s Mammalaiffii: VANISH - Buzzador -kampanja

lauantai 3. tammikuuta 2015

VANISH - Buzzador -kampanja

(kampanjakuva)

Pääsin tuossa jokusen aikaa sitten buzzailemaan ystävilleni VANISH tahranpoistotuotteita (buzzauksesta löydät lisätietoja Facebook -sivultani muistiinpanoista). Vanish -tuotteet paljastuivatkin oikein halutuiksi, sillä testaajat löytyivät todella nopeasti.

Itselleni VANISH olikin jo ennestään tuttu, turvalliseksi ja hyväksi koettu "ystävä" ja meillä vakituisessa käytössä pyykkijauheen rinnalla. Tosin nyt pääsin testaamaan itsellenikin yhtä uutta tuotetta, Vanishin Power geeliä, ja olinkin siitä kovin innoissani. Ensimmäinen ajatukseni oli, että voiko joku oikeesti olla vielä tehokkaampi kuin Vanish Oxi Action, jota käytän väripyykissäni jo nyt.

Tässä ultimate -tahratestini kuvina:


1. Testiin valitsin tahroiksi oliiviöljyn, mehutiivisteen, chilikastikkeen, ketsupin, hunajan ja mustikkaa ja vadelmaa jogustissa lastenruokasoseen.

Tässä kuvassa on tahrat + aineet, joita testasin

2. Ensimmäiseksi huuhtelin lakanan vedellä ja levitin tahroille Vanishin Oxi Actionin vaikuttamaan 5 minuutiksi ja sen jälkeen annostelumitan pohjalla hankasin tahroja, jotta ne lähtisivät pois. Sitten huuhtelin taas lakanan lämpimässä vedessä.

Käytössä Vanish Oxi Action ja hankausmitta

3.  Sen jälkeen oli lähes kaikki tahrat häipyneet, mutta vielä oli öljyisyyttä ja ketsuppiväriä jäljellä. Otin käyttöön "kovemmat aseet" eli Vanishin Power geelin ja Vanish Oxi Action Crystal White jauheen. Hieroin geeliä tahra-alueille ja annoin vaikuttaa 5 minuuttia. Ja sitten laitoin lakanan pyykkikoneeseen, johon laitoin pyykkiaineen lisäksi Crystal white jauhetta.

Tässä lakana, jossa on powergeeli vaikuttamassa.

Kun lakana koneesta tuli ulos. Oli se täysin puhdas. Ja oli muuten valkoisempi kuin alkujaan, että taisi olla siinä jotain väripinttymää tullut edellisessä pesussa. Senkin Vanish otti ja poisti =)

Oon mega onnellinen, että tein tämän kampanjan myötä uuden löydön pyykkikaappiini!! Vanish Power geeli tulee olemaan tästä lähin pyykkikaapissamme vakioasukas!

En voi muuta, kuin suositella näitä Vanishin tuotteita koko sydämestäni, sillä näillä arkesi helpottuu... Kun tahrojen kanssa ei tarvitse enää taistella ja pyykkisi on pienellä vaivalla puhtaampaa kuin ennen!


Tässä vielä linkit Vanishin ohjeistuksiin ja tuote-esittelyihin:Ja kun Vanishin Power geeli on sen verta uusi tuote Suomessa, että sitä sivuilla ei ole vielä esitelty, niin tässä perustiedot siitä:

  • Se on Vanishin tehokkain esikäsittelyaine, jossa itsessään on mukana tahrojen hierontapää
  • Poistaa myös kaikkein pinttyneimmät tahrat ensimmäisellä pesukerralla
  • Poistaa tahroja vaatteista ja muista tekstiileistä
  • Sopii kaikenvärisille tekstiileille
  • Toimii kaikissa pesulämpötiloissa, myös matalissa.
  • Hajusteeton
  • Joutsenmerkitty, niin kuin muutkin Vanishin tuotteet


Puhtaampaa pyykkäystulevaisuutta kaikille!

#puhtaaksivanishilla #vanish #buzzador

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)