s Mammalaiffii: Haluatko treenata 14 pv ilmaiseksi? Nyt se on mahdollista!

lauantai 28. helmikuuta 2015

Haluatko treenata 14 pv ilmaiseksi? Nyt se on mahdollista!


BUZZADOR -kampanja: 
Kokeile YOOGAIA -nettipalvelua 14 päivää ilmaiseksi!

 Olen ollut Buzzadorina jo aika kauan ja päässyt moneen kivaan kampanjaan mukaan, joissa pääsen kokeilemaan ilmaiseksi palveluja ja tuotteita ja jakamaan tämän ilon myös tuttavieni kanssa. Jos haluat päästä mukaan toimintaan, niin käyppä rekisteröitymässä tästä linkistä: Haluan Buzzadoriksi! Muistathan tarkastaa, että koodini on suosittelijana: koodini: 1001550.

 Tällä kertaa pääsin tällaiseen mukavaan Buzzador -kampanjaan, jossa pääsen kokeilemaan 30 päivää ilmaista treenausta YOOGAIA -nettipalvelussa, jossa on kaikennäköisiä jumppia online-palveluna, joita voin tehdä kotosalla, joko suorana ohjaajan ohjatessa tai nauhoituksena itselleni sopivana ajankohtana. On muuten kivoja jumppia, varsinkin kahvakuulatreenit =)

Sain ilon myös jakaa teille palveluun ILMAISEN kokeilujakson ilman sitoumuksia mihinkään 14 päiväksi. Koodi on voimassa 1.4.2015 asti, joten muistathan käyttää koodisi 14 päivää sitä ennen =)Tässä sinulle koodi 14 pv ilmaisiin treeneihin:  

YOOGAIATRIAL2015

Koodi on voimassa 1.4.2015 asti.Kampanjakuva

"Yoogaillaan tytöt kouluun" -kampanja yhteistyössä Planin kanssa: maaliskuussa Yoogaiassa liikutetaan tyttöjen koulutuksen puolesta
Kampanjassa yhdistyy mahdollisuus yhdistää oma hyvinvointi ja auttamisen ilo. Kokeilemalla nettijoogaa lahjoitat 1 euron tyttöjen koulutukseen. Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3 hyvinvointia hoidetaan Yin-joogan parissa erityisillä Plan-tunneilla.
 

Yoogaia lyhyesti (Yoogaia.com)


Yoogaia on Suomessa kehitetty nettipalvelu, jonka valikoimassa on mm. jooga-, core-, pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunteja sekä selkäjumppaa. Yoogaian tunnit sopivat kaikille miehille ja naisille. Osallistuminen ei vaadi notkeutta, hyvää kuntoa tai aikaisempaa kokemusta.Ohjaajat ovat päteviä ja kokeneita.Yoogaian nimi muodostuu sanoista jooga, joka tarkoittaa yhdistämistä ja gaia, maailma. Yoogaian livetunneilla osallistujat saavat myös halutessaan henkilökohtaista ohjausta web camin kautta. Jos et päässyt livetunnille, voit katsoa tuntitallenteen kun sinulle sopii. Tunneilla osallistujat eivät näe toisiaan.   Poimintoja palvelun FAQ -sivustolta:

Millä laitteilla palvelu toimii?

Palvelu toimii kaikissa tietokoneissa joissa on uusi Chrome-selain. Chrome-selain on ilmainen. Palvelu toimii myös useissa Android tableteissa ja puhelimissa Chrome-selaimella. Lataa ilmainen Chrome täältä
Suorat tunnit eivät vielä toimi iPadilla tai iPhonella, ei edes Chrome-selaimessa. Tallenteita voi katsoa eri selaimilta ja iPadilta tai iPhonelta.
Firefox selaimella tallenteet toimivat kaikkialla paitsi Macissa.

 

Mitä hyötyä osallistua livetunnille kamera päällä?

Me kaikki olemme erilaisia. Kaksisuuntainen, reaaliaikainen yhteys tarjoaa ohjaajalle mahdollisuuden ohjata tunti huomioiden yksilölliset taipumukset. Näin tunti on turvallinen ja myös tehokas jokaiselle osallistujalle, riippumatta aiemman liikuntakokemuksen määrästä tai oman fysiikan ominaispiirteistä.

 

Näkevätkö muut osallistujat minut?

Eivät. Vain ohjaajalla on näköyhteys osallistujiin, jos he osallistuvat kamera päällä. Lisäksi osallistuja voi itse valita näkeekö ohjaaja hänet vai ei.

 

Riittääkö teknologinen osaamiseni tunnille osallistumiseen?

Yoogaia on suunniteltu niin, että tunneille osallistuminen ei edellytä erityistä teknistä osaamista. Nettiyhteyden lisäksi tarvitset vain tietokoneen jossa on Chrome selain. Vuorovaikutteisuus (ohjaaja näkee osallistujan) edellyttää lisäksi webbikameraa, jollainen löytyy valmiina lähes kaikissa nykyään myytävissä kannettavissa tietokoneissa.


Mitä jos en saa yhteyttä tunnille?

Tarkista ensin että sinulla on Chrome selain. Jos syystä tai toisesta et saa yhteyttä varaamallesi tunnille, ilmoita asiasta meille sähköpostilla osoitteeseen info@yoogaia.com niin olemme yhteydessä sinuun viimeistään seuraavana arkipäivänä ongelman paikallistamiseksi.


Millainen harjoitteluympäristö vaaditaan?

Kotona joogaaminen on samanlaista kuin joogasalillakin! On eduksi, jos harjoittelulle löytyy oma, rauhallinen tila josta löytyy ainakin jonkin verran tilaa ympäriltä asanoiden sujuvaa tekemistä varten. Ympärillä juoksentelevat koirat, pikkulapset tai puolisot eivät ole este joogaamiselle, mutta luonollisesti oma rauha takaa keskittyneen, kokonaisvaltaisen harjoituksen. Valaistuksen on hyvä olla runsas tai normaali kodin huonevalo, koska se auttaa ohjaajaa näkemään osallistujan paremmin. Kahvakuulatunnille osallistuessa varmista että sinulla on riittävästi tilaa ympärilläsi ja yläpuolellasi. Voit käyttää jooga tai jumppa-alustaa jonka päällä harjoittelet.


Tarvitaanko Yoogaian tunneilla aikaisempaa joogakokemusta?

Ei tarvita. Yoogaian tuntivalikoimasta löytyy jokaiselle sopivia tunteja aiemmasta joogakokemuksen määrästä tai tyylisuunnasta riippumatta. Tuntikuvauksissa on määritelty tuntien sopivuus siten, että löydät helposti itsellesi sopivat tunnit, olitpa sitten ensimmäistä kertaa joogaamassa tai jo konkari.


Millainen joogatunti minulle sopii?

Vain kokeilemalla voi löytää itselleen parhaan harjoitusmuodon. Jos ensimmäinen kokemus tuntuu liian rauhalliselta tai liian vaativalta, kannattaa valita tuntikuvausten perusteella seuraavaksi kerraksi toisenlainen harjoitus. Lisäksi, se mikä yhtenä päivänä tuntuu vaikkapa liian rauhalliselta, saattaa seuraavana päivänä tuntua juuri sopivalta. Joogaa harrastavan on syytä jatkuvasti kuunnella itseään löytääkseen ne harjoituksen muodot, jotka tarjoavat itselleen sopivimman tien parempaan hyvinvointiin.


Millaisia ohjaajia Yoogaiassa on?

Suomalaiset ammattiohjaajamme ovat monelle harrastajalle tuttuja muilta joogasaleilta ja kuntokeskuksista. Ohjaajamme ovat ammattilaisia, jotka tuovat nyt oman osaamisensa entistä laajemman harrastajajoukon saataville Yoogaia-onlinejoogapalvelun avulla.


Olen raskaana, voinko aloittaa joogan?

Tavallisilla joogatunnilla tehdään kiertoja, ollaan vatsalla ja pää alaspäin.  Liikkeet eivät aina sovi raskaana oleville. Joogan voi aloittaa noin 3 kk synnytyksen jälkeen. Kannattaa tarkistaa asia lääkärin kanssa.Jos haluat lukea lisää palvelusta, mm. maksutavoista jne, niin vieraileppa palvelun FAQ -sivustolla, josta löytyy yleisimpiin kysymyksiin vastauksia =)


Mukavaa treenailua kaikille!!#ilmainen #kotitreeni #buzzador #buzzadorsuomi #yoogaia #plan #koodi #yoogaiakoodi #14päivääilmaistatreeniä #treenaailmaiseksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)