s Mammalaiffii: Kirppistelyä Ainon kanssa

tiistai 9. joulukuuta 2014

Kirppistelyä Ainon kanssa

Kävin tänään Ainon kanssa kirppiskierroksella lastenkirppis Seesamissa, Kaarinassa. Kirppis on mielestäni todella miellyttävä ja mukava käydä lasten kanssa kiertämässä. Sieltä löytyy vessa, jossa on tilaa hoitaa myös vauva eli hoitopöytä löytyy ja myös pienille lapsille potta.

Pieniä lapsia on ajateltu siellä muutenkin, sillä kirppikseltä löytyy lasten leikkipaikka ja myöskin pienimuotoinen kahvio/taukopaikka, jossa on syöttötuoli, joten vauvansa tai lapsensa saapi siinä syöttää ostosten lomassa ja itse nauttia piristävän kaffekupposen.Kahviosta saa tarpeen tullen myös vauvan vaipan tai ruokaa, josko itseltä on päässyt unohtumaan kotiin =)

Mutta joo... Mentiin sinne ja heti ensimmäiseksi riisuttiin toppapuku pois ja laitettiin tilalle lämmin sisävarustus (Ainolla Tutan pusakka ja Babyidean merinovillahousut), ettei neitokainen paahdu shoppaillessa. Samalla bongattiin vauvakaveri äitinsä kanssa ja olikin tosi mukava nähdä ja vaihtaa muutama sana pitkästä aikaa. Harmi, että olivat jo oman kierroksensa tehneet, niin ei ehditty sen enempää jutustelemaan.

Aino äänessä...
Mutta siitä sitten startattiin kierrokselle. Aino oli heti valmiina shoppailemaan ja kertomaan, että mitä pitäisi ostaa ;)

Uutena juttuna oli tullut kirppiksen yhteyteen (perälle) sekä pienimuotoinen lastentarvikemyymälä että karkkikauppa. Kipasin pikaseen myös lastentarvikemyymälän puolen ja täytyy todeta, että aikamoisen edullisesti siellä myytiin upeita tarvikkeita =) Itsellä ei nyt enää ollut niin pienille suunnatuille tarvikkeille käyttöä, joten jäivät sinne hyllyille muita odottamaan.

Kun alakerta oli kierretty, alkoikin Aino olla jo hieman malttamaton, kun maitohammasta kolotti ja oli hirmuinen jano/nälkä. Poikettiin taukopaikalle ja otin hoitokassista sopivasti jäähtyneen veden korviketta varten ja laitoin tuttelin sekaan ja kappas, pienen ravistelun jälkeen herkkumaito oli valmis ja Ainon ilme oikein onnellinen. Siinä sitten Aino hörppi maidon ja minä suunnittelin jatkoa...

Eli löytöjä oli tullut jo sen verran, että päätin käydä ne ekaksi maksamassa, jotta päästäisiin helpommin piipahtamaan vielä yläkerrassa, josta löytyy ulkoiluvaatteita ja -tavaroita ja isompia lastentarvikkeita kirppishinnoin.

Aino sai urakkansa valmiiksi ja toteutin suunnitelmani... Käytiin ylhäällä ja todettiin, ettei meitä tuurannut, ei ollut Inkalle sopivan kokoisia luistimia myynnissä ja muita tarvikkeita ei sieltä tarvittu, joten sitten suunnattiin enää vaipanvaihtoon vessaan ja siitä kotiin syömään koko perheen kesken.

Tässä vielä kuvia meitin kirppislöydöistä (eihän yhtään huomaa, että meillä tykätään kirkkaista väreistä):

Ainolle Tutan body & collegehoususetti, Benettonin mekko, H & M valkoinen body ja Tutan haalarit.

Inkalle Tutan velourhousut, Tutan velourtakki ja sitten tuollainen tunika, jonka merkkiä en nyt muista enää millään...

Meillä oli mukava reissu ja ihanaa, että päästiin vihdoin vähän neljän seinän sisältä pois... Piristi mukavasti =)


#kirppis #shoppailu #seesam #aino #tutta #babyidea #benetton

1 kommentti:

  1. Tuo on kyllä kiva, kun joillakin kirppareilla on otettu myös pikkuväki huomioon leikkipaikoilla ja vaipanvaihtopisteillä. Plus pienet kahviot/ eväspaikat tulevat usein tarpeeseen :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi =)