s Mammalaiffii: Elämäntapamuutos: vko 5 tulokset

maanantai 16. helmikuuta 2015

Elämäntapamuutos: vko 5 tulokset


Vko 5 kuulumisia


Kuten kuvasta jo huomaa, niin tähän viikkoon osui Tankkauspäivä. Minua onnisti sen suhteen, koska olimme juuri menossa viikonloppuna Jyväskylään hotelliin yöksi ja olisin muutenkin halunnut juhlistaa ystävänpäivää hienommalla menulla, kuin arkimenu. Niin nyt sain ihan "luvalla" syödä vähän hienommin.

Tällä viikolla kaikki meni muutenkin hyvin ruoan suhteen. Ei ollut suurempia vaikeuksia pysyä ruokavaliossa, juoda todella paljon ja ruokien ajoittaminenkin sujui hyvin

MUTTA!! Liikuntapuolella laiskotti niin maan pahuksesti se jäikin turhan vähäiseksi. Hyi mua =( Yksi aerobinen jäi pois ja kaksi kotitreeniä... Huoh... Tosin perjantaina meni puoli päivää siivotessa koko kämppää hiki päässä, joten siitä sai varmasti tuon aerobisen ja yhden kotitreenin kuitattua ;) Mutta kumminkin! Nyt saa laittaa kärttyistä viestiä ja potkia mua eteenpäin tässä muutoksessa. Nyt ei sais alkaa laistaan ohjeista, kun tiedän hyvin, että ne on hyvät ja toimivat ja mulle tulee parempi olo kaiken sen jälkeen!

Tankkauspäivä


Eli kun on pitkän aikaa ollut vähähiilihydraattisella ruokavaliolla, on hyvä pitää tankkauspäivä, jotta kroppa jaksaa alkaa taas täysillä polttamaan rasvaa pois. Normaalisti tankkauspäivänä kuuluisi syödä paljon nopeita hiilihydraatteja, jos ohjeiden mukaan toimisi. Itselläni nyt oli poikkeus, kun tankkaukseni tapahtui reissussa. Yritin kyllä valita hyvin...

Tankkaus on siitä jännä, kun tulee kauhee ähky. Hiilariähky ja pöhöttynyt olo. Tällä kertaa mulle tuli ekaksi tosi hyvä olo ja pelästyinkin hieman, että hemmetti, teinkö tankkauksen turhaan. Mutta turhaan murehdin... Sunnuntaina illalla mulla oli jo paha olo. Toisaalta kurjaa, mutta silloin tietää tankkauksen toimineen =)

Nyt tankkauksen jälkeen, mun on kauhean vaikea ollut palata kunnolla takaisin ruotuun ja jatkaa dieettiä ohjeiden mukaisesti. Tosin yksi syy oli mun pahan makuinen kana! Miten ihmeessä se maistuikin niin pahalta, HYI! Saattoi tosin johtua uudesta mausteesta, jota siihen laitoin... Mutta joo, ruokailujen ajoitus on nyt tällä hetkellä tosi pahasti pielessä. Mutta lupaan ja vannon palaavani huomenna ruotuun, sillä ensi maanantaina, kun hyppään kahden viikon jälkeen vaakaa morjenstamaan, niin en halua kauhistua ja haluan myös tämän hiilaripöhön pois, joten mars ulos lenkille heti huomenissa. Jaksaiskohan sitä oikein aamuaerobisen käydä vetäsemässä kärrytellen jomman kumman typykän kanssa =)

Mutta joo, jatkoa pukkaa ja mua saa potkia ahterille sekä moittien lipsumisista että motivoiden jaksamaan jatkossa paremmin!#elämäntapamuutos #laihdutus #painonpudotus #sssd2015 #fitfarm

4 kommenttia:

 1. Paviljonki on ihana! Oltiin kans siellä kesällä ja mennään taas keväällä kun ollaan matkalla Leville. Hiukan hyvä tuuri kun voitit tollasen!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ihastuin siihen paikkaan ihan täysillä. Varmasti mennään uudestaan, josko sinnepäin satutaan joskus matkustamaan.

   Ja tosiaan oli ihan älyttömän hyvä tuuri, kun tuollaisen luxusloman voitin. Todella harvinaista! Yleensä en voita mistään mitään, mutta viime joulukuussa voitin sekä tuon sviittiyön että kaksi muuta pienempää arvontaa. Tuli ihan outo olo moisesta tuurin määrästä...

   Poista
 2. Tsemppiä hurjasti jatkoon! Eihän noin hyvin alkanutta elämäntapamuutosta kannata hukkaan heittää! ;) Olishan se paljon kurjempi taas hetken päästä alottaa alusta, kun jatkaa jo hyvin alkaneesta muutoksesta! Hyvin sä vedät! Näitä postauksia on kiva lukea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä! Niitä tarvitsen ja paljon. Ja ei pelkoa, en heitä elämäntapamuutosta roskakoriin vaan pakerran itseni taas ruotuun ja jatkan siitä, mihin jäin =)

   Onpa mukavaa kuulla palautetta postauksista. Kivaa, että oot tykästynyt näihin postauksiin. Niitä tulee jatkossa vielä paaaaljon lisää =)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)