s Mammalaiffii: Perheen touhuja ja kuulumisia 16.-22.3.15

sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Perheen touhuja ja kuulumisia 16.-22.3.15

Tällä viikolla me taas ehdittiin yllättävän paljon kaikenlaista touhuilla. Puistoiltiin 4 eri puistossa ja oman pihan hiekkalaatikolla tuli myös ahkerasti käytyä.

Maanantaina oli aika peruspäivä. Paljon leikkimistä, ulkoilua ja tyttöjen ystäviäkin sattui olemaan mukavasti liikenteessä. Joten pääsivät leikkimään oikein kunnolla (äippä ja isi kun ei osaa niin hyvin lasten leikkejä leikkiä, kun samanikäiset tytöt ja pojat...).

Tiistaina käytiin tutustumassa tyttöjen uuteen hoitopaikkaan, joka on tässä lähellä oleva PPH. Siellä vietettiin monen monta tuntia leikkien pihalla muitten hoitolasten kanssa ja jutellen hoitajan kanssa asioista. Ensivaikutelma oli todella hyvä. Aivan ihanan ihmisen saavat tytöt hoitajakseen. Ja mukavasti aktiviteettejakin ylläpitävä... Näytelmäreissuja, metsään tutustumista, jumpassa käymistä, maalaamista, piirtämistä, askartelua... eli kaikennäköistä mukavaa normi hoitopäiviä piristämään.

 Keskiviikkona oli taas aika peruspäivä eli samoja aktiviteetteja kun maanantainakin. Paitsi Inkalla oli niiden lisäksi vielä muskari.

Torstaina lähdettiin vähän kauemmas puistoon... Meinaan Kaarinaan ja sepäs olikin oikein mukavaa, kun sieltä löytyi kaikennäköistiä härpäkkeitä, joissa leikkiä ja iloita. Sen jälkeen suunnattiin vielä Skanssiin syömään, sisäleikkipuistoon ja kauppaan.

Suurin osa kuvista on Kaarinan leikkipuistosta ja sisäkuvat ovat Skanssin leikkipuistosta, joka on sisätiloissa ja alhaalla on mun uus look ja väri jolla värjäsin hiukseni..

Torstaina iltamyöhään Inka alkoi vähän niiskuttelemaan nenäänsä ja mulle alkoikin vähän jännitys nousemaan, että tuleeko neitokainen taas kipiäksi.

No, perjantaina Inka oli kumminkin vielä samanmoisessa niiskutus kunnossa ja oma iloinen itsensä, joten suunnitelmien mukaan, vein Inkan ja Ainon isovanhempien luo hoitoon Saloon. Sieltä menin suoraan nautiskelemaan hyvin ansaitun Cafe Latten Design Hillsille ja samalla ostin Inkalle uuden pikkumyy -pyyhkeen ja tytöille muumi-jääpalamuotin. Ostin myös teille arvottavaksi samanlaisen jääpalamuotin ja myöskin sen naisille suunnatun version eli jossa on korkokenkiä ja käsilaukkuja =)

Sitten suuntasin kotiin iltaa viettämään mieheni kanssa ja aika vierähtikin nopeasti yhdessä aikaa viettäen ja rentoutuessa, telkkaria katsellessa ja blogatessa.

Lauantaina heti aamusta leikkasin hiukseni ja värjäsin ne. Jep! Koko setti ihan itse... Tais siitä ihan siedettävä tulla. Vai mitä mieltä ootte? Kuva on tossa kollaasin alareunassa...

Sen jälkeen lähdettiin hakemaan tyttöjä Salosta kotiin ja niinhän siinä oli sitten käynyt, että Inka oli alkanut sairastaa flunssaa ja oli onneksi peppupuikkoja saanut ohjeistuksen mukaan, jotta olo oli helpompi. Kotiin päästyämme, flunssa kokoajan paheni ja nyt neitokainen on ihan tukkoinen ja kuumeflunssapotilas, jolla myös näytti silmät nyt tulehtuneen. Joten huomenna aamulla menemme lääkäriin!

Tänään ollaan sitten vaan kotoiltu ja puolen päivän aikoihin alkoi Ainollakin nousta kuume ja näin ollen siirsin päivähoitoharjoittelumme loppuviikoksi, kun sen olisi pitänyt olla huomenna. Toivoen tietenkin, että tytöt ovat silloin jo kunnossa!

Tänään ehdin myös tehdä Inkan synttärikortit valmiiksi. Enää puuttuu tekstit. Laitan niistä teitille postauksen vaikka ensi viikolla kuvien kera =) Niin näette mimmoset tuli.


Tällainen oli meitin viikko. Mimmonens viikko teillä oli?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)