s Mammalaiffii: Perhekerhon kuvat

torstai 4. joulukuuta 2014

Perhekerhon kuvat

Perhekerhon kerhokuvat tulivat vihdoin valmiiksi ja hain ne Inkan kanssa suomen koulukuvauksesta, Kaarinasta, tiistaina.

Kuvat olivat aivan ihanan lutusia ja oltiin niin tyytyväisiä niihin, kun nyt saimme paljon halvemmalla Ainosta tosi hyvän kuvan seinälle ja myöskin sisaruskuvan, kun mitä olisi studiokuvaukset maksaneet.

Suomen koulukuvauksen kuvaaja oli rautainen ammattilainen ja osasi käsitellä lapsia hienosti. Siinä suurin syy siihen, että kuvista tuli loistavat. Oli tietty mallitkin megasöpöt ;) Mutta kumminkin...

Suosittelen osallistumaan, josko jollekin tulee tuon firman kuvattavaksi mahdollisuus lapsensa viedä =)

Tässä sisaruskuva teille nähtäväksi. Laatu tosin ei päätä huimaa, kun otin alkuperäisestä kuvasta omalla kännykälläni kuvan, mutta näättepä, että kuinka kiva siitä tuli =)


Mun prinsessat =)

Tämän lisäksi on yksittäiskuvat molemmista ja nekin oikein ihanat =) Mutta niitä en kuvannut.

Mutta nyt lähden tästä iltapalan kautta koisimaan, joten oikein hyvää yötä ja kauniita unia kaikille =) Huomenna taas lisää meidän kuulumisia tältä viikolta =)

#kerho #kerhokuvat #inka #aino #sisaruskuva #suomenkoulukuvaus #suomen #koulukuvaus

2 kommenttia:

 1. Olisitte käyneet mulla kuvissa! Veikkaan että olisi ollut edullisempi ja yhtä hyviä vähintään! :) Ens kerralla sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voipi olla joo, mutta en siinä vaiheessa tiennyt sinun harrastavan/olevan kuvaaja. Olisin toki ensiksi sulta kysynyt =) Alunperin oli tarkoitus ottaa kuvat vasta tammikuussa, kun Aino täyttää 1-vuotta, mutta nyt tuli oiva tilaisuus päästä vähän halvemmalla (kuvista joutui pulittamaan normihinnan, mutta kuvaus maksoi vain 10e) =)

   Mut ens kerralla sitten tarttee kysellä sulta ensin, jos en itsekin innostu moista harrastamaan. Tosin, tarvisin sitten kunnon järkkärin ja siihen ei ole varaa vielä piiiiitkään aikaan.

   Poista

Kiitos kommentistasi =)