s Mammalaiffii: Ainon 1 v synttärien suunnittelu ja kaverisynttärien toteutus

sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Ainon 1 v synttärien suunnittelu ja kaverisynttärien toteutus

Joulun jälkeen...

Aloin miettimään kuumeisesti toisen tyttäreni, Ainon, 1 v synttäreitä! Kiirettä pukkasi, koska hän täyttäisi vuoden jo 8.1.15. Huih, kuinka nopeasti aika olikaan mennyt!

Aloitin suunnittelun päättämällä, että pitäisin Ainolle, sekä kaverisynttärit että sukulaisille omat synttärijuhlat. Sukusynttärit 11.1., koska se oli ainoa päivä, joka kävi molemmille kummeille ja täten ollen kaverisynttärien päiväksi tuli 10.1., koska halusin ne samalle viikonlopulle.

Ketä sukusynttäreille kutsuttaisiin olikin jo hyvin selvillä, sillä meidän pieneen rivarikämppään ei mahdu kuin ihan lähimmät sukulaiset kerralla eli isovanhemmat, sisarukset ja kummit. Eli enää jäi mietintään kaverisynttärit... Montaa ei tosiaan mahtuisi... Kutsuin lopulta 8 lapsineen, joista 3 pääsi tulemaan (uskomattoman monella on samoihin aikoihin synttärit yms).

Kaverisynttäreille kutsuminen tapahtui Facebook -tapahtumana, mutta sukulaisille tein kutsut, käyttäen Tintun (linkissä tintun sivusto, mutta tarrat ostin ihan meitin lähisiwasta) ihania seikkailutarroja. Tässä kutsuista kuvia:

Tällaselta kutsu näytti edestäpäin

Tässä runo sisältä. Toisella sisäsivulla oli kutsujen ajankohta & -paikkatiedot.

No, mutta, nyt oli se helpoin osuus tehty! Eli kysymykset: milloin ja ketkä kaikki tulossa oli päihitetty ja myös kutsut lähetetty.

Sitten pääsin suunnittelemaan synttäreitä tarkemmin. Hmm... Koristeet, teema? ja mitä tarjota, olivat vielä päätöksiä vailla. Lähdin googlettamaan ekaksi juhlien teemoja ja eksyin Juhlahumua.fi -sivuille, jossa oli vaikka ja mitä synttäreistä ja kaikennäköisistä juhlista. Loistavaa!! Olinkin jo aiemmin kuullut myös parilta mammakaverilta sivustosta kehuja, joten siksi jäin tutkimaan sivuja vähän tarkemmin. Suosittelen sivustoa ihan kaikille!! Loistava paikka saada ideoita ja toteuttaa niitä!

No, ekaksi pääni oli ihan pyörällä, mutta sitten eksyin sinne kaupan puolelle ja sieltä löytyi vaikka mitä söpöä ja päätin, että ei teemaa, sillä haluan vapaasti kaikennäköistä söpöä tilailla =) Hmm... Mitens siinä sitten kävikään, hyvin pinkkiä tuli, paria väripiristystä lukuunottamatta. Joten ehkäpä meillä sittenkin oli teema: vaaleanpunaista ja pinkkiä!

Tässä teille kuvia meitin juhlasisustuksesta:

Verhojen yläpäässä roikkuu ihanaa paperiköynnöstä ja juhlapöydän päälle, nurkkaan yhdistin silkkipaperi pom pomin ja ykkösilmapallon. Supersöpö, eikös olekin?

Toiseen päähän juhlapöytää tuli roikkumaan suloinen, vaaleanpunainen spiraaliykkönen ja kaksi muumipalloa kera ykköspallon =)

Näitä spiraaliykkösiä oli useampia ja yksi löysi tiensä meitin eteistaulujen väliin.


Olkkariin, portaisiin roikkumaan laitoin ilmapallosetin, jossa kaksi muumipalloa ja yksi ykköspallo.

Keskelle olkkaria yhdistin kaksi koristetta. Silkkipaperisen pom pomin ja puolikkaan ykköskoristeen (lyhensin puolella ja teippasin pom pomin keskelle). Mun mielestä siitä tuli aika kiva, mitäs tykkäätte?

Olkkarin ikkunoiden eteen (meidän yksi seinä olkkarissa on ikkunoita täynnä + terassin ovi) ripustin pari ykköstä verhoihin ja keskelle pari pinkkiä muumipalloa. Kirkkaat "jouluvalot" toivat mukavasti juhlatunnelmaa lisää =)

Sitten kun olin löytänyt koristeet, niin siirtysin tarjoilupuoleen. Molemmilla synttäreille tulisi olemaan suunnilleen samat tarjottavat. Tosin eri kakku ja toinen suolasista syötävistä tulisi olemaan eri.

Eli päädyin seuraavanlaiseen menuun kaverisynttäreillä :
Huom! Sukusynttäreistä erikseen postaus huomenna...

Kaverisynttärien noutopöytä. Kaikki kuumat juomat (kaffe & tee, lisukkeineen) oli sivupöydällä, koska meitin pöydän pituus loppui kesken...


Synttärisankari menossa puhaltamaan kynttilää kakusta eli kuvassa on Aino ja minä =)

Kaverisynttärien tarjoiluina olivat kana-fetasalaattia (juomaksi mehua), savulohi-rieskarullia, muffinseja mansikkakuorrutteella, prinsessakeksejä, pinkkejä marenkeja, geisha-karkkeja ja kaffetta ja/tai teetä. Vauvoille oli smoothieita, sokerittomia pillimehuja, ellas vadelma & vanilja snack-pusseja (pieniä palleroja, joita on helppo syödä) ja vauvojen riisikakkuja.


Aino lahjan kimpussa. Heti ensimmäiseksi löytyi kortti. Se oli maukas ja mielenkiintoinen =)

Kaverisynttärit menivät oikein mukavasti. Porukka tuli noin kymmeneltä aamupäivällä ja lähti juuri päikkäriajan koittaessa, noin yhdeltä. Kaikilla oli mukavaa ja vilskettä riitti koko kolme tuntia. Vielä kerran iiiiiso kiitos kaikille kolmelle ihanalle äipälle vauvoineen! Teitä oli ihana nähdä ja viettää aikaa kanssanne =)

Lähtiessä vauvat saivat mukaansa kiitospussit, joihin oli eksynyt ylläreiksi pari muumi-ilmapalloa, muumin lämpimät sukat ja ellan snacks -pussukka.Tässä vielä teille kuva Ainon kaverilahjoista. Aivan ihanat leggarit, perhospinni, yöpuku ja luettavaa & satucd. Loistolahjoja pikkutytölle =) Aino kiittää!!


Tässä oli suunnittelu ja kaverisynttärien toteutus. Huomenna seuraa perässä sukusynttärien pieni esittely... ja sitten sen jälkeen palataankin taas mun elämäntapamuutokseni pariin ;)


#synttärit #1v #sisustus "juhlaideoita

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)