s Mammalaiffii: Kuulumisia - Lelukutsut & Naistenilta yms.

lauantai 28. helmikuuta 2015

Kuulumisia - Lelukutsut & Naistenilta yms.

En ole tosi pitkään aikaan kirjoitellut mitään, että mitä meitille kuuluu. Joten päätin nyt hieman kirjoitella meidän tästä viikosta kuulumisia =)

Tiistai-keskiviikkona tytöt olivat isovanhemmillaan hoidossa ja saimme mieheni kanssa lapsivapaata aikaa. Olisimme voineet käyttää sen romanttiseen iltaan, leffailtaan tms hienoon juttuun, mutta miten kävikään... Me vaan olimme ja rentouduimme. Nautimme hiljaisuudesta, "hoitovapaasta", ruokailuista ilman häiriöitä, vessassa käymisestä ihan yksin ja varsinkin pitkään nukkumisesta aamulla!

Yksi yö oli niin lyhyt aika, ettei siinä ehtinyt juurikaan ikävä tulla, mutta silti tarvii myöntää, että ajattelin useamman kerran, että mitenköhän ne meidän pikkupirpanat siellä pärjäilee =) Varsinkin Aino, joka ei ollut vielä ollut poissa kotoota yön yli, ilman äitiä ja isää. Mutta turhaan olivat minun huolehtiminen! Hienosti tytöt olivat pärjänneet ja kiljuen tulivat vastaan, kun oven avasin. Taisi olla neitokaisilla vähän ikävä äitiä ja isiä.


Torstaille olin buukannut Leikkien -lelukutsut, joille olin kutsunut paikallisia äitejä lapsineen, tutustumaan leluihin. Kaikki neljä äitiä lapsineen löysi perille ja kaikilla taisi olla ihan mukavaa ja kaffe & raparperipiirakka vaniljakastikkeella ym pikkutarjottavatkin tekivät kauppansa =) Minun piti tilailla Inkalle sieltä hyppynaru, koska heidän hyppynarunsa on supersöpö... Mutta se oli aivan liian pitkä vielä Inkalle. Harmitti! Joten kävi sitten niin, etten tällä kertaa, harmituksen vallassa tilannut yhtään mitään, mutta emännänlahjana minulle (lue tytöille!) tulee kissakäsinukke. Jälkeenpäin kyllä vähän harmitti, koska Inkaa kiinnosti kovasti sellainen magneettisarja ja jalkapallopeli. Mutta toisaalta, ei moisiin olisi ollut varaa tällä hetkellä. Ehkä sitten kun pääsen palaamaan työelämään. Sekin on kyllä jo kohta... HUI!

Perjantaina koitti sitten meikän luxusaika illalla! Pääsin lähtemään hyvän ystäväni kanssa Paimion Jokelan Naisten iltamaan, jossa oli monenmoista esittelijää. Oli kauneutta, kuntoilua, askartelua, hoitoja, koruja, tupperwarea, lastenvaate-edustajia, lastentarvikeliike Laurelin jne. 

Mun ostokset naisten illasta =) Postitse on tulossa vielä pari lätsää tytöille...

Vaikka aika hömppäpömppää tollaiset naisten jutut onkin, niin silti nautin täysillä. Sainhan omaa aikaa ja kattella kaikkea kaunista ihan kaikessa rauhassa. Kävin jopa TAROT -luennassa, joka minulle kertoili hengellisen (mitä lienee tarkoittavan, puhui jostain enkeleistä... joopa joo) tieni kukoistavan, mutta olevan vielä eksyksissä ja niistä luettiin myös suhteemme sisältävän erittäin harvinaislaatuista rakkautta, joita ei monella ole. Itseni on vaikea uskoa moiseen, mutta ehkäpä se saattaa joidenkin kohdalla toimiakin... 

Tapahtumassa oli tietenkin myös kahvila ja isoksi ilokseni, siellä oli tarjolla SALAATTIBAARI vitosella! Aivan ihanaa =) Ei tarvinnut meikän ottaa pelkkää kaffetta... Ja salaatit olivat todella maukkaita! 

Iltamasta lähdimme kotiin hyvillä mielin! Oli mukavan rentoutunut ja levännyt olo, vaikka olikin vain kyse noin kahdesta tunnista =)

Tänään mun piti mennä esikoisemme Inkan kanssa uimaan uimahalliin, mutta kävi sitten niin ikävästi, että mieheni oli sairastunut yön aikana ja joutui aamusella lähtemään päivystykseen tarkastettavaksi. Mitään ihmeellistä ei kyllä löytynyt ja olivat aikamoisen perusteellisen tarkastuksen tehneet. Ties mitä tautia taas liikenteessä... Toivottavasti ei tartu lapsiin!

No, mentiin me sitten tänään kumminkin ulkoilemaan, leikkimään hiekkalaatikolle ja kiikkumaan. Ja mukavaa oli =) Muuten olikin sitten ihan peruspäivä ja illalla tyttöjen yhteinen kylpyhetki, joka oli illan kohokohta! Molemmat tykkää hurjasti kylpemisestä ja ovat aikamoisia vesipetoja =)

Niin joo!!! Meinasin ihan unohtaa =) Aino otti tänään 6 askelta ilman tukea =) Mulla on nyt kaks isoa tyttöä! Missä mun vauva on???

Ainolla on taas paljon asiaa ;)

Siinäpä meidän kuulumisia tältä viikolta. 

Mitens teitin viikkonne on mennyt?


#leikkien #lelukutsut #smartgames #jokelankoulunnaistenilta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)