s Mammalaiffii: Meidän touhukas päivä kirppiksellä ja shoppailemassa

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Meidän touhukas päivä kirppiksellä ja shoppailemassa

Tänään mun miehellä on veljensä järjestämä peli-ilta ja siksi päätin, että me lähdetään sitten tyttöjen kanssa katsomaan, että mimmosta on Kaarinan lastenkirpputori Seesamin 2-v juhlakirppiksellä ja lisäksi lupailin myös esikoiselleni, että mennään Skanssiin Angry birds -puistoon.

No, ekaksi mentiin Seesamiin ja hui kun siellä olikin paljon porukkaa. Just just meitin auto mahtui parkkikselle ja päästiin kirppistelemään. Kun mentiin sisälle, niin toteamus oli lähinnä, että onpa paljon ruuhkaa. Otin tytöiltä vaatetta vähemmäksi, etteivät paahtuisi ja sitten lähdettiin kierrokselle. Paljon oli nyt laatutavaraa myynnissä, mutta harmikseni oli lähinnä tosi pientä kokoa tai sitten oikein suurta. Mutta muutama vaate ja yksi lelukin kumminkin tarttui mukaan.


Inkalle löytyi Ristomattiratian 110cm yöasu (kuin uusi), Lingon & Blåbärin 100cm punainen paita (kuin uusi) ja lindexin 104cm raitapaita (Inkalta just jäi tällanen ihan samanlainen pieneksi ja oli tosi hyvä paita).

Ainolle tarttui mukaan aivan ihanan pirteän pinkki Housen 86cm body ja Fisher Pricen lelukamera (tästä isosiskokin oli hurjan kiinnostunut).

Ennen pois lähtemistä nautittiin synttäriantimista. Tytöt sai ruisnaksuja, marianne-keksejä ja mehua ja minä kahvia. Muuten synttäreitä ei juurikaan huomannut muusta, kuin ruuhkasta ja ilmapalloista, joita myös saatiin mukaan (molemmille tytöille oma pallo).

Sen jälkeen suunnattiin Skanssiin ja suoraan Citymarkettiin ostamaan Ainolle maitoa, tuoreita croisantteja ja mulle mm. uus huulipuna ja kasvorasvaa.

Siitä sitten lastenhoitohuoneeseen "herra helpotukselle" ja Aino joi aimoannoksen maitoa ja Inka Naturin appelsiinin makuisen pillimehun. Ja sitten hetken leikkivät, koska hoitohuoneeseen oli tullut uusia leluja. Mm. leikkikeittiö.
Siitä sitten jatkoimme matkaa Angry Birds -puistoon päin (tai siis ihan leikkipaikka se on), mutta pakollinen pysähtyminen tuli karusellin kohdalla, kun molemmat tytöt hinkusivat hepoilla ratsastamaan.

No, kun karusellilla oli ratsastettu pari kierrosta, niin matka jatkui vihdoin kohti Angry Birds -puistoa ja kun Inka näki sen kaukaa, niin eikös neiti ilosta kiljuen juossut sinne asti =)

Angry Birds -puistossa oli tällä kertaa todella paljon lapsia. Kahdeksan kappaletta ja tunnelma oli myös kansainvälinen. Inkaa ei tietenkään se haitannut, kun ei hän kauheesti vielä selkeää suomen kieltä puhu, mutta lisähaasteena oli nyt, että hän ei myöskään ymmärtänyt toisten puhetta. Mutta silti kaikki meni ihan hienosti.


Puistosta löytyy kivoja, isoja, palikoita ja kiekkoja, joista voi rakentaa vaikka tornin.

Tottahan toki puistossa oli myös liukumäki. Mäestä kuului vaan WIIIIIIIIIII, kun Inka sitä laski =) Puistossa oli myös Angry Birds, jolla voi ratsastaa, mutta siitä en ehtinyt ottaa kuvaa.

Kun oltiin aikamme leikitty puistossa, niin sitten kello olikin jo puoli kuusi ja oli aika lähteä kotiinpäin. Joten mars matkaan ja pukemaan ulkovaatteet päälle ja autolle!

Auto kun starttasi, niin tytöt nukahti ja sain molempia herätellä kotiparkkiksella =)
Laitettiin kamppeet kasaan ja mentiin kotiin. Kotona suoraan molemmat potalle ja "Pooa" eli Sportacus (Lazy Town niminen lastenohjelma) päälle telkkuun.Kun oltiin valmiita, niin kiivettiin suoraan ylös kylpyhuoneeseen ja kylvetin tytöt. Siitä sitten takaisin alas ja iltapalaa tekemään (samalla itse söin toisen pääateriani). Sitten iltarutiinit ja ei muuta kun lukemaan satua tytöille. Vuorossa oli yksi Koiramäen tarinoista. Ei siitä oikein meinannut tulla mitään, kun Aino oli sylissä, niin vein Ainon omaan sänkyyn kera suukkojen ja laitoin unimusiikin soimaan ja lähdin jatkamaan sadun lukemista Inkalle. En kerennyt kauaa lukea, kun Ainon itkuhälyttimestä kuului jo unituhinaa musiikin seasta. Taisi olla väsynyt tyttö. Inkankin sain vihdoin unille varttia vaille kymmenen, kun oli luettu sitten toinenkin tarina. Se oli Dumbosta ja Dumbon apinaystävästä.

Vihdoin! Sain huokaista ja todeta, että ai niin kotitreeni on vielä tekemättä, joten rupesin sitä samantien hääräämään ja sain kuin sainkin sen tehtyä =) Loistavaa! Huomenna vielä yksi kotitreeni ja sitten on viikon liikunnat plakkarissa, JES!!


Semmoinen päivä oli meillä tänään. 

Mitens teitin päivänne meni?#kuulumisia #kirppis #seesam #kirppislöydöt #skanssi #angrybirds #karuselli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)