Ja niin sitten menimme hakemaan ulkovaatteet, puimme ja kun olimme lähdössä ovesta ulos, niin siinä oli poika jakamassa naistenpäivä -ruusuja ja meinasi antaa minulle ruusun, niin vinkkasin pojalle, että annappa pienemmälle. Niin voi että, oli Inka ihan otettu ja innoissaan. Hän sai kukan!!!

Sitten alkoi kotimatka. Ei Salosta pois päästy, kun Inka jo nukkui ja niin päätin tehdä kunnon ajelun, jotta neitokainen saa siinä nukuttua kunnon päikkärit. Joten ajelimme Salosta Paimioon, Paimiosta Sauvon kautta Karunaan ja sieltä taas Sauvon kautta Paimioon ja sitten vielä Hajalan kautta kotiin. Aikamoinen maalaiskierros sanoisin =) 

Mutta molemmilla oli oikein mukavaa messuilla ja siitä kerrottiin innokkaasti kotonakin. Tässä vielä kuva Inkasta kukkansa kanssa =)
Oikein ihanaa naistenpäivän iltaa kaikille! 

Toivottavasti päivänne on ollut mukava!#naisex2015 #mammalaiffii

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)