s Mammalaiffii: Shoppailua ja kuulumisia

lauantai 14. maaliskuuta 2015

Shoppailua ja kuulumisia

Lähiaikoina oon tuntenut arkemme jotenkin kiireiseksi. On ollut kaikennäköistä... Mitenköhän sitä pärjääkään sitten, kun lähtee takaisin työelämään, huih!!

MAANANTAINA kävin Inkan kanssa uimassa aamupäivällä ja iltapäivällä puistoiltiin koko perheen kera.

TIISTAINA lähdettiin ex tempore reissulle Raisioon, Myllyyn, shoppailemaan. Tarkoituksena löytää tytöille kesähatut. Jep... Eihän niillä vielä olisi kiire ollut, mutta sää oli huono ja halusimme tehdä jotain mukavaa ja samalla yhdistää reissuun jotain hyödyllistä. Eli kesähatut olisi joka tapauksessa ostettava, niin mikä ettei niiden aika olisi nyt...

Löytöjä Myllystä. Ylhäällä tytöille Polarn O Pyretin kesähatut ja alhaalla mulle pari pipoa.

Etsimme ja etsimme... Kesähattuvalikoima oli kauhean tylsä joka paikassa. Minä kun halusin kunnolla tyttömäiset ja kauniit hatut tytöille, en mitään poikatyttö -lookkia! No, kun aikamme olimme kiertäneet, niin sitten poikkesimme Polarn O Pyretin Outlet myymälään ja TADAA!!!! Sinne oli otettu juuri ihania lierihattuja esille ja ne oli vielä -40% alennuksessa. Vähänkö olin onnellinen =) Sieltä mukaamme lähtivät kuvassa ylimpänä olevat myssyt (nauhallinen Ainolle) hintaan 11,90e per myssy.

Alimmaiset myssyt ovat löytöjä mulle, yhden urheilukaupan loppuunmyynnistä. Älkää kysykö kaupan nimeä, sillä sitä ei enää siellä missään lukenut (OUTOA!). Mutta olin tyytyväinen, kun löysin itselleni kaksi ihan ok myssyä (edellinen myssyni oli juuri mennyt rikki), jotka normaalisti olisivat maksaneet lähes 30e per myssy. Nyt vaan 5e per myssy. Eli kympin kauppa =)

Näitten shoppailujen lisäksi kävimme tietenkin herkullisilla kaffeilla Coffee Shopissa ja leikimme leikkipaikalla pitkän aikaa ja kävimme myös laivaa ohjaamassa toisella leikkipaikalla.

Illalla Inkalle nousi kuume ja oli flunssainen oloinen. Yö oli myöskin vaikeahko.

KESKIVIIKKO meni Inkan sairastellessa enemmän ja vähemmän. Joten lähinnä kotoiltiin koko päivä, mutta kävästiin kumminkin vähän omassa rivaripihassa hiekkalaatikolla leikkimässä ja keinumassa. Illalla myöhään Inka vaikutti jo ihan normaalilta, mutta lääkittiin vielä varmuudeksi yöksi. Yö meni hyvin ja torstaina aamulla Inka oli myöskin ihan normaalin oloinen pirtsakka itsensä taas. Kerrankin päästiin flunssan kanssa helpolla! JES!

TORSTAINA mulla oli tyttöjen mummin ja pappan luo vieminen (menivät yöksi hoitoon) ja työhaastattelu!! Työhaastattelu meni ihan hyvin, mutta itse työ oli erilainen, mitä olin kuvitellut. Tosin se paljastui nyt sellaiseksi, että sormet ihan syyhyää päästä tekemään. Eli toivottavasti saan työn =)

Työhaastattelun jälkeen menin vähän shoppailemaan Salon Mukelomestaan, joka on melkein aina Saloon mennessä "pakkonakki", sillä sieltä tekee aina mitä ihanempia löytöjä tytöille.

Ostoksia Salon Mukelomestasta. Inka sai paidan (104cm) ja kahdet housut (Tutta & Moomin 98cm), Aino sai Reiman kurahanskat ja molemmille tytöille ostin Skip Hopin pillipullot.

Aino sai myös Reiman lyhyt vartiset kumisaappaat.
Torstaina illalla aloin tekemään Ainolle vauvakirjaa hänen ensimmäisestä vuodestaan, kuvakirjan muodossa, lisäten sinne kaikki tiedot, synnytyskertomuksen jne. Sen sain valmiiksi perjantaina illalla.

PERJANTAINA nukuin pitkään!! JEE!! Posti oli tuonut meille päätöksen tyttöjen päivähoidosta ja molemmat pääsisivät PPH:lle tähän lähelle. Mukavaa! Siinä sitten soittelin sinne ja sovin ensimmäisen harjoitteluajankohdan. Alkoi aika paljon jännittää koko hoitohomma, vaikka hoitaja vaikuttikin puhelimessa tosi ihanalta ja ystävälliseltä ihmiseltä.

Ja sitten sen jälkeen teinkin koko aamupäivän Ainon vauvakirjaa ja yhden blogikirjoituksen. Sitten lähettiin hakemaan tytöt kotiin ja matkalla käytiin kaupassa.

Tänään LAUANTAINA käytiin aamupäivällä Inkan kanssa vaihtamassa Ainon kumisaappaat yhtä kokoa pienempään, kun olivatkin liian isot. Samalla käytiin Anttilasta ostamassa Inkalle uudet KIVAT-sormikkaat (pinkit), tytöille uusia hiekkalapioita ja Inkalle Lotta ja Lassin kaksi osainen VK-asu, josta voin laittaa myöhemmin vaikka Instagrammiin kuvan, sillä nyt en ehtinyt ottaa kuvaa. 

Iltapäivällä ulkoiltiin ja kylvettiin pitkän kaavan mukaan eli runsaalla määrällä vesileikkejä =)

Niin joo... Ostettiin tänään muuten aikamoista herkkuruokaa, meinaan kiinalaista pitkästä aikaa. Viime kerrasta on jo lähes vuosi.

Ja huomenna SUNNUNTAINA tulee sitten mieheni vanhemmat käymään ja todennäköisesti loppupäivä vietetäänkin sitten ulkosalla jossain, sillä on luvannut todella hienoa ja aurinkoista päivää =) Pitäisköhän oikein pakata evästä ja lähteä Ruissaloon tutkimaan metsäpolkuja ja evästämään... Hmm...

Miten teitin viikkonne on mennyt? Kiirettä? Joko on kevättä rinnassa?@polarnopyretfinland #polarnopyretfinland #mukelomestasalo @reimafinland #tutta #moomin #kivat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)