s Mammalaiffii: Säilytystilan puute ja muuttokuume!

keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Säilytystilan puute ja muuttokuume!

Me asutaan rivitalokolmiossa. Tässä on kaksi kerrosta. Alhaalla pikkueteinen, eteinen, vessa, keittiö ja olkkari. Ylhäällä kaksi makuuhuonetta (toinen hankalasti pitkulainen) ja kylppäri, jonka yhteydessä on vessa ja sauna. Ei ole kodinhoitohuonetta, ei vaatehuonetta... Molemmissa makuuhuoneissa on yksi seinällinen vaatekaappeja. Ne + kirjahyllyt, eteisen kaappi ja keittiökaapit ovat meidän kaikki säilytystilat. On meillä sitten ulkovarasto, mutta se on kylmävarasto.

Moinen säilytystilan puute aiheuttaa meille ahtautta:
  • lastenvaunut olohuoneessa portaikon vieressä (yhdistelmät, matkarattaat ja tuplat).
  • lasten leluja on sekä ylhäällä Inkan huoneessa että meidän olkkarissa (okei joo, niitä vois olla vähemmän...).
  • Kirjahyllyt ovat tupaten täynnä. Kirjoja, leluja, blu-ray-leffoi ja dvd-leffoi, valokuvii, koristeita, maljakoita ja vitriinin reunassa oleva kapea cd-hyllykkö on lastenhoitotarvikkeiden käytössä, koska sijaitsee ihan kiinni hoitopöydässä ja se on näppärää
  • jne jne.
Pistää pikkuhiljaa vähän ahdistamaan ja olenkin jo lasten vaatteita laittanut reilusti syrjään kirppikselle lähtöä varten (tarvis jaksaa silittää ne, jotta menis paremmin kaupaks). Kohta onneksi voi yhdistelmävaunut myydä pois ja myös kaukalon. Niiden myynnistä saa mukavasti tilaa =)

Ja Aino kasvaa niin vauhdilla, että kohta saa myydä myös vauvalelut pois =) Siitäkin tulee kivasti tilaa =) Muutama "aarre" on kyllä säästettävä tytöille, jotta saavat antaa omille lapsilleen sitten joskus tai sitten vaikka lahjaksi jollekin, joka niistä ilahtuisi =)

Tämä ahtaus onkin alkanut aiheuttaa mulle MUUTTOKUUMETTA!! =) Ihan hirmuisesti tekisi mieli muuttaa jonnekin yksitasoiseen rivi-, pari- tai omakotitaloon, jossa huoneet olisi käytännöllisen kokoiset ja varastotilaa riittävästi. OIH! ja HUOH!! Se olisi niiiiin ihanaa =)


No, ehkä sitten, kun tytöt menee hoitoon ja me molemmat saadaan taas vakityöpaikat =) Ehkä sitten päästään toteuttamaan mun ja varmasti myös muun perheen unelmaa!!

Osaan jo niin kuvitella silmieni edessä lapset juoksemassa pihanurmella, leikkimässä kotileikkejä omissa huoneissaan kavereittensa kanssa ja kirmaamassa tilavassa kämpässämme hippaa leikkien. Ja mulla olis siellä unelmakämpässä aivan iiiiihana keittiö. Tilava, paljon säilytystilaa (suht alhaalla, oon 160cm nysä...), kunnon kodinkoneet ja kahvikone, jolla sais tehtyä joka aamu aivan ihanan Latte -kahvin =)

Ja sitten pääsis myös sisustamaan... oikein kunnolla suunnittelemaan kaikkea ihanaa omaan kotiin! Tähän kun ei olla raaskittu, kun on tiedetty alusta asti tämän olevan väliaikainen asumispaikka meille. Ns. ponnahduslauta oman asunnon omistamiseen.

Mä en oikeesti jaksais odottaa, että tuo kaikki tapahtuu... Kädet oikein "syyhyy", että pääsen suunnittelemaan ja toteuttamaan ideoitani.  Aion tehdä aivan ihanat lasten huoneet tytöille, meidän makkaristakin tulee aivan luxuspaikka nukkua ja rentoutua jne jne.

Ja jännittää pahuksen paljon, että mihin sitä vielä oikein päädytään. Helsinkiin, Lahteen, Tampereelle, Turkuun vaiko johonkin muuhun, pienempään paikkaan??


 Onks pakko asua vielä tässä, jos ei haluu ;) Mä haluun muuttaaaaaaa!! 

 

p.s. Itkuhälytin löytyi, kun olimme lähdössä iltapäivällä puistoilemaan. Neitokainen oli piilottanut sen hoitolaukun pienimpään taskuun =) Joten hyvässä säilössä oli =)#tilanpuute #ahdasta #lisäätilaa #omathuoneet #unelmat # sisustus #muuttokuume #muutto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi =)