s Mammalaiffii: Kuulumiset lyhyesti

perjantai 5. joulukuuta 2014

Kuulumiset lyhyesti

Meidän elämä on nyt lähiaikoina ollut vallan flunssaista. Pikkuhiljaa jokainen on tartunnan saanut (viimeisimpänä minä) ja sairastaminen aika hyvin kahlitsee meitit neljän seinän sisään =\ Joka on ihan pahuksen tylsää...Tiistaina kumminkin kävin esikoiseni, Inkan, kanssa hakemassa Kaarinasta ne perhekerhon kuvat, joista tuossa aiemmin kirjoittelinkin.

Keskiviikkona piti olla Inkan muskari, mutta jouduttiin skippaamaan sekin, sairastelujen vuoksi. Kurjaa =\ Neitokainen kun niin kovin siitä tykkää.

Mutta itse kävin Somerolla asioita hoitamassa ja samalla Lidlissä kaupassa. Se on kyllä uskomaton kauppa, kun kaksi kassillista ruokaa saa noin 30e:lla. Hurjaa! Normikaupassa saattaa helposti mennä 50-80e, riippuen tietty mitä ostaa. Voi kun Paimioonkin tulisi pian Lidl!!

Keskiviikkoillalla Ainokin sairastui, isännän ja Inkan lisäksi =( Kyllä limasuutta ja yskintää riittää tässä kämpässä taas... Huoh!

No, se sitten aiheutti viikonloppusuunnitelmien peruuntumisen. Siinä meni ihana vauvatapaaminen sekä isovanhempien luona visiitti että Herra Hakkaraisen joulukylän visiitti ohi suun... Harmittaa ihan vietävästi!

Eilen, torstaina, ei oikein mitään jaksettu tehdä... Vähän hulluteltiin ja leikittiin kotosalla ja illalla kävin kaupassa. Siinä kaikki.

Ja tänään, perjantaina, onkin ollut täysin kotoilupäivä. Sain sentään äitini joululahjan tehtyä valmiiksi ja ens vuoden kalenterit tilaukseen. Vähän taas eteenpäin meitin joulujuttuja, mukavaa =)

Mutta joo, nyt nukkumaan! Kauniita unia kaikille!

#kuulumiset #sairastelua #flunssa #harmittaa #kotoilupäivä #lidl

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)