s Mammalaiffii: Kuulumisia...

torstai 11. joulukuuta 2014

Kuulumisia...

Eilen kävin Inkan kanssa lääkärissä, kun neitokaisen flunssa on taas tällä erää yli 1,5 viikkoa kestänyt ja näytti siltä, että on uudestaan pahenemaan päin =\

No, eihän ne siellä mitään löytänyt ja totesivat, että nyt tällä hetkellä on flunssavirusta liikenteessä, josta todetaan, että on normia, jos yskä ja limaisuus kestää kaksi viikkoa, mutta sama todetaan, jos se kestää jopa kuusi viikkoa.

ARGH!! Oli siinä vaiheessa mun ajatukseni, mutta sitten vähän helpotti, kun lääkäri sanoi, että lasten kunnon mukaan, voi silti mennä ulos leikkimään. Sitten ajatukseni olikin jo, että JESSS!! Vihdoin päästään neljän seinän sisältä pois =)


Lähtijäisiksi saatiin Inkalle, hänen elämänsä ensimmäinen yskänlääkeresepti, jotta saa paremmin nukuttua yöt ja päikkärit.

Tänään, torstaina... Täällä on sitten myrskynnyt ja satanut oikein todenteolla ja siksi ei olla menty ulos, huoh...

Tai no kävin minä itse Ärrällä viemässä ystävälle paketin postitukseen ja pikakierroksen toisella paikkakunnan kirppiksellä (erittäin pieni). Ei löytynyt mulle talvikenkiä, eikä mulle tai Inkalle luistimia. Höh...

No, päikkäreiden jälkeen alettiin yhteen Inkan lempihommista eli piirtämään. Tällä kertaa mentiin kylppäriin oikein, kun ekaa kertaa piirrettiin tusseilla (superwashable tussit). Molemmilla oli mukavaa ja kädetkin sai kunnon maalauksen, mutta tosiaan tussi lähti lähes kokonaisuudessaan pois saippuapesulla. Loistavaa =)
Iltapäivällä tutustuttiin eilen postista hakemaani, Inkan ensi talven (2015) toppapukuun. Ostin puvun Racoonilta Black Friday -alennusmyynnistä. Puku on oikein upea, mutta vähän hirvittää heijastinten vähyys. Edessä vetskarissa ja takana sydän lahkeessa. Eli heijastinliivi taitaa tulla ahkeraan käyttöön ensi talvena! Saas nähdä muutenkin, että kuinka hyvä toimivuudeltaan puku on, sillä se vaikutti vähän heikommalta mm. vetskarin kohdalta ja jalkalenksuistaan kuin edelliset pukumme (Reimatec).


Iltapäivällä taas oli normimeininki käynnissä. Leikittiin, hassuteltiin ja pikkusiskoakin harjoiteltiin pukemaan ;)

Toivottavasti huomenna on jossain välissä myrskytöntä, jotta päästäisiin vähän vesileikkimään pihalle. Sadetta kumminkin on luvattu lähes koko loppuviikko.


Mukavaa illan jatkoa kaikille! 

Hyvää yötä ja kauniita unia nukkumaan menijöille!


#kuulumiset #inka #aino

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)