s Mammalaiffii: Elämäntapamuutos vko 8: Tulokset

maanantai 9. maaliskuuta 2015

Elämäntapamuutos vko 8: Tulokset

Hmm... Mitäs sitä nyt sitten kirjottaisi. Tänään aamulla mua odotti vaakalukema, joka sai mut melkein itkemään! Rajuin eli lähes hiilariton viikko takana dieettiä ja vaaka kehtaa näyttää PLUSSAA!!! Kyllä otti päähän, voi elämä!!

Vko 7 tulos:

+ 0,6 kg (yht. - 4,9 kg)


Eli nyt on 6 viikkoa Fitfarmin SS Superdieettiä takanapäin ja täytyy kyllä todeta, että tämä ei ollut mua varten. Se varmasti on hyvä sellaiselle, jolla on ylipainoa todella paljon, mutta ei sellaselle, mitä mä oon. Normaali Superdieetin kyllä kävin aikanaan läpi je extran siihen päälle ja silloin lähti 13kg... Se oli ennen lapsia. Joten sitä voin suositella =)

Nyt olisi sitten aika palata omin voimin yrittämään / jatkamaan elämäntapamuutostani ja päätin, että jatkan samanlaisesti, kuin ennen SS Superdieettiä ja pudotan myös vedenjuonnin takaisin 2 - 2,5 litraan, ettei tarvi kokoajan vessassa asua. 

Tällä viikolla ajattelin pitää itselleni vapaasyöntipäivän. Todennäköisesti torstaina, kun tytöt menevät hoitoon yhdeksi yöksi. Silloin annan itselleni luvan herkutella ja se tarkoittaakin sitä, että ensi maanantaina tulos olisi myös plussamerkkinen, koska herkutteluturvotus ei niin nopeasti ehdi laskea. Joten ensi viikosta tulee myös vaakavapaa viikko ja punnitsen itseni vasta sitten seuraavana maanantaina =) Toki kirjoittelen teille silti kuulumisia =)

Tällä kertaa mulla on jotenkin tyhjä olo päässä tän elämäntapamuutoksen kohdalta, joten en ala kirjoittelemaan ihmeempiä siitä. Motivaatio on taas hakusessa ja sitä etsiessä jatkan eteenpäin!!Mukavaa maanantai-iltaa kaikille, jotka vielä hereillä ovat =)


Ps. Onks kellään muulla teistä menossa elämäntapamuutosta tai kenties vaan muutaman kilon pudotusta tai kunnon kohotusprojektia? Olisi mukava kuulla teidän kuulumisia ja kokemuksia? Ja vinkkejä varsinkin!!

4 kommenttia:

 1. Se on ihan normallia että vaakaa saata näyttää plussan. Siinä on aika monta tekijä, stressi, liian vähäinen veden juonti, lihaksen kasvua. Tästä ei kannattaa masentua ja vaaka ei aina ole se oikea tapa näyttää kehitystä. Parhaiteen sen näet jos olet käyttänyt mittanauhan tai ottanut kuvia itsestääsi. Tsempia todella paljon! Ja suosittelen jatkossa juoda 3-4L vettää päivässä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta =) Tottahan tuo on... Tänään oltiin vähän shoppailemassa ja join siellä jättilatten ja söin ruisleivän. AH!! Oli niin pahuksen hyvää ja elämä alkoi taas hymyilemään, tuli paljon parempi olokin, kun sain hiilareita =) Oon mittaillut senttejä, mutta en nyt mitannut niitä... Pitäisi varmasti!

   Päätin mennä tämän viikon vähän sinnepäin ruokavaliolla ja torstaina todellakin viettää sen vapaasyöntipäivän (ei kumminkaan totaali mässypäivää, niitä ei enää tule!) ja tehostaa liikuntaa, lisäämällä aerobista lenkkeilyä =) Oli jäänyt meinaan väliin pitkän aikaa moiset...

   Ja joo, täytyy yrittää vaan litkiä vettä ja paljon. Alkaa vaan pirusti tympiin se veden maku... huoh... Tarttis varmaan ostaa sitruunaa ja laittaa joukkoon...

   Poista
 2. Siis 5kg melkein!! Sehän on aivan mahtava suoritus! Pettyyhän sitä jos odottaa jotain huimia lukuja,mutta ajattele että se on taas 5kg vähemmän kuin mitä se oli ennen 6viikkoa :)
  Nyt pää pystyyn...vetäse yks vapaasyöntipäivä ja homma jatkuu. Tuohon kannata masentua,moni ois tuosta ikionnellinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti tsempeistä =) Totta puhut, 5 kg on kumminkin jo yksi vaatekoko ja en odota huimia lukuja äkkiä, koska tämä on mun loppuelämää varten ja ajattelin myös pysyä painossa, jonka saavutan =)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)