s Mammalaiffii: Ainekirjoitushaaste 2015

keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Ainekirjoitushaaste 2015Bloggaajien Blogiyhteistyö – fb-ryhmässä ideoitiin jo toistamiseen ainekirjoitushaaste. Tykästyin ideaan niin, että halusin itsekin mukaan. Vihdoin ainekirjoitusta, jota ei tarvitse opettajalle antaa, joka merkitsee kaikki kirjoitusvirheeni. Niitä oli, koska ajatukseni lensi yleensä paljon nopeammin, mitä käteni ehti kirjoittaa ja aineeni olivat pitkiä.

Tällä kertaa minulle osui arpaonni ja pääsin ainekirjoituksen ylläpitäjäksi! Ja nyt te, lukijani, pääsette tutustumaan jo toiseen aineeseeni ja antamaan palautetta. Nautinnollisia lukuhetkiä!

Haasteen säännöt: 

Ylläpitäjä keksii aiheen ja antaa noin kuukauden verran aikaa osallistujille kirjoittaa ainekirjoituksensa. Pituudella, sanamäärillä yms ei ole väliä. Kirjoittajalla on vapaat kädet! Ainekirjoitus julkaistaan ylläpitäjän määräämänä päivänä, ilman arvosteluja.

Kaikkien ainekirjoituksen palauttaneiden kesken ylläpitäjä arpoo seuraavan ylläpitäjän, joka päättää aiheen, aikataulun ja tekee lopuksi blogiinsa koostepostauksen kaikista osallistujista.

Mikä hienointa – kaikki bloggaajat ovat tervetulleita tähän osallistumaan!


Aiheeksi annan: Valkoinen unelma


Kirjoitusaikaa annan 3.3.2015 asti, jolloin aineet julkaistaan! Kokoan kirjoituksista koosteen, joten älkää unohtako heittää minulle aineenne linkkiä! Aihetta voitte käsitellä täysin vapaasti =)

Mukavia kirjoitushetkiä!


https://www.facebook.com/groups/282252721983515/#ainekirjoitus2015 #haaste #bloggaajienblogiyhteistyö

1 kommentti:

  1. Tässä olis mun: http://sekalaistasakkia-sankari.blogspot.fi/2015/03/ainekirjoitus-2015-valkoinen-unelma.html

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)