s Mammalaiffii: Kirppistelyä ja shoppailua

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Kirppistelyä ja shoppailua

Tänään on mun miehen synttäripäivä ja meidän hääpäivä =)

Nyt ihmettelette, että miten ihmeessä toi nyt liittyi otsikkoon... Niin, että me ollaan pitkän aikaan puhuttu, kuinka paljon sitä nykyään kaipaa omaa aikaa ja kun sitä on niin huiman vähän.

Nooh!! Päätinpä antaa miehelleni lahjaksi omaa aikaa (sai myös muuta, lueppa eteenpäin...). Joten lähdimme aamusella tyttöjen kanssa shoppailukierrokselle Saloon.

Ensiksi suuntasimme (aivan järkyttävässä lumimyräkässä...) Aarresaari -kirppikselle, sekä varaamaan meille omaa pöytää että shoppailemaan.

Yllätykseksi, kirppikselle ei ollutkaan yhtään jonoa pöytiin ja sain pöydän samantien (onneksi sain sovittua aloittavani vasta keskiviikkona, jotta jää aikaa hinnoitteluun). Olin tavallaan helpottunut, koska se tietää meille lisää tilaa, kun tyttöjen pienet vaatteet, loput kestovaipat ja ihan pienten lasten lelut lähtee kiertoon... Mutta samalla vähän hermostutti, koska ensi viikonloppuna on Ainon 1 v kaverisynttärit ja myös sukulaisille omat synttärit ja ne vaatii suunnittelua ja valmisteluja (teen niistä erillisen postauksen). Samaan aikaan nyt tarttee laitella kirppiskamoja kuntoon ja käydä täyttämässä ja järjestelemässä pöytää.. huih!


Sitten lähettiin shoppailukierrokselle. Aino kärryjen istumaosiossa ja Inka kun tykkää seisoskella kärryissä, niin hän pääsi niihin, sitten kun kyllästyi käppäilemään ja katselemaan ympäriinsä. Kaukalokin mahtui yllättäen kärryjen alaosaan, niin ei tarvinnut jättää kassalle vartioitavaksi =)

Tällä kertaa kirppiksellä oli yllättävän vähän lasten vaatteita ja ajattelinkin, että meillähän on sitten hyvän mahikset saada omamme myytyä, kun on muuten niin vähän samanlaisia/samankaltaisia tuotteita.

Teimme kuitenkin muutaman löydön Ainolle kesäksi (uskomatonta ajatella, että mun pikkuvauva on kesällä jo niiiiiiiin iso, kuin 86 cm):


Uskomattoman hyväkuntoisia lyhythihaisia bodeja ja vain 50 senttiä kappale =)

Kirppistelyn jälkeen söimme vielä vähän välipalaa, ennen kuin jatkoimme matkaa Prismaan ja siellä suuntasimmekin heti suoraan lastenhoitohuoneeseen, sillä koko tyttöjengillä oli kauhee helpotustarve...

Sitten kun oli taas tytöt tyytyväisiä, lähdettiin Prismaan ostoskierrokselle.

Helpotukselle menossa...

Meillä oli kaksi asiaa, joiden takia oltiin Prismaan menty: Iskän lahja ja minulle ja Inkalle tarvi ostaa luistimet ja Inkalle kypärä. No joo... kateltiin me muutenkin vähän, mutta kun päikkäriaika paino pahasti jo päälle, niin ei hirmuisesti viittiny viivytellä enää.

Ensiksi suunnattiin miesten osastolle ja suoraan hanskahyllylle. Ja löydettiinkin iskälle oikein hyvät, vedenpitävät ja hengittävät talvisormikkaat. Samalla ostettiin myös pipo (näistä ei tullut kuvaa otettua, kun ne meni lähes heti päälle, kun lähtivät Inkan kanssa ulos lumihommiin).

Sitten, oikein tyytyväisenä löydöistä, suunnattiin urheiluvälineosastolle... Ja sieltähän ne vihdoin löytyivät, luistimet meille molemmille ja vielä oikein hieno kypärä Inkalle. Inka sai valita kypärän värin itse ja valitsi pinkin (tarjolla oli myös valkoinen).

Nyt on vermeet kunnossa!
Sitten suunnattiin vielä ostamaan vähän ruokaa ja kassan kautta syömään ja juomaan lounas ja siitä sitten puettiin ulkokuteet takaisin kunnolla päälle ja autoon. Ainoa kun laitoin kiinni, niin Inka jo nukahti istuimeensa (väsynyt tyttö, mutta oli aikamoisen reipas silti koko reissun) ja kun auto käynnistyi, niin alkoi ennen Prisman pihasta pois kääntymistä, kuulua Ainoltakin unituhinaa.

"Rankka" reissu, mutta mukavaa oli koko tyttöpoppoolla! =)


#kuulumiset #luistimet #synttärilahja #kirppis #aarresaari

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)