s Mammalaiffii: Ystävänpäivän lahjaideoita

lauantai 7. helmikuuta 2015

Ystävänpäivän lahjaideoitaYstävänpäivän lähestyessä lähin miettimään ystävänpäivän lahjaideoita. Ystävänpäivänä jotkut muistaa ystäviään, kun taas toiset puolisoaan ja jotkut taas sitten molempia. Miten sinulla on tapana toimia?Tässä muutamia ideoita:


 • Ystävyyden lukko. Eli ideana samanmoinen kuin rakkauden lukossa. Nimet lukkoon ja vaikka teksti: ikuisesti ystäviä ja sitten etsitte sille sopivan paikan, jossa se saa komeilla teidän ystävyyden kunniaksi ja lukitsette sen siihen. Samalla saatte luxusaikaa yhdessä ja voitte sen jälkeen vaikka poiketa hyville ystävänpäivä kaffeille johonkin kivaan pikku kahvilaan.
 • Itsetehty karkkipurkki. Tarvitset haluamasi kokoisen lasi tai läpinäkyvän muovipurkin, ystäväsi lempikarkkeja (mielellään pienikokoisia tai riippunee purkin koosta), vähän kaunista kangasta (josta saat kannen päälle kauniin hatun leikkaamalla ympyrän ja sitomalla sen kauniilla nauhalla siihen kiinni),kaunista nauhaa ja sitten tarrapaperia, johon voit kirjoittaa vaikka ystäväsi ominaisuuksia, kehuja ystävällesi, kiitostekstin ystävyydestä tai ikuisesti ystäviä. Itse käyttäisin pilttipurkkia, koska lahjan ei tarvi olla iso. Vain ele siitä, että kunnioitat ystävyyttänne ja olet kiitollinen siitä.
 • Valokuvamuki. Siihen teidän yhteinen kuva ja teksti ikuisesti ystävät tai vaikka teidän molempien nimet tms.
 • Itseleivottuja lahjoja. Macaronseja, leivos, sydämen muotoinen pizza, sydämen muotoinen munkki, itsetehtyjä konvehteja (tämä on erittäin helppoa:  Esimerkiksi voit ostaa valkosuklaata ja punaista pastaväriä ja sulattaa suklaan vesihauteessa ja sen jälkeen osissa valmistaa suklaat. Yhteen osioon voit sekoittaa punaista oikein kunnolla = vaaleanpunainen konvehti, toiseen voit sekoittaa silleen huolimattomasti, että vaan pari kierrosta haarukalla ja näin saat aikaiseksi marmoroidun näköisen konvehdin ja osa voikin sitten olla vaan valkoisia). tms. Ohjeita hienoihin ja maistuviin lahjoihin löydät esimerkiksi Kinuskikissan sivuilta.
 • Virkattu tai neulottu lahja. Jos osaat virkata, niin voit virkata vaikka sydän patalapun tai jos osaat neuloa, niin neulo lapaset, joita sydän koristaa jollain tapaa.
 • Itsetehty ystävänpäiväkortti. Tässä rajana on ainoastaan mielikuvitus. Yksinkertaisimmin voit leikata pahvista sydämen ja kirjoittaa siihen kauniita sanoja tai vaikka runon ja lähettää sen ystävällesi. Jos haluat vähän enemmän nähdä vaivaa, niin tee lehdistä leikkaamalla ystävyydestänne kortti, jossa on sopivia lausahduksia ja teidän ystävyyteenne sopivia kuvia ja lisäksi voit kirjoitella teidän ystävyydestänne ihania muistoja sinne korttiin... Korttiin voit myös liittää teidän yhteisen kuvan =)
 • Valmista ystävällesi ateria. Kuinka ihanaa onkaan kävellä valmiiseen pöytään ja nauttia ystävänsä seurasta kaikessa rauhassa. Parhautta!!
 • Tee ystävällesi lahjakortteja. Yhteinen illanvietto. Leffaan yhdessä. Siivousapua. Lastenhoitoapua. Kokkausapua. Lenkkiseuraa. Hieronta (voit itse tehdä ystävällesi jalkakylvyn & hieronnan, joka muuten toimii muutenkin tosi rentouttavana ja hyvänä lahjana). Jne. Tässäkin kannattaa mielikuvitus laittaa kunnon kierroksille...
 • Vietä päivä ystäväsi kanssa kiireettömästi! Aivan ihanaa luxusaikaa ystäväsi kanssa, ilman painostavaa tunnetta, että kohta jomman kumman tarttee mennä johonkin... Tähän tosin tarvitaan useasti apua vähän ulkopuolisiltakin tahoilta, varsinkin jos on kyse äideistä tai iseistä...
 • Vie kukkasia. Pieni tulppaanikimppu riittää hyvin tai vaikka yksi ruusu (ota sen värinen, joka kuvastaa parhaiten ystävyyttänne).
 • Tee uniikkikoru! Se on yllättävän helppoa. Helppo rannekoru: Osta helmiä, joista ajattelet, että ystäväsi pitäisi ja mitkä mielestäsi kuvaa tavalla tai toisella ystävyyttänne. Ja sitten vaikka ihan pyöreää kuminauhaa, pujota helmet ja tee solmu... tupla tai vaikka triplakin (niin iso, että sen just just saa vedettyä yhden helmen sisään). Ja tadaa, teidän uniikki, ainutlaatuinen, vain ja ainoastaan ystävääsi ajatellen, koru on valmis! Itse arvostaisin tällaista vaivannäköä todella paljon!
Tässä oli muutama idea...  Mahdollisuuksia on todella paljon! Aivan älyttömästi! Ja muista, että josko ei rahaa ole mitään ostaa, niin aina on se paras lahja: HALAUS ja KIITOS ystävyydestä! Ja nyt kun on lunta, niin tee lumeen sydän ja laita teidän nimikirjaimet, ota kuva ja lähetä ystävälle kera kiitoksen, jos et pääse hänen luo!

Ja jos et pääse ystävänpäivänä muistamaan ystävääsi, niin onhan tässä vuodessa 364 muutakin päivää ja jokainen päivä on tavallaan ystävänpäivä =) Ystäviä voi muistaa joskus ihan muuten vaan... silloin se yllättää parhaiten ja tuntuu parhaimmalta =)Miten sinä aiot muistaa ystäviäsi ja/tai kumppaniasi?
#mammalaiffii #ystävänpäivälahjaideat #ystävänpäivä #lahjaideat #ideat #vinkit #valentinesday #giftideas

4 kommenttia:

 1. Meillä skipataan koko ystävänpäivä :) Yhdellä tenavista on synttärit juuri silloin (juhlitaan kyllä vasta pari viikkoa myöhemmin) ja synttärilahjan lisäksi on tänä vuonna luvassa iso "yllätys" koko porukalle.

  VastaaPoista
 2. Meilläkin skipataan se tavallaan. Tai siis parisuhteen kohdalta. Emme osta mitään toisillemme, vaan menemme Jyväskylään Solo Sokos Hotel Paviljonkiin. Voitin sinne nimittäin sviittiyön joulukuussa heidän joulukalenteri-arvonnastaan =) Eli meidän ystävänpäivästämme tulee aika luxusta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä parisuhteen osalta voi hyvällä omalla tunnolla skipata, kun hääpäivää vietetään vajaata kahta viikkoa aiemmin, ja silloin aina tehdään jotain pientä extraa yhdessä ;) Tänä vuonna käytiin lasten kanssa lumimyrskykävelyllä (yks kantorikassa kolme pulkassa ja yks jalan, yks ei tahtonut mukaan) ja katsottiin viinipullon kanssa leffaa nukkumaanmenoajan jälkeen.

   Poista
  2. Kuulostaapa ihanalta tuo lumimyrskykävely =) Olen itsekin joskus miettinyt, että olis ihanaa kokeilla samoilemista tai vaeltamista. Tai sitten ihan noin kevyemmin pidempiä reissuja kävellä. Mutta ei taida tällä hetkellä kunto riittää vielä. Ehkä tuommoinen ihana kävely voisi olla mulle yksi tavoite tulevaisuuteen =)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)