s Mammalaiffii: Mukavaa 2. adventin iltaa kaikille!

sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Mukavaa 2. adventin iltaa kaikille!


Tänään oli isännän vuoro heräillä meidän nuorimmaisen eli Ainon kanssa. Olen nukkunut kuin tukki, koska mulla ei oo mitään hajua, mihin aikaan ovat heränneet ja Inkakin oli kuulemma huhuillut mua jo vartin, ennen kuin havahduin huuteluihin ja menin hänen huoneeseensa toivottelemaan hyvää huomenta =) Ja kun tulin alakertaan Inkan kanssa, niin huomasin kellon olevan jo lähes yhdeksän. Siis YHDEKSÄN!!! En oikeesti muista, että koska olisin saanut nukkua puoli yhdeksään (meillä kestää aamutoimet ylhäällä noin vartin) ja silti tuntenut itseni . väsyneeksi. Olisi luullut, että olisin ollut kuin uudesti syntynyt, mutta ei... hmm... Taitaapi olla univelkaa aikamoisesti.

Aamupalan jälkeen tiskailin, avasin blogin joulukalenteriluukun teille, leikin tyttöjen kanssa, neuloin noin 30cm isäni lahjaa ja kun tytöt saatiin päikkäreille, niin kirjoitin joulukortit loppuun.


Päikkäreiden jälkeen syötiin ja isäntä lähti
Inkan kanssa Lidliin ruokaostoksille ja mä Ainon kanssa
postiin viemään joulukortteja ja käytiin myös Tokmannilta hakemassa Inkalle vessanpöntön supistajat molempiin kerroksiin ja yks korokejakkara (ennen oli vain alakerrassa, nyt on molemmissa kerroksissa oma).


Samalla tarttui toki mukaan muutakin... joulunamuja ja muutama patakinnas ja patalappuja (vanhoilla poltti kätensä, auuuu...).

Kun Inka tuli kauppareissulta... Kerroin hänelle uusista jutuista ja hän menikin innokkaasti kokeilemaan pissaamista Myyn kanssa =) Mutta hyvin huomasi, että häntä jännitti koko homma hirmuisesti ja eihän siitä vielä mitään tullut. Innoissaan kumminkin oli. Saas nähdä, koska harjoitus tekee mestarin ja saadaan eka pyttypissa =) Pottailussa Inka kumminkin on jo taitava.

 Illalla sitten vielä syötiin, leikittiin, hassuteltiin ja sitten koittikin iltapala-aika ja sen jälkeen iltarutiinit ja sitten koisimaan. Mukava päivä oli jälleen kerran =)

Nyt illalla meikä suunnitteli vielä teitille huomisen joulukalenteriluukun ja kirjoitteli tän. Nyt sitten vielä koitetaan muutama kuvalahja saada plakkariin ja jos jää aikaa, niin jatkan isäni lahjan neulomista =)

Huomenna on taas päivä uus...

#toinen #adventti #potalta #pytylle #tokmanni #vessanpöntönsupistaja #korokejakkara #kauppa #kauppareissu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)