s Mammalaiffii: Inkan 3-v synttärien suunnittelua

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Inkan 3-v synttärien suunnittelua


Taas on aika suunnitella synttäreitä. Tällä kertaa esikoiseni, Inkan, 3 v. synttäreitä. Ensiksi ajattelin, että haluan pitää hänelle sekä sukusynttärit että kaverisynttärit. Nyt kumminkin tulin siihen päätökseen, että pidämme vain sukusynttärit, sillä Inka ei ole vielä ollut päiväkodissa, josta olisi paljon ystäviä tullut. Muutamia kyllä on, mutta synttäreiden onnistumiseksi olisi kaikki 4 saatava paikalle ja yleensä on aika mahdotonta löytää monelle perheelle yhteinen sopiva aika ja en halua Inkalle sitä, että hän sitten odottaa ja odottaa ja kukaan ei tule. Joten jättäkäämme kaverisynttärien pitäminen ensi vuoteen, jolloin on jo ehkä ehtinyt hoidon ja harrastusten myötä tulla enemmän ystäviä.

Simsalabim! Inka taikomassa itselleen upeita synttäreitä =)

Seuraavaksi haasteeksi koitui päivämäärän päättäminen... Virallinen päivä on 10.4. Mutta se on perjantai ja ihmiset ovat töissä. Joten päivän tulisi olla viikonloppuna. Mahdollisiksi päiviksi siis valikoitui 12, 18 tai 19.4. Ja kyllä oon taistellut tuon asian kanssa, että mikä olisi paras. Järkevintä kai olisi pitää synttärit mahdollisimman lähellä itse virallista päivää, joten todennäköisesti synttärit pidetään 12.4. sunnuntaina.

Joten nyt sitten pitäisi tehdä kutsukortit ja se onkin varmaan huomisen tai ylihuomisen homma, kun tytöt nukkuu päikkäreitään. Joka tapauksessa ensi viikon aikana ne tarttis saada jo postin kuljetettavaksi.

Ai niin... TEEMA! Teemaa mietin hurjan kauan ja päädyttiin pitämään Prinsessa -synttärit. Ensin mietin eläin -teemaa, kun Inkalla on tiikeriasu ja olisi ollut kivaa tehdä Late Lammas -kakku. Mutta kumminkin tulin Prinsessa -päätökseen, koska Ainon synttäreiltä jäi hieman pinkkejä koristeita ja näin voisin hyödyntää ne Inkan synttäreillä.

Ainainen jännitys ja tavallaan "riesa" ovat synttäritarjottavat. Sillä mun luonteeni ei anna lupaa tehdä mitään sinnepäin, vaan haluaisin oikeasti kunnolla teemaan sopivat tarjottavat. Googlettelin asiaa ja löysin seuraavanlaisia kivoja ideoita synttäreille, joista en toki vielä ole varma, että toteutanko vai en.

Kuva 1. (flickr.com) Tää kuva herätti mut oikeaan tunnelmaan ja ihastuin ballerinamekkokoristeisiin, joita ajattelin Inkan synttäreillä laittaa mokkapalojen päälle tuomaan prinsessafiilistä =) Myös vaahtokarkki-idea on kiva ja josko olis mansikka-aika, niin dipatut mansikat olis tosi jees.

Kuva 2. (thediva-dish.com/uncategorized/pink-princess-party) Nää Prinsessasauva -vartaat on ihan superihana idea ja päätinkin yrittää etsiä, että josko löytäisin jostain syötävän makoisia mansikoita, vaikkei mansikkasesonki olekaan.

Kuva 3. (icedjems.com) Vaahtokarkkeja prinsessateemaan sopivasti koristeltuina. Ei paha ollenkaan...

Kuva 4. (makuja.fi) Prinsessatikkarit. Näitä ajattelin tehdä. Helppoja, kauniita ja herkullisia =) Tai sitten teen vielä helpommin ja laitan prinsessakeksit omana itsenään tarjolle. Kauniita ne niinkin olisivat.

Ja tietenkin synttäreille tulee prinsessakakku, jonka ajattelin tehdä ihan aidosta barbiesta, koska tikkua ei enää ikinä tulisi käytettyä uudelleen, mutta barbien voi pestä ja antaa sitten tytöille leikkiin =)

Kuva 5. (http://nekku-76.vuodatus.net/lue/2007/07/barbie-kakku) Jotain tämän tyylistä. En kyllä varmaan osaa näin hienoa tehdä, mutta yritän parhaani.

Tää on taas jotenkin niin vaikeaa... mä vaan googletan ja googletan. Oon myös yrittänyt käydä juhlaliikkeiden sivuilla, jotta saisin tilattua koristeita jne. Mutta näyttää joka paikasta olevan juuri ne koristeet ja tarjoilutarvikkeet lopussa, joita minä haluaisin/tarvitsisin. Joten ei auta, muuta kun tehdä reissua isompiin marketeihin ja toivoa, että niistä löytyy kaikki tarvittava. Harmittaa!

Tarjottavaksi haluaisin myös tällä kertaa tehdä pienen voileipäkakun tai vaihtoehtoisesti kävi mielessäni croisantit, joissa olisi muhkeat täytteet. 

Makeat tarjottavat saisi rajoittua kakkuun  ja pariin muuhun herkkuun ja muutamiin karkkeihin. Haluaisin jotain suklaista, joten siksi ajattelin niitä mokkapaloja. Mutta vaihtoehtoisesti voisin tehdä rocky roadia tai vaikka suklaisia keksejä... Huoh... Kyllä sitä taas toivoo, että joku tulisi ja tekisi mun puolesta. Mutta taloudellinen tilanne ei anna myöden ulkopuolisen palkkaamiseen.


Mitä kaikkea te tekisitte 3 vuotiaan tytön Prinsessa -synttäreille? 

Kaipaan vinkkejä...
#prinsessasynttärit #3v

6 kommenttia:

 1. Julia tykkää niin muumeista että ekaks ajattelin että muumiteema meillä, mutta sitten kun haluan kuitenki nyt sittenki että julialla olisi minun vanha prinsessamekko päällä niin olis kivaa jos olis prinsessateema. Eli päädyin prinsessateemaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidänkin tytöt tykkää paljon muumeista, mutta Inkan 1v synttärit oli muumi -teemalla. Ja Inka rakastaa pukeutua kuin prinsessa ja on otettu kaikista prinsessajutuista, joten päädyttiin prinsessaan.

   Joten Inkalla ja Julialla on sitten sama teema :) Oletko jo miettinyt synttäreitä? Olisko sulla mitään hyviä ideoita, mitä mekin voitais lainata/käyttää?

   Poista
  2. en oo viel oikein silleen suunnitellu, mut meidän synttäreitä vietetää 4.4 ja teen postauksen eli ehkä sitten saat ideoita :)

   Poista
  3. Oon varmaan siihen mennessä jo suunnitellut kaiken, mutta tulen kyllä varmasti lukemaan postauksesi Julian synttäreistä =) Ehkä saan siitä ideoita tulevaisuuteen, kun ehkä Ainollekin jossain vaiheessa järjestetään Prinsessa -synttärit =)

   Poista
 2. Ihania ideoita! Meillä tykätään myös muumeista joten niitä on varmasti tulossa synttäreillekin monessa muodossa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli muumit Inkan 1v synttäreillä ja hän tykkäs kovasti :) Suosittelen :)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)