s Mammalaiffii: Manic Monday

tiistai 2. joulukuuta 2014

Manic Monday

Kiirettä pukkasi heti aamusta, kun herättyäni tajusin, että Ainon muskarikerta onkin neitokaiselle vuoden viimeinen, kun seuraavalla kerralla meillä on menoa. No, siinä sitten aamusta aamurutiinien, aamupalan ja blogini joulukalenterin päivittämisen jälkeen, lähettiin kiireellä muskariin (hyi mikä kirosana: kiire) kaupan kautta. Autossa pähkäilin kovasti, että voi kääk, kun en oo yhtään aiemmin valmistautunut muskariopen joululahjaan ja päätin, että mitä ikinä kaupassa on suht edullista valmiina, niin se meidän mukaan tarttuupi lahjaksi.

Tässä meidän tontut
No, kun kaarrettiin kaupan pihaan, niin oli varmaan muutamalla muulla shoppailijalla hauskaa meitin kustannuksella... Kun autolta juoksin Aino sylissä kauppaan sisään ja kaarsin suoraan kukka- & namiosastolle. Pienen hetken pähkäiltyäni, nappasin kyytiin joulukalenterin, tonttulakin ja joulutarra-arkin. Eli kävi niin, että lahjaksi lähti kalenteri pipolakki päässä ja tarroista tuli sekä tonttulakin reunan koristeita, että silmät, nenä ja suu =) Eli tämmöinen pikalahja tällä kertaa ;)

Kun päästiin kaupan kassalta läpi, niin olin varma, että nyt kyllä myöhästytään ja olinkin valmistautunut pyytämään anteeksi myöhästymisen takia. Mutta EI... Emme myöhästyneet, olimme jopa minuutin ajoissa ja pika pikaa heitettiin toppavaatteet naulakkoon ja kengät kenkätelineelle ja eikun menoks. Ja siitäpä tulikin oikein mainio ja mukava muskarikerta =) Oli niin ihania pikkutonttuja siellä liikenteessä että =) Lopussa sitten toivoteltiin opelle hyvät joulut ja annettiin lahja =)

Muskarin jälkeen kaarrettiin kauppaan takaisin... Ruokaostoksille =) Ostettiin aika paljon kaikkee, kun isäntä ja Inka oli kipeänä, niin ei sitten kokoajan tartte kaupassa juosta jne.

No, kun kotiin päästiin, niin eihän meillä ollut jääkaapin puolella mitään ruokaa. Ainoastaan täysin jäässä oleva kirjolohi pakkasessa =\ No, eipä se maanantairuokaa paljon auttanut. Joten tyttöjen päikkäreiden jälkeen kaarsin takaisin kauppaan hakemaan jotain ns. pikaruokaa ja lähipäiviksi särpimiä myöskin. Joten ruoaksemme päätyi grillattua kanaa kera valkosipulikermapottujen ja nyhtöpossupatonkia. NAM!!

Isäntä sitten taas kerran tutki meidän tiskikonetta, kun se on lähipesuina tupannut vähän vuotamaan vettä alleen. Ihmetteli ja ihmetteli, että missä vika ja niin minäkin. Ja sitten kun sitä yritettiin vielä pikapesulle laittaa pesemään, jotta nähtäisiin, että mistä vuotaa.. Niin eihän se pahus lähtenyt enää käyntiin =(

Harmituksen kanssa isäntä sitten lähti googlettelemaan uutta konetta, halpaa (nyt ei oo varaa investoida kalliiseen), kera asennuksen. Niin meitä tuurasi ja alle kolmen huntin asennuksen kanssa, tulevat Gigantista pelastamaan lapsiperheen arjen järjettömiltä tiskivuorilta jo torstaina =) JEE!!! Hyvin samantapainen kone tulee, kun mitä oli ennenkin, mukavaa =)

Ai niin... tyttöjen päikkäriaikaan aloitin myös vihdoin tekemään äitini joululahjaa (lämmintä ja pehmeää...) ja illalla tyttöjen nukkumaanmenon jälkeen suunnittelin joulukalenterin seuraavan luukun ja ehtisin jopa pari kuvaakin selailla läpi kalenterilahjojen suunnittelua varten.

Joten aikamoisen täys oli mun päiväni tekemistä... Kun tiskaamaankin joutui ;) Heh... Ikävää oli, että illalla myöskin Ainolle nousi kuume ja hän oli saanut flunssatartunnan =( Nyt sitten meillä on jo kolme nuhanenää / yskivää potilasta. Koskakohan on mun vuoro...


#monday #maanantai #muskari #joululahja #tiskikone #rikki #asennus #gigantti #300 #päikkärit #flunssa #kuume

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)