s Mammalaiffii: Elämäntapamuutos: Vko 3 tulokset

maanantai 2. helmikuuta 2015

Elämäntapamuutos: Vko 3 tulokset


Tällä viikolla oli mun ensimmäinen Fitfarmin SS Superdieetti-viikko ja muutokset syömisiini olivat hurjat:

 • Vettä yli 3 litraa per päivä
 • Aterioita 5, entisen 4 sijaan
 • Ruokaa todella paljon (tunsin vuoron perään ähkyä ja nälkää)
 • Hurjan paljon vitamiinilisiä

Tällä viikolla myös elämäntapamuutokseeni tuli mukaan erittäin tärkeä asia tulosten pysyvyyden kannalta: liikunta, joka alkoi mielestäni aika kevyesti.

 • 4 x viikossa haastava kotitreeni (mukavuusalueeni ei joutunut koetukselle)
 • 3 x viikossa aerobinen treeni (30-45min aerobista liikuntaa)


Viikko tuntui hyvin alkaneelta ja kaikki meni oikein hyvin ja olo alkoi olla entistä virkeämpi ja parempi, mutta kun muut ryhmäläiset näytti menevän välipunnitukselle aina välillä, niin tein minäkin sitten sen saman virheen ja kävin keskiviikkona aamulla vaakaa morjenstamassa... Ja se pahus näytti + 1 kg =( Olin niin surullinen ja pettynyt...

Juuri kun olin saanut aikaiseksi kivan startin muutokselleni, niin sitten takapakkia. Mutta valmentajat kovin sanoivat, ettei syytä murehtia, koska aineenvaihdunta ei ole vielä lähtenyt toimimaan kunnolla. No, minä uskoin ja jatkoin samalla tavalla, ohjeistuksien mukaan.

Mutta silti taka-alalla mielessäni oli kokoajan kauhisteleva ja pelokas mieli ja pohdin monta kertaa päivässä, että mitä jos vaaka näyttääkin maanantaina aamulla vielä enemmän. MOTIVAATIONI OLI KOETUKSELLA!! ...Mutta KYLLÄ, silti jatkoin eteenpäin puurtaen...

Tänään aamulla jatkamiseni "palkittiin" (tavallaan) ja painoni oli laskeutunut samaan, mistä viikon aloitinkin eli se oli lähtenyt takaisin laskusuuntaan. Olin onnellinen, mutta samalla pettynyt! Harmitti ihan vietävästi! Olisi nyt edes 200g lähtenyt, mutta ei... Mutta onneksi ei sentään plussaa tullut! On sekin ihan hyvä asia ja positiivisena on kumminkin todettava, että mulla on tällä hetkellä jo huiman paljon parempi ja virkeämpi olo, kuin aloittaessani elämäntapamuutostani =)


Viikon tulos:
+- 0 kg
Mittojen muutokset 3 viikossa:
Lantio - 2 cm. Muuten samat.

Hitaasti oikeeseen suuntaan... Kyllä mä tähän pystyn! Oon varma!


Ja tänään vedettiinkin sitten kunnon hikijumppaa pulkkamäessä, kahdesti! Aamulla 25 minuuttia ja iltapäivällä kokonainen tunti =) Mäkeä alaspäin juoksemista pulkan tieltä pois, vetäen sitä (Aino kyydissä) ja mäen ylös kiipeämistä Ainon (n. 10,5kg) pulkkaa vetäen. Välillä hippaa esikoisen kanssa ja pari pientä taukoa oli, kun jatkettiin lumilinnan ensimmäisen seinän tekemistä ja tehtiin pieni lumiukko (harmitti, kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa).


Inka ja Aino rakentaa lumiseinää.

Se oli hurjan mielenkiintoista ja hauskaa! Varsinkin Ainon mielestä.

Kun alkoi väsymys iskeä, niin Aino tuppasi pyllähtelemään niin, että äippä riensi apuun tukemaan =)

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

#mammalaiffii #elämäntapamuutos #vko3tulokset #fitfarm #superdieetti #laihdutus #painonpudotus #parempiolo

2 kommenttia:

 1. Älä lannistu! 2cm viikossa lantioltakin on jo tosi hyvä saavutus! Mulla nousi ekoina päivinä paino 1,5kg ja silti lopputulos oli -12kg 😊 tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsemppauksesta :) Toi 2cm lantiolta hävisi kolmessa viikossa, mutta oon kyl hurjan tyytyväinen siihenkin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi =)